Alt tip Tot ce trebuie să ştii despre riscurile naşterii la domiciliu Naşterea la domiciliu, neasistată, este un pericol atât pentru făt, cât şi pentru mamă, iar drama recentă de la Cluj-Napoca o demonstrează cu prisosinţă.
Alt tip Adevărul despre relaţia dintre corp, emoţii şi gânduri Rupem astăzi ritmul pastitelor de sănătate pentru un adevărat galop, alături de academicianul Ovidiu Bojor. Savantul român ne poartă, alături de Maria Timuc, prin imperiul istoriei planetelor, spre unele dintre aspectele tainice ale iubirii si ale sexualitatii.
Alt tip Cum recunoşti un stop cardio-respirator şi cum poţi interveni În spatiul mediatic au aparut mai mult decat de obicei polemici legate de interventia de urgenta in caz de stop cardio-respirator. Aceasta probabil si din cauza disparitiei fulgeratoarea a lui Ioan Gyuri Pascu si Daniel Prodan. Discutiile au fost concentrate in principal, pe rapiditatea, respectiv lentoarea cu care s-a intervenit, dar si pe profesionalismul cadrelor medicale.
Alt tip Totul despre chirurgia regenerativă. Cum îți poate îmbunătăți viața Astăzi vorbim despre medicina și chirurgia regenerative. Aceste domenii sunt din ce în ce mai cunoscute, datorită potenţialului lor de a ne îmbunătăţi calitatea vieţii. Mai ales că o fac într-un mod mai blând decât intervenţiile clasice.
Alt tip Ce nu ştiai despre durerile de gât, spate şi umeri Cele mai frecvente cauze ale durerilor de gat, de spatele sau de umerilor, fara sa ne referim aici la afecţiunile cronice, sunt legate de pozitiile incorecte, neergonomice ale organismului.
Alt tip 5 trucuri prin care să-ți îmbunătățești memoria la orice vârstă Stilul de viata, alimentaţia si modul in care va trataţi corpul afecteaza sanatatea psihica. Asta ştiaţi deja, deci iată şi o noutate: toate influenţează memoria.
Alt tip Antibioticele pot îmbolnăvi bebeluşii! Ce afecțiuni grave pot provoca Administrarea de antibiotice copiilor şi femeilor însărcinate presupune foarte multe riscuri, iar medicii trag un nou semnal de alarmă: renunţaţi la automedicaţie şi adresaţi-vă specialiştilor!
Alt tip Patru moduri de a stimula energia natural, cu ajutorul micului dejun Insistăm din nou asupra beneficiilor mesei de dimineaţă, deoarece eliminarea ei stă la baza unor dezechilibre care, în timp, devin boli.
Alt tip Învaţă să detectezi mincinoşii! 13 semne după care se ghidează profilerii FBI Mergem astăzi cu porţia de sănătate în zona depistării mincinoşilor, că tot este campanie electorală! Luaţi-o ca pe un sfat medical, deoarece dacă reuşim să depistăm mitomania ne ferim psihicul de tulburări posibile când vom descoperi că ni s-au livrat promisiuni fără acoperire.
Alt tip Un sortiment de vin mai puţin cunoscut are beneficii majore pentru sănătate Moderatia este una dintre însuşirile prin care inteligenţele superioare reuşesc să-şi gestioneze sănătatea către echilibru, prin urmare reprezintă o cheie de utilizat in toate activitatile noastre zilnice.
Alt tip Pulsul prezice tulburările psihiatrice. La ce să fii atent O frecvență cardiacă ridicată în starea de repaus şi valori mari ale tensiunii arteriale în perioada tinereţii sunt semnele unui risc crescut pentru tulburări de anxietate, schizofrenie și tulburare obsesiv-compulsiva.
Alt tip Cum să nu-i dai soţului tău sentimentul că a ajuns pe locul doi după naşterea copilului Una dintre problemele care afectează cel mai tare o familie unde tocmai s-a născut un copil este sentimentul bărbatului că a fost abandonat de soţie, în favoarea bebeluşului. Nu este deloc o situaţie de ignorat, deoarece este cunoscut faptul că multe familii se destramă pentru că unii bărbaţii neglijaţi se consolează în braţele altor femei.
Alt tip Nu-ți mai culca bebeluşul în patul tău! Motivul? Nu te-ai gândit la asta Nimic nu este mai plăcut, mai dătător de energie pentru un părinte decât să-şi culce bebeluşul lângă inimă, în patul din dormitor! Dar v-aţi gândit vreodată că s-ar putea să nu-i facă bine copilului? Şi nu este vorba doar despre faptul că în timpul somnului, s-ar putea să-l striviţi! Ci de faptul că transferul de energie se petrece în ambele sensuri.
Alt tip Aşa îţi poţi întineri tenul garantat. Metodă revoluţionară Cine se gândea acum o sută de ani, când Einstein spunea ca este posibilă producerea unei raze de lumină care sa emită energie, că ideea sa va sta la baza laserului şi va deveni vioara întâi în tratamentele cosmetice?
