Articolele din categoria LUMEA ANIMALELOR:

Cimpanzeu/ Captură video Twitter
Cum a fost convins un cimpanzeu fugar să se întoarcă la ZOO. Imagini SURPRINZĂTOARE - VIDEO
Un cimpanzeu care a fugit de la o grădina zoologică din Harkov, a fost convins să se întoarcă după ce a primit de la o angajată, o haină de ploaie și o îmbrățișare. Drumul de întoarcere l-au făcut împreună pe o bicicletă, alături de alți angajați. Reprezentanții grădinii zoologice au tras un semnal de alarmă și au spus că animalele sunt din ce în ce mai speriate, din cauza bombardamentelor. 
Balenă/ Captură video
Francezii încearcă să SALVEZE balena rătăcită în Sena. Principalul motiv de ÎNGRIJORARE
Francezii încearcă din răsputeri să salveze balena rătăcită în Sena. Aceasta va fi mutată într-un bazin cu apă sărată pentru verificări și îngrijiri. Balena beluga rătăcește de câteva zile în Sena, iar experții au venit în ajutorul mamiferului și i-au administrat, în weekend, un cocktail de vitamine. Balena rătăcită refuza, însă, hrana. Pentru a o îngriji francezii au închis-o în ecluza unei nave. 
Pericol pe plajele din Europa: cei mai rapizi rechini din lume, văzuți în premieră, după 10 ani
Pericol pe plajele din Europa: cei mai rapizi rechini din lume, văzuți în premieră, după 10 ani
Recentele atacuri ale rechinilor din Marea Roșie, în urma cărora au murit două turiste – o româncă și o austriacă – într-o stațiune din Egipt, i-au făcut pe oameni să fie mai atenți în vacanță. Acum, pericolul acestor prădători ai apelor a fost raportat și pe plajele din Europa de la Marea Mediterană, unde un fotograf a surprins cel mai rapid rechin lume aproape de plaja Garraf, de lângă Barcelona.