Articolele din categoria ACTUAL:

Unde ar fi luat naştere virusul HIV, de fapt. Ce au descoperit cercetătorii
Unde ar fi luat naştere virusul HIV, de fapt. Ce au descoperit cercetătorii
Locul de origine al temutului virus se pare că a fost un paradis al tinerilor cu poftă de viaţă. Acolo, într-un oraş ofertant şi atrăgător, se adunau cei cu visuri măreţe de împlinit. Numai că la întoarcere, aduceau cu sine fără să ştie un duşman mortal, care ulterior s-a împrăştiat în întreaga lume: virusul imunodeficienţei umane. Oraşul cu pricina se numea în trecut Leopoldville şi era capitala Congo-ului Belgian, scrie Historia.ro, oraş în care existau şi femei care alegeau să îşi vândă trupul. 
Când se aprind LUMINIŢELE de CRĂCIUN în Bucureşti
Când se aprind LUMINIŢELE de CRĂCIUN în Bucureşti
Când se aprind LUMINIŢELE de CRĂCIUN în Bucureşti. Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat că va da startul sărbătorilor de iarnă, joi, 1 decembrie, în Piaţa Constituţiei de unde se va aprinde şi iluminatul festiv de Crăciun. În acest an, târgurile dedicate sărbătorilor de iarnă vor fi organizate în mai multe locaţii, printre care Piaţa Constituţiei, Centrul Vechi, Universitate, parcul Kiseleff şi parcul Tineretului.
Ce se întâmplă dacă ţii picioarele în apă fierbinte cu zeamă de lămâie. Efectul este nebănuit 
Ce se întâmplă dacă ţii picioarele în apă fierbinte cu zeamă de lămâie. Efectul este nebănuit
Lămâia are proprietăţi miraculoase de sănătate dar şi de frumuseţe. Spre exemplu, dacă aplicaţi suc de lămâie pe firele de păr deschise, veţi obţine un blond natural. De asemenea, lămâia reuşeşte să îndepărteze pistrui, dar şi alte pete ale pielii apărute odată cu vârsta. Un alt avantaj este că zeamă de lămâie este un bun remediu natural pentru a combate acneea. 
Adevărul despre deja vu. Îţi va schimba modul în care priveşti lumea din jur
Adevărul despre deja vu. Îţi va schimba modul în care priveşti lumea din jur
Peste 70 % din populaţia Terrei susţine că a experimentat, măcar odată, un straniu sentiment de familiaritate faţă de lucruri care, în mod normal, ar fi trebuit să fie total necunoscute. O vizită în premieră la un magazin în care totul pare deja cunoscut, o discuţie ce lasă impresia că a mai avut loc, deşi ea nu s-a mai întâmplat niciodată, sau chipul familiar al unei persoane care, în realitate, este văzut pentru prima oară, sunt doar câteva dintre simptomele neexplicate, însă considerate normale, ale senzaţiei de deja vu. 
Stații noi de metrou...
Nereguli grave la metrou. ISU: La stațiile Tineretului, Pantelimon și Brâncovenu nu sunt...
Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov a efectuat în perioada 7-25 noiembrie o serie de recunoașteri și controale inopinate, la rețeaua de transport cu metroul, care au vizat creșterea gradului de siguranță a călătorilor. Pe timpul acestor controale au fost identificate o serie de neconformități, atât la nivelul stațiilor, în spațiile comune (peroane, pasaje), cât și la nivelul ieșirilor către suprateran. În urma celor constatate, S.C. METROREX S.A. i-au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale (6 amenzi și 24 de avertismente), în cuantum de 13.500 de lei.