Articolele din categoria ALEGERI LOCALE 2020:

Poliția, sesizată la o secție de votare din județul Neamț: Un alegător a primit buletinul de vot deja ștampilat
Poliția, sesizată la o secție de votare din județul Neamț: Un alegător a primit buletinul de vot deja ștampilat
Încă de la primele ore ale dimineții, incidentele se țin lanț la secțiile de votare din țară. Ultimul caz s-a petrecut, astăzi, la o secţie de vot din oraşul Bicaz, unde un alegător a sesizat poliția printr-un apel la numărul unic de urgență 112 pentru a sesiza faptul că a primit buletinul de vot pentru președinția Consiliului Județean Neamț deja ștampilat în dreptul candidatului PSD, relatează realitateadeneamt.net.
Imagine de arhivă
ALEGERI LOCALE 2020. Mihai Sora: "Nu am votat răul cel mai mic. Am votat binele acela vital pentru oricine își iubește orașul"
Filozoful român Mihai Sora, în vârsta de 103 ani, s-a prezentat foarte devreme la secția de votare, în această dimineață. Momentul a fost anunțat chiar de Mihai Sora pe pagina sa de Facebook. În mesajul care a însoțit acest anunț, filozoful a precizat că "nu a votat răul cel mai mic", ci a votat "binele acela vital, admirabil și limpede pentru oricine își iubește orașul". 
ALEGERI LOCALE 2020. Tot ce trebuie să știi despre votul de duminică - măsuri de siguranță, candidați și buletine de vot / Foto: Inquam Photos, Bogdan Danescu
ALEGERI LOCALE 2020. Tot ce trebuie să știi despre votul de duminică - măsuri de siguranță, candidați și buletine de vot
ALEGERI LOCALE 2020. ALEGERI LOCALE 2020 CANDIDAȚI. REZULTATE ALEGERI LOCALE 2020. Duminică, 27 septembrie 2020, aproximativ 19 milioane de români sunt așteptați la urnele de vot pentru a-și alege primarul, președintele consiliului județean, consilierii locali și pe cei județeni. Anul acesta, alegerile locale se desfășoară în condiții de pandemie Covid-19, fiind necesare reguli speciale de desfășurare a procesului electoral. Pe tot parcursul zilei de duminică, site-ul nostru, www.realitatea.net, vă va oferi informații complete, în timp real, despre vot alegeri locale 2020. Secțiile de votare s-au deschis la ora 7:00 și se închid la ora 21:00. Foarte important: tot aici vei găsi sondaje alegeri locale, exit poll alegeri locale și rezultate alegeri locale 2020.
Președintele și locțiitorul Biroului Electoral din Măicănești, jud. Vrancea, au demisionat după suspiciuni de fraudă
VIDEO Președintele și locțiitorul Biroului Electoral din Măicănești, jud. Vrancea, au demisionat după suspiciuni de fraudă
Au apărut deja primele incidente electorale, cu câteva ore înainte să înceapă votul pentru alegerile locale. Președintele Biroului Electoral de Circumscripție Măicănești, din județul Vrancea, a demisionat, relatează realitateadevrancea.net. La fel a făcut și locțiitorul său. Motivul: Există suspiciuni de fraudă electorală la trei secții din Măicănești. A fost sesizată Poliția, iar mascații au descins în comuna vrânceană după ce a fost raportată o tentativă de fraudă electorală - toate ștampilele au fost descoperite pline de tuș. Ștampilele au fost trimise de la Biroul Electoral de Circumscripție Măicănești.
Ce REGULI trebuie respectate la vot pentru A EVITA infectarea cu noul CORONAVIRUS. Explicațiile lui Virgil Musta Foto: Tion.ro
Ce REGULI trebuie respectate la vot pentru A EVITA infectarea cu noul CORONAVIRUS. Explicațiile lui Virgil Musta
Majoritatea oamenilor se întreabă în aceste zile cât de sigur este mersul la vot în vreme de epidemie de coronavirus. Medicul timișorean Virgil Musta a dat răspunsul! Coordonatorul spitalului COVID din TImișoara asigură că votarea nu reprezintă în sine un factor de risc, dacă se respectă niște reguli și se iau măsuri, aceleași ca și până acum. În plus, votul are loc într-un loc unde sunt asigurate toate condițiile pentru a împiedica transmiterea coronavirusului, mai spune medicul Virgil Musta, într-un interviu pentru HotNews.ro.
ALEGERI LOCALE 2020 - EXIT POLL AVANGARDE la Realitatea PLUS și Realitatea.net. Nicușor Dan a câștigat Capitala
ALEGERI LOCALE 2020 - EXIT POLL AVANGARDE la Realitatea PLUS și Realitatea.net. Nicușor Dan a câștigat Capitala
Alegeri locale 2020. Exit poll alegeri locale 2020. Mobilizarea masivă la vot a dus la o luptă extrem de strânsă pentru Primăria municipiului București. Institutul de Cercetare Sociologică CURS-Avangarde a centralizat toate informațiile despre rezultatele alegerilor locale din 2020. Astfel, potrivit exit poll-ului, Primăria Generală a fost câștigată de Nicușor Dan, cu 47.8% din voturi. Gabriela Firea a strâns doar 38.2% din voturi. Pe locul 3 se poziționează fostul președinte Traian Băsescu - 9.4% din voturi.
Alegeri locale 2020. Cine poate vota și cine NU are dreptul să participe la vot. Sancțiuni aspre / Foto: Inquam Photos
Alegeri locale 2020. Cine poate vota și cine NU are dreptul să participe la vot. Sancțiuni aspre
Alegeri locale 2020 // Infractiuni alegeri locale 2020 // Amenzi alegeri locale 2020 // Alegătorii trebuie să știe din timp ce nu au voie să facă, atunci când își exercită dreptul la vot duminică, pe 27 septembrie 2020. Anumite fapte sunt considerate infracțiuni electorale și sunt pedepsite conform Codului Penal. Află, din materialul următor, ce este permis și ce este interzis să faci la alegeri locale 2020.
Marcel Vela
VIDEO Marcel Vela și Bogdan Despescu, ultimele măsuri pentru alegeri: Zone speciale de intervenție în fiecare județ/Vizele de reședință, verificate cu atenție
Ministrul de Interne, Marcel Vela, și secretarul de stat Bogdan Despescu au susţinut o declaraţie de presă la sediul instituției, sâmbătă, la ora 18:00, după o videoconferință cu prefecții și șefii structurilor centrale și locale ale MAI. Vela a anunţa că pentru alegerile locale s-a dispus constituirea de zone speciale de intervenţie în toate judeţele ţării, dar şi că au fost formate echipe de control care să verifice modul în care poliţiştii îşi îndeplinesc misiunile.