Articolele din categoria TIMP LIBER:

O pisică din Iași a devenit vedetă pe internet! Cum i-a surprins felina pe medicii veterinari: Care erau șansele să nimerească exact acolo unde avea nevoie?
O pisică din Iași a devenit vedetă pe internet! Cum i-a surprins felina pe medicii veterinari: Care erau șansele să nimerească exact acolo unde avea nevoie?
Eveniment inedit la Iași! O pisică gestantă a fost surprinsă intrând singură în incinta unei clinici veterinare. Imaginile cu felina care a "așteptat" cuminte să fie preluată de medici au devenit virale în mediul online. Ulterior am aflat că pisica a  fătat 4 ghemotoace de blană, respectiv doi băieței și două fetițe.
Trucul genial pentru dezghețarea rapidă a congelatorului. Toate gospodinele iscusite îl folosesc
Trucul genial pentru dezghețarea rapidă a congelatorului. Toate gospodinele iscusite îl folosesc
Trucul genial pentru dezghețarea rapidă a congelatorului. Toate gospodinele iscusite îl folosesc. Congelatorul este o parte esențială a bucătăriei, dar din când în când poate fi necesar să îl dezgheți pentru a menține eficiența și funcționarea optimă. Însă acest proces poate părea uneori plictisitor și consumator de timp. Descoperă un truc genial folosit de toate gospodinele iscusite pentru a dezgheța rapid congelatorul, economisind timp și efort. 
5 pași simpli pentru a arde caloriile mai ușor atunci când ieși la alergat
5 pași simpli pentru a arde caloriile mai ușor atunci când ieși la alergat
Odată cu venirea verii, dorința de a fi în formă devine mai accentuată pentru mulți dintre noi. Alergatul, una dintre cele mai accesibile și populare forme de exercițiu, este adesea alegerea preferată pentru cei care doresc să scape de kilogramele în plus. Cu toate acestea, pentru a maximiza arderea caloriilor în timpul alergării, este esențial să adoptăm o abordare inteligentă și personalizată. Iată 5 trucuri care pot ajuta în acest sens:
George Bacovia și soția sa, Aghata/ Captură foto
Cine a fost femeia pe care George Bacovia a iubit-o nebunește. Era cu 14 ani mai tânără decât poetul și i-a fost alături până în ultima clipă de viață
Lucra ca profesoară de limba română ca să asigure un venit constant în casă, poezii mai scria din când şi când, dar lupta ca o leoaică ori de câte ori era vorba de operele lui Bacovia. Este vorba despre Agatha, soția lui George Bacovia, cu 14 ani mai tânără decât marele poet. Relația lor a avansat  treptat, pornind de la o simplă prietenie și ajungând să trăiască o poveste de dragoste împreună. 
Drob de pui cu ciuperci, o delicatesă ce nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște. Rețeta, pas cu pas/ Captură foto
Drob de pui cu ciuperci, o delicatesă ce nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște. Rețeta, pas cu pas
Primăvara aduce o explozie de prospețime și culoare în bucătărie, iar drobul de pui cu ciuperci, usturoi verde și mărar proaspăt este o alegere perfectă pentru masa de Paște, în special pentru cei care nu consumă carne de miel. Această rețetă aduce împreună aromele suculente ale puiului și ale verdeturilor proaspete, rezultând într-un preparat savuros și reconfortant, ideal pentru a fi savurat alături de cei dragi.
Cine a fost, de fapt, domnişoara Pogany, muza și iubita lui Constantin Brâncuşi? 19 sculpturi ale marelui artist îi poartă numele
Cine a fost, de fapt, domnişoara Pogany, muza și iubita lui Constantin Brâncuşi? 19 sculpturi ale marelui artist îi poartă numele
Domnișoara Pogany, cunoscută și sub numele de Mademoiselle Pogany, este o statuie realizată în anul 1913 de marele artist Constantin Brâncuși. Puțini sunt însă cei care știu că în spatele celebrei sculpturi se ascunde o femeie care i-a fost muză şi iubită. Vorbim despre o pictoriță unguroaică, în vârstă de 31 de ani, descrisă ca fiind o persoană modernă, o frumusețe stranie de madonă, senzuală și tulburător de feminină.
ce se pune la rădăcina pătrunjelului pentru a fi bogat și înmiresmat
Trucuri de grădinărit: ce se pune la rădăcina pătrunjelului pentru a fi bogat și înmiresmat
Cultivarea pătrunjelului în grădina proprie sau chiar pe pervazul ferestrei oferă o satisfacție deosebită, mai ales când vezi cum frunzele verzi și aromate încep să crească bogat, pregătite să îmbogățească gustul preparatelor tale culinare. Pentru pasionații de grădinărit sau pentru cei care pur și simplu își doresc acces la verdeață proaspătă în orice moment, pătrunjelul este, fără îndoială, o alegere excelentă datorită versatilității și beneficiilor sale pentru sănătate. Totuși, pentru a te bucura de o recoltă bogată și roditoare, este crucial să îți îndrepți atenția spre metodele de plantare și îngrijire din etapele inițiale.
 Zodia care se preface mereu fericită, chiar dacă sufletul îi plânge. Este un maestru al disimulării: cum faci să o recunoști/ unsplash.com
Zodia care se preface mereu fericită, chiar dacă sufletul îi plânge. Este un maestru al disimulării: cum faci să o recunoști
Astrologia este o artă veche care a captivat și intrigat oamenii de-a lungul timpului. Deși poate fi folosită pentru a prezice evenimente sau trăsături de personalitate, există anumite aspecte ale semnelor zodiacale care rămân un mister. Unul dintre aceste aspecte este abilitatea unor semne zodiacale de a se preface mereu fericiți, chiar și atunci când sunt răniți în interior.
De ce trebuie să adaugi zahăr în șampon. 3 beneficii nebănuite: părul tău îți va mulțumi/ unsplash.com
De ce trebuie să adaugi zahăr în șampon. 3 beneficii nebănuite: părul tău îți va mulțumi
Zahărul poate fi considerat un ingredient surprinzător într-un produs de îngrijire a părului, dar adăugarea sa în șampon poate avea beneficii uimitoare pentru sănătatea și aspectul părului. Iată de ce adăugarea zahărului în șampon poate face minuni pentru păr și cum acest ingredient simplu poate ajuta la îmbunătățirea texturii, strălucirii și sănătății generale a părului tău.
Evită certurile în weekendul care urmează, dacă te afli printre aceste 3 zodii! Ce riști, în caz contrar/ unsplash.com
Evită certurile în weekendul care urmează, dacă te afli printre aceste 3 zodii! Ce riști, în caz contrar
Fiecare zodie are propriile sale caracteristici și influențe astrale, iar acest lucru poate avea un impact semnificativ asupra modului în care interacționează cu cei din jur, în special în perioadele de tensiune. Pentru anumite zodii, certurile și conflictele pot amplifica stresul și pot duce la o perioadă tumultoasă. În acest sens, Racul, Capricornul și Săgetătorul sunt trei zodii care ar putea beneficia cel mai mult de evitarea certurilor în weekend pentru a menține echilibrul și armonia în viețile lor.