Americanii vor să schimbe raportarea COVID-19 în valul OMICRON - spitalizările și decesele sunt relevante, ca la gripă

Americanii vor să schimbe raportarea COVID-19 în valul OMICRON - spitalizările și decesele sunt relevante, nu infectările
Americanii vor să schimbe raportarea COVID-19 în valul OMICRON - spitalizările și decesele sunt relevante, nu infectările

Epidemiologii americani susțin că raportarea cazurilor de COVID-19 în valul generat de OMICRON nu mai este relevantă pentru controlul pandemiei, pentru că formele de boală sunt mai ușoare, în cele mai multe situații. În schimb, ar trebui raportate detaliat spitalizările și decesele, criterii mult mai corecte pentru analizarea evoluției epidemiei și a lua cele mai bune măsuri pentru controlul răspândirii virusului.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Recunoşti tânărul din imagine? Îl vezi zilnic la TV, e foarte îndrăgit de români

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Larisa Popa se apucă de muzică, după ce a plecat de la Pescobar: „Nu voi cânta manele…”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Cum evită Cătălin Cîrstoiu un răspuns clar la întrebarea ”cine v-a propus să candidați din partea PSD-PNL”?

Articol partener

PUTEREA.RO

Iohannis este candidatul-iepure la NATO. Tot el face dificile și negocierile pentru Schengen. EXLUSIV/Video.

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Poliţia Română avertizează asupra unui nou mod de înşelăciune prin apeluri telefonice. Ce este ”spoofing”

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Consiliul Concurenței analizează preluarea magazinelor Profi de către Mega Image

Actual

Raed Arafat vrea un sistem de alarmare a populației. Întâlnire de taină cu un afacerist
Raed Arafat vrea un sistem de alarmare a populației. Întâlnire de taină cu un afacerist
Întâlnire de taină la sediul Departamentului pentru Situații de Urgență pentru pregătirea unei achiziții de peste două miliarde de euro pentru un sistem de alarmare a populației. Raed Arafat s-a întâlnit cu o delegație condusă de afaceristul Ștefan Codruț Osain, în biroul său de la etajul al doilea din clădirea Ministerului Afacerilor Interne. Jurnaliștii Realitatea PLUS au încercat să obțină un punct de vedere de la Raed Arafat, dar fără succes. 

Au fost gasite resturile dronei din Braila
Ministerul Apărării anunță că a găsit drona militară căzută în Insula Mare a Brăilei - Primele imagini cu locul în care s-a prăbușit
O dronă a căzut în Insula Mare a Brăilei noaptea trecută. Ea a fost filmată de localnici chiar în momentul în care se prăbușea. Ministerul Apărării anunță că au fost găsite resturile din dronă.

Accident cu 8 victime, în Vrancea. Impact violent între un microbuz cu pasageri și un autoturism
Accident cu 8 victime, în Vrancea. Impact violent între un microbuz cu pasageri și un autoturism
Un grav accident rutier a avut loc, vineri, în judeţul Vrancea, la intersecţia DJ 205 R Coteşti cu DN2 - E85. În urma coliziunii între un autoturism şi un microbuz al unei firme de transport pasageri au rezultat opt răniţi, dintre care o persoană în stare gravă.

O femeie a fost lovită de un cort AUR luat de vânt! Persoana a leșinat
O femeie a fost lovită de un cort AUR luat de vânt! Persoana a leșinat
Scene halucinante surprinse la Gura Humorului. O femeie a fost lovită de un cort AUR amplasat pe stradă. Incidentul s-a produs din cauza vântului puternic. 

Sănătate

Dieta sanatoasa
5 alimente care te ajută să slăbești. Trebuie incluse în orice dietă
Pierderea în greutate este o călătorie personală și complexă care implică nu doar exercițiile fizice, dar și o alimentație adecvată. Anumite alimente pot accelera metabolismul, pot îmbunătăți arderea caloriilor și pot ajuta la controlul poftei de mâncare, facilitând astfel procesul de slăbire. Iată cinci dintre cele mai eficiente alimente care te pot ajuta în această călătorie:

Dieta de 8 ore
Dieta de 8 ore. Slăbeşti 4 kg cu cea mai scurtă cură de slăbire din lume!
Aceasta reteta de 8 ore este numita si "cea mai scurta cură de slăbire din lume". Este extrem de eficienta iar rezultatele sale se vad imediat.

