Articolele din categoria POLITICĂ:

Gabriela Firea spune că va câștiga alegerile cu tot cu Piedone: „Bucureștenii au fost dezamăgiți”
Gabriela Firea spune că va câștiga alegerile cu tot cu Piedone: „Bucureștenii au fost dezamăgiți”
Gabriela Firea a vorbit în direct la Realitatea Plus despre candidatura sa la primăria capitalei. În exclusivitatea la emisiunea Culisele Statului Paralel, aceasta a declarat că va câștiga alegerile chiar dacă în cursa va fi și Cristian Popescu Piedone. Mai mult, Firea a venit cu un atac la actualul edil al Bucureștiului despre care spune că face acum lucruri pentru oameni doar, citez: "de frica votului" pentru că este în campanie. 
Ion Iliescu/ Arhivă foto
Ion Iliescu, mesaj-surpriză pe blogul personal. Cărei instituții îi mulțumește "pentru contribuția la construcția democrației românești"
Fostul președinte Ion Iliescu le-a mulțumit marți, printr-un mesaj publicat pe blogul personal, foștilor și actualilor angajați Serviciului de Protecție și Pază (SPP) la împlinirea a 34 de ani de la înființarea Serviciului. Potrivit lui Iliescu, SPP are "un rol fundamental în a garanta siguranţa naţională a democraţiei şi îndeplineşte această sarcină printr-o morfologie instituţională occidentală şi europeană".
Nicușor Dan, răspuns halucinant la problema traficului. ”E bine că nu suntem mai rău”
Nicușor Dan, răspuns halucinant la problema traficului. ”E bine că nu suntem mai rău”
În 2020, Nicușor Dan promitea rezolvarea rapidă a situației traficului infernal din Capitală prin aducerea unui specialist de la New York și matematică. Specialistul american amintit de actualul edil al Capitalei era Michael Horodniceanu, născut și crescut în București, și care, în anii '90, a fost desemnat să gestioneze și să rezolve problemele traficului de suprafață al New York-ului. Din 2007 și până în 2016 acesta s-a ocupat de modernizarea întregii rețele de metrou din metropolă.
Pentru Nicușor Dan, respectul banului public este vorbă în vânt
Pentru Nicușor Dan, respectul banului public este vorbă în vânt
Nicușor Dan este acuzat în ultima vreme de dublă măsură în ceea ce privește gestionarea bugetul public. Pe de o parte, actualul edil declară faptul că prin acțiunile sale a salvat Primăria Capitalei de la faliment și este un garant pentru cheltuirea judicioasă a banului public. Pe de alta parte, aceste declarații sunt contrazise de informațiile apărute în spațiul public cu privire la faptul că mașinile de serviciu ale PMB sunt folosite, în interesul personal, de apropiații săi.
Klaus Iohannis / Foto: Inquam Photos Exclusiv
Klaus Iohannis se întâlnește, astăzi, cu președintele american Joe Biden, la Casa Albă. Ana Maria Păcuraru, invitată la gala Atlantic Council Distinguished Leadership Awards - VIDEO
Klaus Iohannis se află în SUA, acolo unde astăzi se va întâlni cu Joe Biden, la Casa Albă. În cadrul acestei întâlniri, președintele României va primi un premiu pentru rolul său de lider transatlantic și european. Jurnalistul Realitatea PLUS Ana Maria Păcuraru urmează să ajungă la Washington, fiind invitată la gala Atlantic Council Distinguished Leadership Awards.
Caracatița lui Coldea și-a întins tentaculele până la Victor Ponta Exclusiv
Noi înregistrări-bombă la Culisele Statului Paralel, cad pionii de pe masa generalilor. Legăturile dintre Ponta și mafia măștilor din pandemie
Continuă dezvăluirile secolului în România. Statul Subteran care a sufocat țara în ultimele decenii este dezgropat numai la Realitatea PLUS. Marele păpușar din umbră, Florian Coldea, este demascat complet de Anca Alexandrescu, cu tot cu rețeaua sa de infractori din Sănătate și din compania Romprest. Noi înregistrări bombă cu discuții între omul de afaceri Cătălin Hideg și Dan Tocaci de la Romprest sugerează că nici fostul premier Victor Ponta nu era strain de aceste combinații.
Valentin Ivancea, președintele Consiliului Județean Bacău, acuzat de contracte cu dedicație. Foto/Ivancea
TU DECIZI. Dosar de candidat: Valentin Ivancea, decizie controversată în disputele cu maghiarii
Astăzi la rubrica „Tu decizi! Dosar de candidat” discutăm despre Valentin Ivancea, președintele Consiliului Județean Bacău, acuzat că oferă facilități cu dedicație firmelor din județ, dar și că a ținut cu maghiarii în scandalul cimitirului din Valea Uzului. În 9 iunie, acesta candidează pentru un mandat de primar. Dacă merită sau nu votul tău, tu decizi după ce urmărești analiza care urmează.