Articolele din categoria ACTUAL:

Ana Aslan Exclusiv
România a pierdut o comoară! Gerovitalul, brevet franţuzesc. Clinicile "Ana Aslan", uitate în timp
Gerovitalul, medicamentul care a întinerit milioane de femei, nu mai este demult invenţie românească. De rezultatele cercetării profesoarei Ana Aslan se bucură acum francezii, în timp ce institutul care-i poartă numele pare să fi îmbătrânit iremediabil. Finanţarea insuficientă şi nepăsarea autorităţilor au dus la acest rezultat. Ca şi în cazul Institutului Cantacuzino, soluțiile vin prea târziu sau, dimpotrivă, au efect advers. Institutul de Geriatrie şi Gerontologie Ana Aslan, altădată celebru în toată lumea, este acum pe moarte. Vă prezentăm astăzi prima parte a unui reportaj marca Realitatea TV. Reporter: Andreea Dăscălescu/ Imagine: Mihai Angiu / Montaj: Sorin Niculae
"Statul român decontează medicamente care nu ajung niciodată la bolnavi". Investigaţie RISE Project
"Statul român decontează medicamente care nu ajung niciodată la bolnavi". Investigaţie RISE Project
Statul român decontează medicamente care nu ajung niciodată la bolnavi. Unele costă mii de euro și dispar în piața neagră. Există în București garsoniere cu frigidere pline de medicamente, iar locatarii nu sunt pacienți, ci traficanți. Ei sunt doar crima organizată din stradă, dar lanțul include bolnavi, doctori, farmaciști și producători, conform unei investigaţii RISE Project. 
Cât de sănătoase sunt legumele congelate? Adevărul pe care nimeni nu îl spune
În sfârşit, adevărul despre legumele congelate din supermarketuri. Mai cumperi?
În toiul iernii, varietatea de legume proaspete scade, fiind esenţial să-ţi suplimentezi meniul zilnic prin modalităţi accesibile. Una dintre cele mai la îndemână metode de a mânca sănătos pe timpul iernii este să cumperi legume congelate, însă există ideea preconcepută că acestea nu sunt la fel de nutritive precum cele proaspete. Slab sau Gras îţi spune dacă este sau nu sănătos să le consumi!
Radio Romania
Șefi ai radioului public, acuzați de "sifonarea" banilor instituției. 11 persoane, urmărite penal
Procurorii au făcut, joi dimineață, percheziții la sediul Radio România, în urma unor suspiciuni de abuz în serviciu, transmite Realitatea TV. Sunt vizați membrii consiliului de administrație, inclusiv directorul Radioului, potrivit unor surse, iar prejudiciul estimat 400 de mii de lei. În urma acțiunii, 11 persoane au fost aduse la audieri, la IGPR, și, ulterior, puși sub acuzare.