TRUCURI pe WhatsApp. Cum îți poți ascunde imaginea de profil de anumite contacte Mulți utilizatori WhatsApp nu sunt conștienți de faptul că există o opțiune simplă pentru a-și ascunde imaginea de profil. Aceasta este o funcție destul de utilă, introdusă de WhatsApp pentru a îmbunătăți confidențialitatea utilizatorilor, iar unii dintre ei nu știu de existența ei.
Cardurile bancare SE SCHIMBĂ! Fără cifre inscripționate pe ele și fără cod de securitate Tehnologia transformă radical modalitățile de plată, iar cardurile bancare nu fac excepție. Până în 2030, acestea vor trece printr-o schimbare revoluționară: cifrele imprimate, inclusiv numărul cardului, data expirării și codul de securitate, vor fi eliminate complet. Această inovație nu doar că îmbunătățește designul, dar aduce și beneficii semnificative în ceea ce privește securitatea și comoditatea utilizatorilor.
Misterul câinilor și lupilor de la Cernobîl. Sunt primele ființe MUTANTE care au capacități nebănuite? Câinii din zona radioactivă restricționată a fostei centrale nucleare de la e la Cernobîl oferă un exemplu remarcabil de evoluție rapidă, în doar patruzeci de ani de la dezastru. Un recent studiu arată că aceștia au suferit modificări genetice semnificative, ceea ce sugerează o capacitate de adaptare a viețuitoarelor mult mai puternică, în situații extreme.
Numărul de telefon la care NU trebuie să răspunzi niciodată! Dacă începe cu aceste 3 cifre, blochează-l urgent! Avertismentul experților în securitate cibernetică Dacă primești un apel de la un număr necunoscut sau dubios și te îngrijorează că ar putea fi o înșelătorie, fii atent la primele trei cifre ale numărului. Experții în securitate cibernetică spun că escrocii preferă să folosească unele coduri de zonă din patru state din SUA pentru a păcăli victimele.
Cinci persoane care promovau mesaje extremiste în mediul online, sub control judiciar Poliţia Capitalei au făcut sâmbătă şase percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, într-o acţiune care vizează persoane suspecte de promovarea ideologiei fasciste şi incitare la ură.
Descoperire accidentală: un element care reduce consumul de energie de un miliard de ori poate revoluționa tehnologia viitorului Cercetătorii au făcut o descoperire surprinzătoare care ar putea transforma radical tehnologiile de stocare a datelor, reducând consumul de energie de un miliard de ori. Elementul-cheie al acestei descoperiri este un material denumit selenură de indiu (In₂Se₃), care are potențialul de a elimina necesitatea unei surse constante de energie pentru unitățile de memorie.
Scad vizualizările lui Călin Georgescu - manevrele făcute pe internet Călin Georgescu, candidatul independent la Cotroceni, anunță, într-o mesaj pe Telegram, că postările sale de pe TikTok au scăzut de la milioane la zeci de mii de vizualizări.
Cum se fabrică "FURTUNA PERFECTĂ". Anca Alexandrescu detonează BOMBA: cum lucrează boții în laboratoarele generatoare de HAOS - "Îmi pare rău că m-am lăsat păcălit" - DOCUMENTE EXPLOZIVE Informare falsă. Dezinformare. Propagandă - un traseu bine pus la punct în laboratoarele generatoare de HAOS. Strategiile prin care se planifică o rostogolire orchestrată a mesajelor pe rețelele sociale au la bază tehnici de manipulare al căror scop este "însămânțarea" de FAKE NEWS. Realitatea a intrat în posesia unui link Google Drive în care sunt centralizate, extrem de minuțios, indicații despre fabricarea "furtunii perfecte". Ținta? Călin Georgescu. Jurnalista Anca Alexandrescu dezvăluie ÎN EXCLUSIVITATE, în emisiunea Culisele Statului Paralel, cum lucrează boții.
Inteligenţa artificială nu a perturbat alegerile în lume în 2024, a anunţat Meta Temeri cu privire l faptul că inteligenţa artificială (AI) avea să declanşeze un val de dezinformare cu scopul de a înşela alegătorii în lume în 2024 nu s-au adeverit, anunţă marţi gigantul american Meta, firma mamă a Facebook.
