Articolele din categoria TRAVEL:

Zidul Plângerii din Ierusalim. Foto: Realitatea Travel
Românii pot lăsa rugăciuni pentru Zidul Plângerii din Israel, la Târgul de Turism din București
Românii care ajung la Târgul de Turism al României în perioada 23-26 februarie, pot lăsa la standul Ministerului Turismului din Israel bilețele cu rugăciuni pentru Zidul Plângerii din Ierusalim. Bilețelele vor fi depuse într-o urnă specială care va fi transportată la Ierusalim de reprezentanții Ministerului Turismului din Israel și fiecare bilețel va fi depus la Zidul Plângerii, un simbol pentru trei religii: iudaică, musulmană şi creştină, informează Realitatea Travel.
Gondolele stau împotmolite în noroi. Foto: Profimedia
Faimoasa Veneție, lovită de secetă. Gondolele sunt împotmolite în noroi, turiștii văd doar imagini dezolante
Imagini dezolante vin din Veneția. Mai multe canale au rămas fără apă din cauza secetei prelungite de peste vară și din lipsa ploilor din sezonul rece. În luna iulie a anului trecut, Italia a declarat stare de urgență pentru zonele din jurul râului Po, care reprezintă circa o treime din producția agricolă a țării și care a suferit cea mai gravă secetă din ultimele șapte decenii. 
Ar trebui să am o cameră auto în mașină?
Ar trebui să am o cameră auto în mașină? Cum și în ce fel îmi va fi de folos? (P)
Când vine vorba de a fi un șofer responsabil, cu siguranță nu poți fi niciodată prea precaut. Faci controale și întreținere preventivă, conduci în mod corect, închei o poliță de asigurare auto, printre altele. Cu toate acestea, este necesar să recunoaștem că nu este posibil să deținem controlul asupra tuturor lucrurilor care se pot întâmpla, deoarece în viața reală există atât de multe lucruri care nu depind de noi.
Departamentul de Stat SUA recomandă evitarea mai multor țări
Șterge aceste țări de pe lista ta de călătorii! Departamentul de Stat al SUA a publicat topul celor mai periculoase state din lume
Plăcerea de a vizita diverse țări și de a cunoaște obiceiurile locale poate întâmpina o serie de dificultăți în unele regiuni ale globului. Există state măcinate de conflicte interne, tulburări civile, criminalitate, război și multe alte evenimente care se pot transforma orice vacanță într-un adevărat coșmar pentru turiști. De aceea, Departamentul de stat al SUA, citat de publicația Insider, a întocmit un top al celor mai periculoase țări din lume, care trebuie evitate cu orice preț și șterse de pe harta turismului, cel puțin pe termen scurt și mediu:
Câți bani poți primi despăgubire pentru un zbor anulat sau întârziat WizzAir?
Câți bani poți primi despăgubire pentru un zbor anulat sau întârziat WizzAir? (P)
Necesitatea de a zbura în scop de business, dar și preferința crescândă pentru vacanțe peste granițe au dus la o creștere uriașă a cererii pentru rute de zbor. Mulți oameni preferă să profite de ofertele companiilor aeriene pentru a merge în city-break-uri și vacanțe, iar zborurile low-cost sunt în top. Odată cu creșterea interesului, dar și a nevoii de a călători peste hotare, zborurile anulate și întârziate au ajuns să fie evenimente de care ne lovim din ce în ce mai des.
Bărbat care pretindea că are un handicap locomotor/ Captură video
Un cerșetor în scaun cu rotile s-a ridicat și a umblat bine-mersi, înainte de a urca într-o mașină, la Brașov - FOTO&VIDEO
Imagini incredibile la Brașov! Un bărbat aflat în scaun cu rotile, care a cerșit timp de câteva ore în centrul orașului, a fost surprins în timp ce se ridică în picioare ca și cum n-ar avea nicio problemă de sănătate și fumează o țigară în timp ce face câțiva pași, după care se urcă pe bancheta din spate a unei mașini. În imaginile care au devenit virale pe internet apar și doi bărbați. Unul dintre ei se află la volanul mașinii cu care urmează să se deplaseze bărbatul, iar un altul strânge scaunul cu rotile din care tocmai s-a ridicat acesta și îl bagă în portbagaj.