OMS face presiuni asupra țărilor membre să semneze rapid Tratatul împotriva pandemiilor. Foto: Profimedia
OMS face presiuni asupra țărilor membre să semneze rapid Tratatul Împotriva Pandemiilor. "O nouă amenințare va apărea”
Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a lansat un apel "urgent" pentru ca țările din întreaga lume să semneze până în luna mai "Acordul împotriva pandemiilor" 

Mii de români au beneficat de serviciile caravanei medicale
Peste 500 de maramureșeni au beneficiat de serviciile medicilor voluntari
În primele trei zile de activitate în județul Maramureș, peste 500 de locuitori din satele defavorizate au beneficiat de servicii medicale gratuite, la standarde europene oferite de medicii voluntari din cadrul proiectului umanitar Caravana Medicală. 

Extern

Război în Ucraina, ziua 765 / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 765. Instalațiile energetice din Ucraina, ținta unui atac cu rachete și drone rusești - LIVE TEXT
Instalațiile energetice din Ucraina au fost ținta unui atac cu rachete și drone rusești în cursul nopții, în care au fost avariate centrale termice și hidroelectrice, a declarat, vineri, operatorul rețelei electrice ucrainene Ukrenergo, informează Reuters. Este ziua 765 de război în Ucraina.

Trei explozii în apropierea graniței dintre Moldova și Ucraina! Anunțul autorităților
Trei explozii în apropierea graniței dintre Moldova și Ucraina! Anunțul autorităților
Autoritățile din Republica Moldova spun că trei explozii puternice au fost auzite în apropierea graniței cu Ucraina. Exploziile s-au produs în noaptea de joi spre vineri. Nu au fost intrări neautorizate în spațiul aerian moldovenesc, au mai transmis autoritățile.

Un român care a cumpărat de pe Facebook un permis FALS de conducere s-a dus la poliție să-l reînnoiască / Foto: Inquam Photos
Un român care a cumpărat de pe Facebook un permis FALS de conducere s-a dus la poliție să-l reînnoiască: ce a pățit acolo
Bărbatul s-a prezentat la poliție pentru a solicita reînoirea permisului fals, pe care l-a achiziționat în Germania pentru 2.000 de euro.

Foto: Limpopo Department of Transport and Community Safety
45 de oameni au murit, după ce un autobuz s-a prăbușit în gol, de la zeci de metri. Tragedie în Africa de Sud - VIDEO
45 de oameni au murit joi în Africa de Sud, după ce autobuzul în care călătoreau a căzut de pe un pod, de la aproximativ 50 de metri înălţime, şi s-a zdrobit pe fundul unei râpe, relatează AFP.

Ultimele stiri

Clotilde Armand a cerut ajutorul Politiei Locale (sursă: anchetatorii.ro)
Primărița-pompier de la sectorul 1 fuge de cetățenii care-i cer socoteală. Imagini virale, Clotilde s-a baricadat în frizerie - VIDEO
Imagini incredibile surprinse pe stradă cu primarul sectorului 1. Clotilde Armand a fost luată la rost de cetățeni și întrebată de problemele sectorului, dar aceasta a fugit de ei si s-a baricadat într-un salon. Mai mult, primărița a cerut și ajutorul poliției locale pentru a scăpa de oameni. Și nu este un caz izolat. Aflată într-un supermarket, Armand a făcut un scandal în momentul în care a fost filmată și întrebată de un locuitor despre șobolanii din sectorul 1. 

Oamenii și-au făcut cruce și evitat să mai treacă prin locul respectiv
Sculptura "satanistă" care i-a băgat în sperieți pe ieșeni a fost vândută. Câți bani s-au dat pe controversata Hidră?
Controversata creație „Hidra”, a cărei expunere stradală a provocat proteste  la Iași, a fost vândută. Creația și-a găsit un proprietar, în schimbul sumei de 10.000 de euro, la o licitație de artă.

Obiceiuri pentru un stil de viață mai sănătos. Transformă-le în rutină
Obiceiuri pentru un stil de viață mai sănătos. Transformă-le în rutină
Află din rândurile următoare care sunt cele 20 de obiceiuri pe care ar trebui să le implementezi pentru un stil de viață mai sănătos. 

Mihai Daraban
Mihai Daraban: C.E. trebuie să se implice în uniformizarea modului de funcționare a camerelor de comerț europene
Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), dl Mihai Daraban, a avut, în data de 28 martie a.c., o întâlnire oficială cu președintele Camerei de Comerț, Industrie și Servicii Geneva, dl Vincent Subilia. Întâlnirea a a avut loc în marja Forumului de Afaceri al Francofoniei, eveniment organizat de Guvernul României, Organizația Internațională a Francofoniei (OIF) și CCIR.



Vezi emisiunile Realitatea Plus