Articolele din categoria TIMP LIBER:

Copănele de pui/ Captură foto
Prepară rețeta de pui crocant ca la KFC chiar la tine acasă! Iată secretele ei: rezultatul este delicios
Preparatele de la KFC stârnesc instant apetitul culinar, așa că nu ai cum să le reziști. Nimeni nu știa până acum care este secretul din spatele gustului lor delicios. Publicația Chicago Tribune a dezvăluit recent rețeta KFC, cea care este ținută secretă din 1940, mixul controversat al omului de afaceri Harland David Sanders. Ei bine, de acum nu mai trebuie să mergi la vestitul fast-food pentru a te delecta cu puiul lor prăjit, ci îl vei putea prepara chiar în bucătăria ta.
Aducerea moastelor Sfantului Nichifor, patriarhul Constantinopolului; Sfanta Ipomoni
SĂRBĂTOARE 13 martie: Zi cu importantă deosebită în calendarul ortodox: un mare sfânt este pomenit astăzi - Zi de POST
Sfanta Ipomoni s-a nascut in jurul anului 1372 in familia lui Constantin Dragastes, unul dintre conducatorii si mostenitorii regatului sarb al lui Stefan Dusan. Este demn de amintit faptul ca multi dintre stramosii ei au fost sfinti, precum Sfantul Stefan Nemanja sau Sfantul Simeon Izvoratorul de Mir. Sfanta Ipomoni este praznuita de doua ori pe an, pe 13 martie (in ziua trecerii sale la cele vesnice) si pe 29 mai (ziua caderii Constantinopolului si a mortii fiului ei, Imparatul Constantin XI Paleologul).
Vouchere de vacanță și pentru angajații din sectorul privat
Vouchere de vacanță și pentru angajații din sectorul privat. Câți bani ar putea primi românii
Senatorul PNL Eugen Ţapu-Nazare, liderul senatorilor PSD Ştefan-Radu Oprea şi senatorul UDMR Lorand Turos au depus, marţi la Senat, un proiect de lege care modifică ordonanţa de urgenţă a Guvernului 8/2009 privind acordarea voucherelor de vacanţă, în sensul în care de la 1 ianuarie 2024 şi angajaţii din mediul privat să primească vouchere de vacanţă, nu doar bugetarii, în valoare de 1.450 lei pentru fiecare salariat, până la 31 decembrie 2026.