Articolele din categoria SOCIAL:

POSTUL CRĂCIUNULUI 2016 începe mâine. Ce trebuie să faci de lăsata secului
POSTUL CRĂCIUNULUI 2016 începe mâine. Ce trebuie să faci de LĂSATA SECULUI
POSTUL CRĂCIUNULUI 2016. Postul Naşterii Mântuitorului sau Postul Crăciunului, aşa cum este cunoscut de către toţi credincioşii este ţinut cu stricteţe de credincioşii în întreaga lume. Prin intermediul acestui post, Dumnezeu ne dă putinţa curăţării trupeşti şi sufleteşti. Acest post ţine 40 de zile, începând cu data de 15 noiembrie şi sfârşind la 25 decembrie, lăsând sec în seară Sfântului Filip, pe 14 noiembrie. Totuşi, dacă această zi cade fie miercurea, fie vinerea, postul începe încă din seară zilei de 14 noiembrie. În acest post credincioşii ar trebui să consume mâncăruri de post.
SUPER LUNA noiembrie 2016. Fenomen extraordinar. Cea mai mare LUNĂ PLINĂ din ultimii 70 de ani
SUPER LUNA noiembrie 2016. Fenomen extraordinar. Cea mai mare LUNĂ PLINĂ din ultimii 70 de ani
SUPER LUNA noiembrie 2016. Superluna va avea loc pe data de 14 noiembrie 2016 și va fi cea mai spectaculoasă din ultimii 70 de ani se va afla la cea mai apropiată distanţă de Pământ, eveniment ce a mai avut loc în urmă cu aproape 70 de ani, în luna ianuarie a anului 1948. Multă lume nu ştie însă că următoarea dată când se va mai apropia de Pământ la o astfel de distanţă va fi în 2034.
Activitate celui mai mare club rock din Brașov, suspendată de ISU pentru nereguli
Activitate celui mai mare club rock din Brașov, suspendată de ISU pentru nereguli
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov au suspendat activitatea celui mai mare club rock din municipiu şi au pus sigiliu pe uşa acestuia, după ce au constatat că la concertul de sâmbătă seară al trupei Viţa de Vie au participat mult mai multe persoane decât limita admisă de ISU. Reprezentanţii clubului şi-au recunoscut greşeala, cerându-şi scuze într-un mesaj postat pe Facebook.