Articolele din categoria EXTERN:

Gușă: România, statut de insulă proamericană în regiune, după alegerile din R. Moldova și Bulgaria Exclusiv
Gușă: România, statut de insulă proamericană în regiune, după alegerile din R. Moldova și Bulgaria
Asistăm la o ”enclavizare” a României, care capătă statutul de insulă proamericană în regiune, după ce, duminică, în Republica Moldova a devenit președinte prorusul Igor Dodon, iar în Bulgaria a fost ales candidatul socialist Rumen Radev, a declarat Cozmin Gușă la emisiunea ”Jocuri de Putere”, de la Realitatea TV, realizată de Rareș Bogdan. Astfel, Rusia arată că are nevoie de lideri care să spună clar că simpatizeză cu Moscova și cu politicile ei, a completat consultantul politic, care a explicat și ce ar trebui să facă țara noastră în noul context geopolitic.
Maia Sandu: "Sute de oameni n-au putut vota. S-a încălcat un drept constituțional" Alt tip
Maia Sandu: "Sute de oameni n-au putut vota. S-a încălcat un drept constituțional"
Alegerile prezidențiale din Republica Moldova au fost prost organizate, a declarat candidatul pro-european, Maia Sandu, duminică, după cel de-al doilea tur de scrutin. Aceasta consideră că autoritățile moldovene au încălcat un drept constituțional al cetățenilor, în condițiile în care mai multe secții de votare din Diaspora au rămas fără buletine de vot cu câteva ore înainte de închiderea urnelor.
CUTREMUR VIOLENT, cu puţin timp în urmă, în Noua Zeelandă: 7,5 grade
CUTREMUR VIOLENT, de 7,8 grade, în Noua Zeelandă: 2 morţi. Alertă de TSUNAMI
Institutul național geologic al SUA a revizuit la 7,8 magnitudinea puternicului seism care s-a produs sâmbătă, după miezul nopții, în Noua Zeelandă și care a fost urmat de replici moderate, autoritățile emițând alertă de tsunami și cerând expres populației de pe coasta estică a Insulei de Sud să caute adăpost în zone mai înalte.  Două persoane şi-au pierdut viaţa, în urma prăbuşirii unei clădiri, a anunţat premierul neozeelandez, John Key.