Alt tip Laptele praf, plin de substanţe chimice dăunătoare pentru bebeluş. Renunţaţi la el Vă vine să credeţi că laptele praf, promovat drept aliment natural, provenit din lapte de vacă, este dăunător pentru bebeluşi? Nu veţi găsi asta pe etichete, dar sunt multe studii care o demonstrează. Multe mame recurg la acest înlocuitor, în loc să apeleze la băncile de lapte, care există şi în România.
Alt tip Cea mai eficientă metodă de depistare incipientă a cancerului la sân Ecografia şi a mamografia sunt două metode de investigare a bolilor caracteristice sânului cu care sunt la curent toate femeile, dar nu sunt singurele! Aflăm astăzi despre cea mai eficientă: Rezonanța magnetică nucleară.
Alt tip Şi adulţii îşi pot corecta anomaliile dentomaxilare, nu numai copiii. Iată cum Ortodonţia, specializarea medicinei dentare care se ocupă de corectarea anomaliilor dentomaxilare, dă rezultate excepţionale la copii.
Alt tip Boala nevăzută afectează tot mai multe persoane. Va fi prima cauză de dizabilitate în anul 2020 Depresia este o boala misterioasa care daca nu este depistata la timp si nu este tratata cum se cuvine poate duce la adevarate drame. Studiile cele mai recente arata ca la baza aceste afectiuni se afla un dezechilibru intre substantele chimice din creier, stresul, oboseala, complexe si frustrari.
Alt tip Cum pot fi folosite celulele sângelui pentru întinerire Orice copil ştie că sângele este o substanţă lichidă de culoare roşie, care circulă prin vene şi artere şi asigură nutriţia şi oxigenarea organismului.
Alt tip Beneficiul neştiut al alcoolului. Ce se întâmplă dacă bei un pahar pe zi Abordăm astăzi un subiect care va binedispune pe mulţi, iar pe alţii, mai conservatori, îi va enerva: beneficiile alcoolului!
Alt tip Cea mai bună metodă de a descoperi la timp cancerul de sân Principala cauza de deces a femeilor peste 40 de ani este cancerul mamar. Descoperirea precoce a cumplite maladii reduce drastic mortalitatea, iar acest lucru il putem face cu ajutorul mamografiei.
Alt tip Nu amâna vizita la medicul ortodont! Cu ajutorul său îţi protejezi întreg organismul! Pana nu de mult, stiam ca daca avem o problema cu dantura apelam cu incredere la stomatolog. Însă in acest domeniu au aparut specializari care cresc şansele menţinerii unei danturi sănătoase.
Alt tip Legătura dintre mâncare și sănătatea psihică. Alimentele de care creierul are nevoie Creierul funcţionează fără pauză. Are grijă de memorie, locomoţie, respiraţie, bătăile inimii şi organele de simţ. Munceşte din greu 24 de ore din 7 zile, chiar şi când dormi. Asta inseamna ca are nevoie constant de combustibil.
Alt tip Câteva argumente ştiinţifice pentru cei care riscă viaţa semenilor refuzând vaccinarea Venim în întâmpinarea celor care au dileme asupra necesităţii vaccinării, în contextul unor adevărate campanii împotriva imunizării.
Alt tip Nu aruncaţi dinţii de lapte! Din ei se pot preleva celule stem. Iată pentru ce Invatati-va copiii sa se comporte cu dintii de lapte ca si cum ar avea nevoie de ei tot restul vietii! Nu mai este un secret faptul că din ei se pot preleva celule stem, acestea constituind substratul necesar formarii unui dinte nou.
Alt tip 5500 de românce sunt diagnosticate anual cu cancer la sân. Cum poate fi prevenită boala La fiecare trei minute, undeva în această lume, o femeie este diagnosticată cu cancer la san. România nu este ocolită: 5.500 de cazuri noi pe an.
Alt tip Nu rataţi momentul castanelor, reginele lunii octombrie! Câteva beneficii pentru sănătate Dacă am alcătui un calendar al roadelor cu ajutorul cărora natura ne ţine în viaţă şi ne ajută să rămânem sănătoşi, în luna octombrie, castanele s-ar bate puternic pentru a fi considerate vioara întâi. Spre deosebire de alte fructe cu coajă, castanele sunt relativ scăzute în calorii, transporta mai putine grasimi, dar reprezintă o sursa bogata de minerale, vitamine si fito-nutrienti.
Alt tip Tot ce trebuie să știi despre nașterea naturală În pofida faptului ca tot mai multe femei aleg nașterea naturală, un procent nefiresc de mare nu reușesc. Ce se intamplă, care sunt motivele imposibilității de a naște natural le vom afla imediat de la domnul doctor Niculescu.
Alt tip Produsele pentru bebeluşi sunt pline de zahăr! Nu le riscaţi viaţa celor mici O spunem mereu: creierul funcţionează în mare parte pe bază de comportament învăţat. Dacă obişnuieşti organismul cu toxine de la o vârstă fragedă există riscul să-şi ceară drepturile mai târziu, adică şi mai multe toxine.
Alt tip Totul despre vaccin. Ce efecte are, de fapt, asupra organismului În afară de vitaminizarea și remineralizarea organismului, imunizarea cea mai eficientă împotriva gripei este cu ajutorul vaccinului.