Articolele din categoria FRESH REFRESH:

Fresh Refresh. Dulciuri sănătoase, fără zahăr Video
Fresh Refresh. Dulciuri sănătoase, fără zahăr
Bun găsit la Fresh Refresh! Dulciuri sănătoase! Aţi auzit de la noi deseori despre ele. V-am prezentat reţete, chiar din acest platou! Sunt dulciurile vegan, lipsite de zahăr, dar foarte bogate în nutrienţi. Celebrul site american Buzzfeed, a selectat, recent, 15 poze de pe Instagram cu dulciuri vegan. Noi vă oferim 5 motive puternice pentru care ar fi bine să vă îndreptaţi atenţia spre acest gen de dulciuri, dacă vi se face poftă şi de altceva decât de fructe!
FRESH REFRESH! Ce substanta importanta pentru organism se gaseste in fructe? Video
FRESH REFRESH! Ce substanta importanta pentru organism se gaseste in fructe?
Fructele sunt o sursă importantă de "apă biologică'! Iar acesta este unul dintre argumentele pentru care ar trebui să le consumăm zilnic. Intre 70 si 90 la suta din continutul fructelor este reprezentat deapa biologica, pura, usor absorbabila de catre organism. Doctorul în ştiinţe medicale, Pavel Chirila, ne reaminteste ca un fruct savurat cu tot cu coaja este superior sucului din fructul respectiv. Si nu este totul! 
Fresh Refresh. Legumele care ajută în lupta împotriva cancerului Video
Fresh Refresh. Legumele care ajută în lupta împotriva cancerului
Bun gasit la Fresh Refresh! Proteinele se gasesc si in alte surse alimentare decat in compozitia carnii, dupa cum stiu cei mai multi. Un adult are nevoie intre 45-55 grame de proteine pe zi, care pot fi luate cu usurinta din legume. Acestea din urma contin proteine de calitate, adica acele proteine rapid solubile in apa si care pot fi consumate de mai multe ori pe zi. Fasolea, mazarea, orezul sau porumbul sunt doar cateva surse de proteine recomandate de nutritionisti.