Articolele din categoria JUSTIŢIE:

Un taximetrist a ameninţat cu pistolul un biciclist cu care s-a certat în trafic
Un taximetrist a ameninţat cu pistolul un biciclist cu care s-a certat în trafic
Bărbatul în vârstă de 61 de ani este cercetat pentru ameninţare, după ce a îndreptat un pistol cu aer comprimat către un biciclist cu care s-a certat în trafic.Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi, Secţia 1 Poliţie Braşov a fost sesizată telefonic, luni, în jurul orei 15.00, de către un braşovean de 32 ani care a reclamat că în urma unui conflict verbal a fost ameninţat de un taximetrist cu o armă, pe strada Iuliu Maniu, din centrul Braşovului.
Nicușor Constantinescu, anunț de ultima oră din arestul la domiciliu News alert
Nicușor Constantinescu, anunț de ultima oră din arestul la domiciliu
Judecătorii Curții de Apel Constanța au respins, marți, ca fiind nefondată, contestația președintelui suspendat al Consiliului Județean (CJ) Constanța, Nicușor Constantinescu, împotriva deciziei Tribunalului de cercetare a sa în arest la domiciliu în dosarul Centrul Militar Zonal, acesta cerând înlocuirea respectivei măsuri cu cea a controlului judiciar. Președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a contestat arestul la domiciliu în dosarul subfinanțării Centrului Militar Zonal. El vrea control judiciar și a declarat, în fața magistraților de la Curtea de Apel Constanța, că este ”total nevinovat”.
Cătălin Tolontan, noi dezvăluiri despre dosarele Elenei Udrea. Care era șantajul ministerului
Cătălin Tolontan, noi dezvăluiri despre dosarele Elenei Udrea. Care era șantajul ministerului
Cătălin Tolontan a postat pe blogul său un articol în care dezvăluie cum funcționa rețeaua banilor de mită din cadrul MDRT, dar mai ales cum din toate tranzacțiile lui Ștefan Lungu, cel care a denunțat-o pe Elena Udrea, aceasta fiind de fapt, de fiecare dată beneficiar, în urma unor tranzacții. Mai mult, Tolontan mai scrie că pornind de la dosarul Gala Bute, DNA developează sistemul piramidal prin care se finanțează campaniile electorale și partidele.