Articolele din categoria ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE:

Chelnerilor-roboți într-un restaurant din Cluj. Cât de rentabilă este investiția VIDEO
Chelnerilor-roboți într-un restaurant din Cluj. Cât de rentabilă este investiția VIDEO
Premieră în România. Pentru că se confruntă cu o lipsă acută de personal, un restaurant din Cluj-Napoca a apelat la ajutorul chelnerilor-roboți. Mașinăriile inteligente preiau comenzile clienților, aduc mâncarea la mese și debarasează mese. Investiția restaurantului nu a fost deloc mică. Costul unui astfel de robot ajunge la 37.000 de lei, însă patronii sunt convinși că își vor recupera banii rapid. Potrivit calculelor, cei care înlocuiesc oamenii cu astfel de androizi, fac economii lunare de peste 7.500 de lei. 
Samsung S23
Samsung S23 – un telefon versatil și tineresc (P)
Tehnologia din zilele noastre avansează atât de mult încât, acum, există o mulțime de dispozitive smart pe piață. Acest lucru ne complică procesul de alegere, făcându-ne astfel să ne decidem mai greu asupra noului telefonul sau noului laptop. Însă, dacă facem un research aprofundat și ne stabilim bine criteriile de alegere, vom putea să cumpărăm device-ul potrivit, negreșit. De aceea, în rândurile ce urmează, vrem să vă sărim și noi în ajutor. În articolul de azi vrem să vă vorbim despre câteva funcții interesante ale telefonului Samsung S23, funcții ce îl încadrează în categoria de smartphone versatil și tineresc. Avem speranța că vă veți convinge de utilitatea acestui device după ce citiți informațiile ce urmează. Așa că, să nu mai stăm pe gânduri și haideți să aflați despre ce este vorba. Să începem!
Literatura SF a avertizat asupra pericolului IA (Profimedia)
Inteligența artificială ar putea provoca un război nuclear. Cele mai sumbre scenarii SF par să devină realitate
Inteligența artificială ar putea recurge cu ușurință la folosirea armelor nucleare în caz de război, potrivit unui studiu al cercetătorilor americani. Deși armata Statelor Unite se bazează tot mai mult pe tehnologie și dezvoltă chiar și drone kamikaze, analiza experților ar putea înfrâna acest proces. Datele arată că soluția inteligenței artificiale pentru oprirea războaielor ar fi culmea, bombele nucleare. 
Schimbări majore la WhatsApp
Schimbări majore la WhatsApp: Meta pregătește 3 funcții noi care vor să revoluționeze experiența de utilizare
2024 se anunță un an plin de schimbări și inovații pentru WhatsApp, una dintre cele mai utilizate aplicații de mesagerie din lume. Pentru a-și menține poziția de lider și a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale utilizatorilor, WhatsApp pregătește lansarea a trei funcții noi care promit să revoluționeze experiența de utilizare, oferind o mai mare interacțiune și funcționalitate.