Articolele din categoria JUSTIŢIE:

Corneliu Dobrițoiu
Judecătorii amână, din nou, sentința în dosarul lui Corneliu Dobrițoiu. Următorul termen -23 martie
Înalta Curte de Casație și Justiție a amânat, miercuri, pentru 23 martie, pronunțarea sentinței în dosarul în care fostul ministru al Apărării, Corneliu Dobrițoiu, a fost trimis în judecată în legătură cu achiziționarea, în condiții ilegale, a unei locuințe de serviciu la preț subvenționat. Este pentru a doua oară când judecătorii amână pronunțarea sentinței, în acest dosar, informează HotNews.ro.
Deputatul PNL, Theodor Nicolescu, urmărit penal și pentru luare de mită 
Deputatul PNL, Theodor Nicolescu, urmărit penal și pentru luare de mită
Procurorii DNA au anunțat, miercuri, că au extins urmărirea penală față de deputatul Theodor-Cătălin Nicolescu, pentru luare de mită, în calitate de fost vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRM) și membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor. Nicolescu era deja urmărit penal pentru trei infracțiuni de abuz în serviciu, reținute anterior în sarcina acestuia, potrivit Agerpres.  
Horia Georgescu
Judecătorii decid soarta lui Horia Georgescu. Mandatul de reținere a expirat
Horia Georgescu, care a demisionat, luni seară, din funcția de președinte al Agenției Naționale de Integritate, a fost adus, marți, în fața judecătorilor de la Curtea Supremă, în jurul orei 12.00, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, în dosarul în care procurorii DNA îl acuză de trei infracţiuni de abuz în serviciu, prejudiciul ridicându-se la 75 milioane euro. UPDATE: În jurul orei 20:50, Horia Georgescu a părăsit sediul ÎCCJ.