Cum să prepari acasă cidru de mere și ce beneficii are această băutură naturală Cum să prepari acasă cidru de mere, o băutură preferată de foarte multă lume.
Băutura care conferă o respirație proapătă și menține pielea tânără Dacă aveți probleme cu mirosul neplăcut din gură, iar atunci când vă apropiați de cineva trebuie să folosiți neapărat gumă de mestecat, o soluție ar fi apa cu lămâie. Gustul puternic al lămâii are capacitatea de a neutraliza mirosurile neplăcute, inclusiv cel din gură, care apare prin înmulțirea bacteriilor din cavitatea bucală.
Anunț devastator! Boala care ucide tot mai mulți oameni Avertisment sumbru din partea medicilor. Un nou studiu arată că adulții cu vârste de peste 40 de ani prezintă un risc mai mare de a dezvolta cancer.
Prăjitura cu mere. Rețeta cu blat fraged și sfărâmicios. Bună de nu te mai saturi să o savurezi Prăjitura cu mere. Rețeta cu blat fraged și sfărâmicios. Bună de nu te mai saturi să o savurezi
Tehnica veche de peste 5 mii de ani, care te scapă de durere. Ce puncte de pe corp trebuie să presezi, conform terapeuților în presopunctură Tehnica veche de peste 5 mii de ani, care tratează imediat durerea. Ce spun specialiștii în presopunctură despre punctele reflexogene de pe corp, care trebuie presate pentru a reduce anumite dureri, precum migrenele.
Alimentul care conferă energie. Ce să mănânci când te simți obosit și epuizat. Este cea mai bună sursă de proteină Alimente care confera energie. Ce sa mananci cand te simti obosit și epuizat.
Tulpină de holeră, în România? Ministerul Sănătății, precizări importante despre pacientul de la Victor Babeș O bacterie asemănătoare celei care provoacă holera a fost descoperită în România, însă Ministerul Sănătății a clarificat că nu este vorba despre un caz de holeră, așa cum au sugerat unele surse media.
Mantre care te vor ajuta să-ți transformi viața în bine. Cum trebuie rostite Aceste mantre pot fi rostite zilnic și au ca scop autosugestionarea. Atunci când simți că ai o zi proastă sau stima de sine scăzută este bine să apelezi la puterea mantrelor. Repetate cât mai des, pot avea efecte spectaculoase asupra vieții tale, tranformându-ți gândirea negativă într-una pozitivă.
Ce boli poți dezvolta de la câinele tău, dacă nu ții cont de anumite reguli de igienă Ce boli poți dezvolta de la câinele tău, dacă nu ții cont de anumite reguli de igienă. Iată despre ce este vorba.
Alertă în zonele distruse de viituri. Risc uriaș de boli precum hepatita, leptospiroza şi dizenteria O nouă avertizare medicală a fost emisă pentru regiunile afectate de inundații recente, unde specialiștii atrag atenția asupra riscului crescut de îmbolnăvire cu boli grave, precum hepatita, leptospiroza și dizenteria. Direcția de Sănătate Publică (DSP) Galați a publicat un ghid de prevenție adresat populației din aceste zone, detaliind măsurile esențiale pentru protecția sănătății în condițiile create de inundații, precum și principalele riscuri de îmbolnăvire.
Metode naturale de contracepție. Cum poți evita o sarcină nedorită. Sfaturile ginecologului Metode naturale de contracepție. Cum poți evita o sarcină nedorită. Sfaturile ginecologului.
S-a deschis un nou centru de vaccinare anti-HPV. Cine beneficiază de vaccinare gratuită Primul cabinet de vaccinare anti-HPV din afara capitalei a fost inaugurat la Iași. Vaccinul previne infecțiile ce cauzează cancerul de col uterin și este disponibil gratuit pentru tinerii între 11 și 18 ani și este compensat 50% pentru femeile cu vârsta între 19 și 45 de ani.
Ce alergii pot să apară toamna. De ce trebuie să te ferești dacă ești alergic Ce alergii pot să apară toamna. De ce trebuie să te ferești dacă ești alergic și cum poți evita aceste afecțiuni.
Remedii care te scapă de nasul înfundat, fără să creeze dependență Cum poți să scapi rapid de nasul înfundat. Remedii naturiste care te scapă rapid de acest disconfort. Nasul înfundat poate fi una dintre cele mai neplăcute senzații. Cum poți să scapi de acest disconfort, folosind produse naturiste, care nu creează dependență.
Planta care elimină mirosurile din încăperi. Cum trebuie să o folosești Planta miraculoasă pentru sănătate. Se crede că oprește evoluția celulelor canceroase. Este folosită și pentru purificarea spațiilor și a fost supranumită "planta care salvează viața."De asemeena, această plantă elimină mirosurile neplăcute din încăperi. Iată cum trebuie folosită.
