Articolele din categoria ULTIMELE STIRI:

 Jens Stoltenberg și Volodimir Zelenski/ Profimedia
Război în Ucraina, ziua 798: Volodimir Zelenski l-a demis pe şeful securităţii cibernetice - LIVE TEXT
Încrederea Ucrainei în aliaţii săi din NATO „a suferit o lovitură” din cauza întârzierilor şi eşecurilor în livrarea de arme pentru războiul împotriva invaziei ruse, a declarat şeful NATO, Jens Stoltenberg, într-o discuţie cu agenția Reuters avută în timp ce părăsea Ucraina, luni seară, cu trenul, după o vizită de o zi la Kiev. Ucraina a ajuns în ziua cu numărul 798 de război. 
Sfantul Proroc Ieremia
Sărbătoare 1 mai. Zi de mare importanță pentru credincioși: ce sfânt este sărbătorit astăzi
Sfantul Proroc Ieremia, alaturi de Isaia, Ezechiel si Daniel, face parte dintre marii profeti ai Vechiului Testament. Sfantul Proroc Ieremia este cinstit pe 1 mai. A trait in jurul anului 600 i.d.Hr., cand evreii au fost luati in robia babilonica sau persana de catre imparatul Nabucodonosor. Numele sau inseamna "Iahve inalta", era preot, iar profetia sa a fost trecuta in scris de Sfantul Proroc Baruh. A fost supranumit profet al lacrimilor sau al plangerilor, deoarece a plans pentru poporul iudeu care se departase de Dumnezeu si slujea idolilor si care a atras astfel pedeapsa divina.
Acuzații: Operații FICTIVE la Spitalul Pantelimon! Anchetă BOMBĂ
Acuzații: Operații FICTIVE la Spitalul Pantelimon! Anchetă BOMBĂ: Mărturiile pacienților
 O nouă serie de informații halucinante, din interiorul Spitalului Sfântul Pantelimon, iese la iveală. De data aceasta este vorba despre operații fictive care s-ar fi făcut în această unitate spitalicească, potrivit unei anchete Cetățeanul.net. Informațiile despre intervențiile fictive au fost confirmate de către medici din cadrul spitalului, dar pentru a verific, jurnaliștii au contactat mai mulți pacienți care ar fi fost operați numai „pe hârtie”, în fața cărora s-au prezentat ca fiind de la registratura spitalului. Primul dintre ei este o femeie care apărea în documentele spitalului că a fost operată pentru un abces inghinal. Pacienta spune, însă, că s-a internat la Pantelimon pentru un RMN la coloană și că nu a fost operată. Femeia a precizat că și ea a fost mirată că a apărut în biletul de externare ca fiind operată pentru un abces pe care nu l-a avut niciodată.
Statul subteran, dezgropat de jurnaliștii de la Realitatea PLUS: Dinamitarea rețelei de infractori conduse de Coldea
Statul subteran, dezgropat de jurnaliștii de la Realitatea PLUS: Dinamitarea rețelei de infractori conduse de Coldea
În urma unor investigații amănunțite, echipa de jurnaliști de la Realitatea PLUS a emisiunii Culisele Statului Paralel a reușit să dezgroape un întreg stat subteran, condus de fostul șef al SRI, Florian Coldea. Înregistrările exclusive obținute în exclusivitate aruncă în aer practicile ilegale și manipulările subtile folosite de rețeaua de infractori pentru a-și atinge scopurile. Într- una dintre înregistrări se poate auzi o conversație tensionată între Cătălin Hideg și Dan Tocaci, care dezvăluie modul în care se raportează la informațiile difuzate în media. 
 Afirmații de PUTERE pentru fiecare ZODIE când trece printr-o PERIOADA GREA
Afirmații de PUTERE pentru fiecare ZODIE când trece printr-o PERIOADA GREA
Afirmațiile sunt cuvinte de sprijin, menite să te încurajeze și să te motiveze în momentele dificile. Când te simți stresat, trist, copleșit sau frustrat, repetă aceste fraze pentru tine. Sau notează-le într-un jurnal dacă ți se pare prea ciudat să le spui cu voce tare. Poate părea o practică fără sens, dar cuvintele au mai multă putere decât ne dăm seama – felul în care vorbim cu noi înșine are un impact direct asupra sănătății noastre mintale.