Articolele din categoria POLITICĂ:

Cristoiu: Ce a făcut Vosganian a fost o lovitură cumplită dată PNL și lui Klaus Iohannis Exclusiv
Cristoiu: Ce a făcut Vosganian a fost o lovitură cumplită dată PNL și lui Klaus Iohannis
Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, joi seară, la Prime Time News, cu privire la discursul senatorului Varujan Vosganian, de la tribuna Senatului, că a reprezentat "o lovitură cumplită dată PNL și lui Klaus Iohannis", care este identificat cu acest partid, adăugând faptul că Vosganian "a jucat o piesă de teatru foarte proastă, compromițătoare pentru el". În viziunea lui Ion Cristoiu, acest caz "este o bătălie de imagine" pe care PNL a pierdut-o, afirmând, pe de altă parte, că "a fost în favoarea Elenei Udrea", care "s-a comportat mai bine decât Varujan Vosganian".
Cristoiu, dezvăluiri despre jurnalul Elenei Udrea: Este o prăpastie între ce știe și ce spune Exclusiv
Cristoiu, dezvăluiri uluitoare despre jurnalul Elenei Udrea
Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, joi seară, la Prime Time News, în contextul denunțului formulat de Elena Udrea pe numele directorului interimar al SRI, Florian Coldea, că, de fapt, actul fostului ministru al Dezvoltării este "un gest politic, nu de trimitere după gratii", subliniind că "este o prăpastie între ce știe ea și ce spune în denunț", adăugând că fostul lider PMP "evită orice lovitură mortală". În acest sens, Ion Cristoiu a afirmat că "în toată această perioadă, Elena Udrea nu spune nimic", "din ce ar putea să fie devastator pentru unul dintre dușmani", în condițiile în care, dezvăluie Ion Cristoiu, deține jurnalul fostului ministru al Dezvoltării.
Năstase, despre cazul Vosganian: Parlamentul și-a exercitat un rol cuprins în Constituție
Năstase, despre cazul Vosganian: Parlamentul și-a exercitat un rol cuprins în Constituție
Fostul premier Adrian Năstase a declarat, joi, cu privire la votul negativ dat, în aceeași zi, de parlamentari privitor la încuviințarea urmăririi penale a senatorului PNL, Varujan Vosganian, că Parlamentul și-a exercitat un rol cuprins în Constituție. În viziunea lui Năstase, "acesta este un exemplu pentru felul în care mergem pe anumite soluții care ne mobilizează în mod artificial pentru niște subiecte care poate nu sunt de cea mai mare actualitate", informează Agerpres.
Soția lui Mihai Tănăsescu, cumnatul lui Geoană, conturi secrete în Elveția
Soția lui Mihai Tănăsescu, cumnatul lui Geoană, conturi secrete în Elveția
În ultimele două decenii, politicieni și afaceriști influenți în România au dispus de conturi la filiala elvețiană a grupului bancar britanic HSBC, aflat în centrul scandalului “SwissLeaks”. RISE Project prezintă azi alți șase titulari români de cont anonim elvețian. Deținerea unui cont bancar nu este în sine o problemă atât timp cât sumele sunt declarate la Fisc și nu provin din activități ilicite.
Gorghiu, despre cazul Vosganian: Acest vot nu este definitoriu pentru PNL. Îl consider un accident
Gorghiu, despre cazul Vosganian: Acest vot nu este definitoriu pentru PNL. Îl consider un accident
Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, joi, într-o postare pe pagina personală de Facebook, că "s-ar fi așteptat la o atitudine mai responsabilă și la mai puțină emoție din partea senatorilor", în ceea ce privește votul în cazul lui Varujan Vosganian, privind cererea de încuviințare a urmăririi penale, afirmând, totodată, că "acest vot nu este definitoriu pentru PNL" și că îl consideră "un accident".
Tăriceanu: Discursul lui Vosganian a fost unul rațional, nu emoțional, un discurs sobru
Tăriceanu: Discursul lui Vosganian a fost unul rațional, nu emoțional, un discurs sobru
Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, joi, cu privire la votul senatorilor, privind încuviințarea începerii urmăririi penale a fostului ministru al Economiei, Varujan Vosganian, în dosarul Romgaz, că, în ultima vreme, Parlamentul nu a arătat "toleranță" față de aleșii acuzați de fapte de corupție, afirmând că cererea de urmărire penală, în cazul senatorului Vosganian, "nu era cerută pentru fapte de corupție". Pe de altă parte, Tăriceanu a afirmat că discursul lui Vosganian a fost "unul rațional, nu emoțional, un discurs sobru", considerând că responsabilii pentru rezultatul negativ al votului, în cazul lui Vosganian, sunt liberalii, potrivit Agerpres. 
Elena Udrea, în ședință de Guvern Boc II
 Sursa: LIBERTATEA Exclusiv
Elena Udrea, arestată preventiv. Reacția foștilor săi colegi de Guvern
După ce Elena Udrea a fost arestată, foștii săi colegi de Guvern și de partid, Traian Igaș, fost ministru de Interne și Gheorghe Ialomițianu, fost ministru al Finanțelor, și-au exprimat regretul pentru situația în care se află Elena Udrea. Igaș a declarat pentru realitatea. net, că privește cu regret orice arestare a unui fost coleg, în timp ce Ialomițianu a precizat că îi pare rău de ce i se întâmplă ca om, Elenei Udrea, dar justiția trebuie să își facă treaba. 
Cătălin Ivan: Voi câștiga în instanță dreptul de a fi membru PSD
Cătălin Ivan, atac dur la adresa lui Dragnea: Să nu se mai ascundă în spatele doamnelor
Europarlamentarul PSD, Cătălin Ivan, a declarat, miercuri, că şefa delegaţiei PSD în Parlamentul European, Viorica Dăncilă, a fost "pusă să mintă" pentru a-l discredita, Ivan solicitându-i preşedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, să-i "spună direct" dacă îl nemulţumeşte ceva legat de activitatea sa în partid și "să nu se mai ascundă în spatele doamnelor" din partid, informează Mediafax.
Ce mesaj a transmis Elena Udrea pe facebook, după ce a fost arestată
Ce mesaj a transmis Elena Udrea pe facebook, după ce a fost arestată
La scurt timp după ce a fost arestată preventiv, Elena Udrea și-a setat drept fotografie de copertă, pe pagina de facebook, o imagine care conține următorul mesaj: ”Poți pune cătușe Elenei Udrea, dar nu poți pune cătușe adevărului”. Reamintim că Elena Udrea a rostit această frază când a fost scoasă în cătușe, de la DNA. Mai mult, la scurt timp, Elena Udrea a postat și un mesaj în care a precizat că nu are accces la telefon sau internet în arest, dar că va păstra legăura cu prietenii virtual, pe facebook, cu ajutorul avocatului și că va încerca  să spună adevărul așa cum ”îl știe ea”.