Articolele din categoria JUSTIŢIE:

Primarul din Beiuș, trimis în judecată în al doilea dosar de corupție
Primarul din Beiuș, trimis în judecată în al doilea dosar de corupție
Primarul din Beiuș, Adrian Nicolae Domocoș, a fost trimis în judecată, marți, de procurorii DNA, în al doilea dosar de corupție, în care este acuzat de luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu și conflict de interese. În același dosar au fost deferiți justiției Vasile Lucuț, administrator al SC Unicarm SRL, Ioan Ușvat, șef al compartimentului de urbanism din cadrul Primăriei Beiuș, informează Agerpres. 
Fostul judecător CCR Toni Greblă
Fostul judecător CCR Toni Greblă, reţinut de DNA. Ar fi încercat să vândă capre
Procurorii DNA au emis pe numele fostului judecător al Curţii Constituţionale Toni Greblă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Greblă a fost audiat, marţi, de procurorii Direcţiei. Avocatul acestuia spune că Greblă a fost denunţat pentru că ar fi încercat să vândă 50 de capre de la ferma pe care o deţine la Gorj. UPDATE: Greblă a fost scos din cătuşe din sediul DNA şi dus în Arestul Poliţiei Capitalei.
Marian Săniuță, dezvăluiri despre EADS:Serviciul Secret al MAI a monitorizat încheierea contractului Exclusiv
Marian Săniuță, dezvăluiri despre EADS:Serviciul Secret al MAI a monitorizat încheierea contractului
Marian Săniuță, ministru de Interne din Guvenul Năstase în iunie-decembrie 2004, cel în mandatul căruia s-au dus negocierile inițiale pentru EADS, a declarat la Jocuri de Putere că personal, nu a primit mită sau alte foloase necuvenite în dosarul EADS, precizând în schimb, că nu a venit să dea cecuri în alb pentru nimeni.  Acesta a mai precizat că semnarea contractului s-a făcut pentru 3 100 de km, EADS urmând să furnizeze României un sistem de comunicații TETRA POL, care este un sistem militar de comunicații. 
Cum a ajuns statul român să fie executat silit de frații Micula
Cum a ajuns statul român să fie executat silit de frații Micula
În decembrie 2013, statul român, prin Ministerul de Finanțe, a fost condamnat de Tribunalul Arbitral de la Washington să plătească daune, pentru faptul că nu a acordat tratament corect și echitabil unor investitori privați. Aproape 800 de milioane de lei, 178 de milioane de euro din bugetul statului, din buzunarul contribuabilului, adică aproximativ 40 de euro, pentru fiecare angajat român, informează știrileprotv.ro.