Leguma care stimulează memoria și activează hormonul fericirii. De asemenea, activează digestia Este vorba despre ardeiul iute. Această legumă are numeroase beneficii pentru sănătate. Printre acestea se numără efectul său puternic analgezic și antiinflamator. Iată ce alte benefcii are aceasta legumă.
De ce se înmoaie murăturile. Secretul care le va păstra tari și crocante. Sfaturi utile pentru toate gospodinele De ce se înmoaie murăturile după ce ați deschis borcanul. Secretul care le va păstra tari și crocante
Condimentul din bucătărie care scade glicemia și colesterolul. Este indicat și pentru a calma nervii. Cum trebuie consumat și ce alte beneficii are Condimentul din bucătărie, care scade glicemia si colesterolul. Este indicat și în cazul suprasolicitării nervoase, ajutând la reducerea stresului. Ideal pentru diabetici și nu numai, deoarece are numeroase alte beneficii.
Remediul care te scapă de durerea de articulații. Conține cel mai bun colagen Colagenul natural, care te scapă de riduri și de durerile de articulații. Este un remediu recomandat de fitoterapeuți. Iată ce conține.
Lista alimentelor pe care este bine să nu le lași la congelator Deși congelarea este o metodă excelentă de a prelungi durata de viață a alimentelor, nu toate produsele se pretează la acest proces.
Ministerul Sănătăţii, despre focarul din Mehedinţi: 90 de persoane au ajuns la spitale cu greţuri, vărsături şi astenie Ministerul Sănătății informează că, în ultimele zile, un număr semnificativ de cazuri de toxiinfecție alimentară a fost înregistrat în județul Mehedinți. Până în prezent, 79 de persoane, majoritatea elevi, s-au prezentat la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, acuzând simptome precum grețuri, vărsături și astenie. Alte 4 persoane au fost internate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Craiova, iar 7 pacienți au fost evaluați la Spitalul Municipal Băilești.
Zeci de elevi și cadre didactice de la mai multe școli din Mehedinți acuză simptome de toxiinfecție alimentară. E posibil activarea planului roșu regional Astăzi, începând cu ora 14:15, a fost activat Planul Roșu de intervenție în județul Mehedinți, după ce un apel la numărul de urgență 112 a semnalat o situație gravă în localitățile Almăjel, Oprișor, Salcia și Ștircovița. Mai mulți minori au raportat stări de rău și simptome specifice toxiinfecției alimentare, declanșând o intervenție de urgență a echipajelor ISU Mehedinți. Se pare că toate victimele au consumat hrana primită la școală.
Resveratrolul, cel mai puternic antioxidant natural care te menține tânăr și sănătos. În ce alimente se găsește Alimente care contin resveratrol, cel mai puternic antioxidant natural. Acesta te va menține tânăr și sănătos și are foarte multe beneficii pentru sănătate. Iată depsre ce este vorba.
De ce trebuie să mănânci strugurii cu sâmburi. Beneficii pentru sănătate De ce trebuie să mănânci strugurii cu sâmburi. Aceștia au beneficii nenumărate pentru sănătate.
Supă-cremă de dovleac. Un preparat de toamnă, foarte hrănitor și sănătos Supă-cremă de dovleac. Un preparat de toamnă, foarte hrănitor și sănătos. Iată cum se prepară.
Cât de nociv este telefonul mobil pentru creier. Ce spune profesorul Vlad Ciurea Ce se intampla daca folosesti telefonul mobil in exces. Efectele nocive ale telefonului mobil pot fi extrem de grave asupra sănătății noastre. Iată care sunt acestea și ce spun specialiștii despre folosirea excesivă a celularului.
Ce se întâmplă în creierul viitoarelor mame, pe perioada sarcinii? Sunt transformări anatomice profunde Sarcina modifică anatomia creierului, lăsând doar câteva zone neschimbate; toate celelalte se micșorează și, în același timp, se întăresc conexiunile dintre celulele nervoase în interiorul lor. Este vorba despre prima observație continuă a plasticității și a capacității de adaptare a celui mai complex dintre organe.
Retetă de ceapă murată. Ce beneficii nebănuite are Ceapa murată este o delicatesă care nu trebuie să lipsească din cpmara niciunei gospodine. Pe lângă savoarea sa, aceasta are și numeroase beneficii pentru sănătate. Itaă despre ce este vorba și cum se prepară.
Ce beneficii au ciupercile. De ce trebuie să le introduci în alimentația ta Ce beneficii au ciupercile. De ce trebuie să le introduci în alimentația ta. Nu sunt doar gustoase, ci și sănătoase. Iată câteva dintre beneficiile acestora.
Legătura neștiută dintre somn, obezitate și diabet de tip 2. Problema care trebuie rezolvată urgent Chiar dacă la prima vedere legătura nu pare evidentă, un somn neregulat poate avea efecte negative mult mai ample decât ne-am putea imagina. Printre afecțiunile indirecte ce pot fi provocate de lipsa unui somn odihnitor se numără diabet de tip 2 și chiar obezitatea.