Articolele din categoria ACTUAL:

FINALISTUL EUROVISION 2016. Cine reprezintă România la finala din luna mai
FINALISTUL EUROVISION 2016. Cine reprezintă România la finala din luna mai
FINALISTUL EUROVISION 2016. Şase concurenţi se luptă duminică pentru a reprezenta România la Eurovision. Juriul a ales patru finalişti, iar cei de acasă au votat pentru alţi doi. Publicul alege câştigătorul Eurovision România. Finala poate fi urmărită în direct şi în exclusivitate la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR HD, TVR Moldova, iar online pe TVR+ şi eurovision.tvr.ro, duminică, 6 martie, de la 20.30.
Ziua Femeii. Tradiţii şi obiceiuri. Ce trebuie să faci pe 8 martie pentru a avea noroc
Ziua Femeii. Tradiţii şi obiceiuri. Ce trebuie să faci pe 8 martie pentru a avea noroc
Ziua Femeii. Fiind asociată cu primăvara, ziua de 8 Martie este legată simbolic de flori. Mai exact, ,,mascota” internațională a sărbătorii este laleaua. Această floare reprezintă primăvara și gingășia, deci trebuie oferită femeilor de ziua lor. Dacă încă mai porți mărțișorul primit de 1 martie, continuă s-o faci! Se spune că fetele care poartă mărțișorul în perioada 1-9 martie vor avea noroc tot anul.
Eurovision. Cum urmăreşti online finala Eurovision România 2016
Eurovision. Cum urmăreşti online finala Eurovision România 2016
Cum urmăreşti online finala Eurovision România. Ca şi în cazul semifinalei, finala Eurovision România va fi transmisă în direct pe site-ul TVR Plus.  În finala Selecţiei Naţionale din 6 martie, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pe scena de la Stockhom, dintre piesele rămase în concurs, prin televot. Ovidiu Anton, Dream Walkers, Florena, M I H A I, Vanotek feat. The Code & Georgian şi Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ sunt cei şase finalişti ai Eurovision România 2016. Ei vor concura pe scena de la Baia Mare în finala Eurovision de duminică, 6 martie, de la 20.30.
Clatite americane
Cum faci cele mai gustoase clătite americane. Ingredientul secret care le face pufoase
Clătite americane, pancakes sau clătite pufoase. Fiecare dintre noi le cunoaşte, probabil, sub una dintre denumirile acestea. Le poţi combină cu fructe, gemuri şi tot felul de arome. Sunt delicioase şi pot fi pregătite atât pentru micul dejun, că deşert sau pentru un brunch de weekend cu familia ori prietenii. Iată care sunt sfaturile pe care trebuie să le urmezi pentru că faimoasele pancakes să-ţi iasă perfect. Sper deosebire de clătitele normale, la aceste clătite trebuie să puneţi şi praf de copt.
Simulare Bacalaureat. Mâine începe simularea la BAC 2016. Modele de subiecte
Simulare Bacalaureat. Elevii susţin astăzi simularea la Matematică. Subiecte şi barem
Simulare Bacalaureat. Astăzi elevii de clasa a XII-a şi a XI susţin astăzi proba scrisă la Matematică din cadrul simulării pentru Bacalaureat 2016. Simularea a început la ora 9.00 şi durează 3 ore. Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice organizează în perioada 7 - 10 martie, la nivel naţional, simularea examenului de bacalaureat, pentru cei peste 345.000 de elevi din clasele a XI-a şi a XII-a. Obiectivele simulării examenului de bacalaureat sunt familiarizarea elevilor din clasele terminale de liceu cu rigorile examenului pe care îl vor susţine la finalul învăţământului liceal, stabilirea nivelului real de pregătire atins, precum şi optimizarea pregătirii elevilor.
EUROVISION România. Cum se votează la Eurovision 
EUROVISION România. Cum se votează la Eurovision
Cum se votează la Eurovision. În finala Selecţiei Naţionale din 6 martie, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pe scena de la Stockhom, dintre piesele rămase în concurs, prin televot. Ovidiu Anton, Dream Walkers, Florena, M I H A I, Vanotek feat. The Code & Georgian şi Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ sunt cei şase finalişti ai Eurovision România 2016. Ei vor concura pe scena de la Baia Mare în finala Eurovision de duminică, 6 martie, de la 20.30.
Finala Eurovision 2016
EUROVISION 2016. Ovidiu Anton, câştigător la finala Eurovision România 2016
Eurovision 2016 România. Marele câştigător este Ovidiu Anton, care va reprezenta România la Stockholm cum piesa "Moment of silence". El se calificase în finala Eurovision 2016 România alături de Dream Walkers, Florena, M I H A I, Vanotek feat. The Code & Georgian şi Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ. În finala Selecţiei Naţionale din 6 martie, publicul a fost singurul care a decis reprezentantul României pe scena de la Stockhom, prin televot.