Luminițele de Crăciun ar putea afecta conexiunea Wi-Fi. Ce spun experții în tehnologie Experţii în tehnologie avertizează că decoraţiunile de Crăciun, precum luminiţele din brad, ar putea avea un efect negativ asupra vitezei internetului în timpul sezonului festiv, potrivit unei agenții internaționale de presă.
FOTO | GOOGLE sărbătorește printr-un doodle special Ziua Națională a României Și în acest an Google face o surpriză românilor și celebrează Ziua Națională printr-un Doodle cu totul și cu totul special, având drept vedetă drapelul țării noastre.
Mai ai acasă acest model de telefon cu butoane? A ajuns că coste O AVERE Telefoanele vechi au provocat o adevărată nostalgie în rândul colecționarilor. Mai multe modele de Nokia cu butoane, fabricate în urmă cu 15-20 de ani, au devenit vedete pe site-urile de vânzări.
Rețeaua TikTok se apără în scandalul electoral din România: „Nu am găsit dovezi ale unei operaţiuni de influenţă ascunsă” „Călin Georgescu şi-a făcut campanie pe numeroase canale, aşa că atribuirea exclusivă a activităţii campaniei acestuia pe TikTok reprezintă o afirmaţie inexactă şi înşelătoare”, a transmis TikTok
Cea mai puternică forță cosmică detectată: descoperire revoluționară aproape de Sistemul Solar Un grup internațional de astronomi a realizat o descoperire remarcabilă despre Univers: cele mai intense raze cosmice detectate vreodată au fost identificate, iar sursa lor ar putea fi localizată în vecinătatea Sistemului Solar.
Câte milioane de euro ar plăti amendă TikTok pentru Călin Georgescu Pe holurile Parlamentului European de la Strasbourg se vorbește despre o amendă de milioane de euro pentru TikTok, dacă a încălcat legislația europeană în campania lui Călin Georgescu. Cu toate acestea, sunt mici șansele să se întâmple ceva concret până la turul al doilea de scrutin din România.
Peisaj subacvatic neașteptat în Atarctica. Imagini inedite Peisaj superb în Antarctica. O echipa internațională de oameni de știință au realizat prima hartă a părții inferioare a unei calote de gheață. Cercetătorii au folosit un submersibil pentru a scana Calota de Gheață denumită Dotson din Antarctica de Vest.
Cum au furat sovieticii primul autoturism 100% româneasc, dezvoltat de Malaxa. De ce nu au mai reușit să-l producă? Cu douăzeci de ani înainte de lansarea primului autoturism fabricat în România, Dacia, un model sută la sută de concepție internă a fost asamblat de uzinele Malaxa. Botezat chiar Malaxa 1C, modelul a fost produs în 200 de exemplare, înainte ca celebrul industriaș interbelic să rămână în Statele Unite, iar sovieticii, care controlau de facto România comunistă, să demonteze liniile de asamblare și să le trimită în URSS.
Cum își dai seama dacă telefonul tău îți ascultă convorbirile? Oricine o poate face, nu e nevoie să fi expert Mulți utilizatori de smartphone-uri au observat că după ce discută despre un anumit subiect sau pronunță anumite cuvinte cheie, să le regăsească imediat în feed-ul rețelelor de socializare sau pe paginile de internet accesate. Experții în securitate cibernetică au conceput un test simplu pentru a verifica dacă telefonul tău chiar are un astfel de sistem de "monitorizare" a conversațiilor.
WhatsApp lansează o funcție esențială pentru utilizatori: Îți vine de ajutor în situațiile incomode WhatsApp introduce o funcție mult așteptată care promite să îmbunătățească semnificativ experiența de utilizare, mai ales în situațiile în care comunicarea vocală nu este ideală. Este vorba despre mediile zgomotoase sau atunci când utilizatorii sunt în mișcare.
Reacție șocantă a unui chatbot. "Să mori tu! Te rog" i-a răspuns unui student. Ce a transmis compania Google? Un student cere tragerea la răspundere a gigantului Google după ce aplicația chatbot AI Gemini i-a transmis, într-o conversație "să moară", pentru că "este o pierdere de timp și resurse (...) o povară pentru societate".
