Articolele din categoria TRAVEL:

Vouchere de vacanță și pentru angajații din sectorul privat
Vouchere de vacanță și pentru angajații din sectorul privat. Câți bani ar putea primi românii
Senatorul PNL Eugen Ţapu-Nazare, liderul senatorilor PSD Ştefan-Radu Oprea şi senatorul UDMR Lorand Turos au depus, marţi la Senat, un proiect de lege care modifică ordonanţa de urgenţă a Guvernului 8/2009 privind acordarea voucherelor de vacanţă, în sensul în care de la 1 ianuarie 2024 şi angajaţii din mediul privat să primească vouchere de vacanţă, nu doar bugetarii, în valoare de 1.450 lei pentru fiecare salariat, până la 31 decembrie 2026.
Scandalul Bîstroe. Oficiali din România și Ucraina, față în față / Foto: Inquam Photos
Scandalul Bîstroe. Oficiali din România și Ucraina, față în față. Guvernul cere verificări. Anca Alexandrescu, investigație amplă: ce NU se spune despre dragări
Discuții cruciale, astăzi, în scandalul Bîstroe. Oficialii români și cei ucraineni discută pe tema lucrărilor făcute pe canalul Bâstroe, chiar înainte de vizita Comisiei Europene. Între timp, țara noastră încă așteaptă acordul regimului de la Kiev ca să putem face măsurători pe canal. Anca Alexandrescu și echipa Realitatea PLUS încep, astăzi, cea mai amplă anchetă jurnalistică pe canalul Bîstroe, de unde vor relata care este situația reală. 
Zidul Plângerii din Ierusalim. Foto: Realitatea Travel
Românii pot lăsa rugăciuni pentru Zidul Plângerii din Israel, la Târgul de Turism din București
Românii care ajung la Târgul de Turism al României în perioada 23-26 februarie, pot lăsa la standul Ministerului Turismului din Israel bilețele cu rugăciuni pentru Zidul Plângerii din Ierusalim. Bilețelele vor fi depuse într-o urnă specială care va fi transportată la Ierusalim de reprezentanții Ministerului Turismului din Israel și fiecare bilețel va fi depus la Zidul Plângerii, un simbol pentru trei religii: iudaică, musulmană şi creştină, informează Realitatea Travel.
Gondolele stau împotmolite în noroi. Foto: Profimedia
Faimoasa Veneție, lovită de secetă. Gondolele sunt împotmolite în noroi, turiștii văd doar imagini dezolante
Imagini dezolante vin din Veneția. Mai multe canale au rămas fără apă din cauza secetei prelungite de peste vară și din lipsa ploilor din sezonul rece. În luna iulie a anului trecut, Italia a declarat stare de urgență pentru zonele din jurul râului Po, care reprezintă circa o treime din producția agricolă a țării și care a suferit cea mai gravă secetă din ultimele șapte decenii.