O biserică din Elveția are hologramă AI cu Isus care ascultă spovedanii și dă sfaturi Inteligența Artificială a ajuns și în Biserică. Enoriașii unui lăcaș de cult din Elveția se pot spovedi acum unei versiuni a lui Isus creată cu ajutorul Inteligenței Artificiale. Ca parte a unui proiect de artă numit „Deus in Machina”, Biserica Sf. Petru din Lucerna a instalat o hologramă care poate asculta spovedaniile și poate da sfaturi.
NASA a descoperit ceva SURPRINZĂTOR la marginea Universului cunoscut. N-ar fi trebuit să existe! Telescopul James Webb de la NASA a făcut o descoperire surprinzătoare la marginea universului nostru cunoscut, despre care astronomii au spus că nu ar trebui să existe. Este vorba de mai multe galaxi care sunt cu un miliard de ani mai vechi decât Big Bang, explozia primară care ar fi dat naștere Universului.
Experiment unic: Cum arată măslinele „extraterestre” din China Semințele de măslin supuse unor experimente de mutație genetică în spațiu au început să germineze recent în orașul Longnan, din provincia Gansu, situată în nord-vestul Chinei. Aceste semințe au fost parte a unui experiment desfășurat la bordul navei chinezești Shenzhou-14, în 2022, care a transportat echipaj uman în spațiu, anunță agenția Xinhua, citată de CCTV.
Atac cibernetic asupra hypermarketului Auchan, din Franța: datele a 500.000 de clienți au fost furate Atacurile cibernetice vizând marile companii devin tot mai frecvente, iar unul dintre cele mai recente cazuri afectează rețeaua Auchan din Franța, unde hackerii au reușit să acceseze datele personale ale unui număr semnificativ de clienți.
Decizie radicală în SUA. Google, obligată să renunțe la cel mai cunoscut produs al său Departamentul de Justiție al Statelor Unite vrea să impună o decizie prin care Google să își vândă motorul de căutare Chrome, pentru a sparge monopolul pe piața de căutare de pe dispozitivele mobile și calculatoare.
Motivul pentru care polițiștii stau pe Facebook și TikTok. Cum vânează orice informație Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor (UCAI) din cadrul Poliției Române accesează în mod constant platforme de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram și TikTok, alături de surse mai puțin vizibile, cum ar fi Dark Web-ul, pentru a monitoriza activități suspecte și a aduna informații despre grupuri infracționale.
Previziunea sumbră a lui Elon Musk: În 2040, numărul roboților umanoizi ar putea depăși populația umană Elon Musk, CEO-ul Tesla și SpaceX, a lansat o previziune îngrijorătoare privind viitorul tehnologic al lumii. Potrivit magnatului, până în 2040, numărul roboților umanoizi ar putea depăși populația globală, ajungând la cel puțin 10 miliarde de unități.
Cum pot fi opriți escrocii metodei „Accidentul”? O bătrână creată de AI îi ține la telefon până vin polițiștii După ce mii de vârstnici au căzut victime ale escrocilor care folosesc metoda „accidentul” pentru a-i înșela și a-i deposeda de economiile lor, un program revoluționar de inteligență artificială (AI) a intrat în scenă pentru a-i înfrunta pe acești infractori. Crearea unui „personaj” virtual – o bătrânică vorbăreață, dar aparent nevinovată – reînvie lupta între escroci și autorități, dându-le acestora din urmă un avantaj neobișnuit.
Descoperire surprinzătoare în România: O zonă considerată sigură ar putea fi afectată de cutremure O descoperire recentă, realizată de o echipă de cercetători români, sugerează că Dobrogea, o regiune cunoscută până acum ca fiind stabilă din punct de vedere seismic, ar putea să experimenteze cutremure locale. Studiul, publicat în revista EGUsphere, ridică întrebări cu privire la stabilitatea tectonică a acestei zone, care în trecut nu era considerată predispusă la astfel de fenomene.
O nouă DESCOPERIRE: Polul Nord magnetic se îndreaptă spre Rusia. Cu ce schimbări vine la pachet O nouă descoperire a specialiștilor atrage atenția asupra unei schimbări semnificative în mișcarea Polului Nord magnetic, care pare să se îndrepte din ce în ce mai mult spre Rusia. Cercetătorii au observat o activitate neobișnuită în zona Siberiei și spun că fenomenul este legat de o mișcare haotică și turbulentă a „mingi de fier topit” aflate în centrul Pământului, care generează câmpul magnetic al planetei.