Articolele din categoria EDITORIALE:

Alexandra Păcuraru Video
„Legile puterii”: România se află în prima linie. Stimați aleși, nimic pentru voi, totul pentru țară!
Lumea trece prin clipe grele și resimțim cu toții crizele abătute peste noi, precum un uragan ce pare fără sfârșit. După doi ani grei de pandemie, ani cumpliți în care regulile sanitare ne-au distanțat față de cei din jur, am sperat că putem vedea lumina de la capătul tunelului. Cu toate acestea, un tiran îmbătat de putere și orbit de gloria imperială a trecutului a decis să abată o nouă suferință peste noi. Vladimir Putin a schimbat coordonatele pe care omenirea se va reașeza după ce conflictul se va sfârși. Simțim acest lucru, din plin, cu toții. 
Joe Biden, președintele SUA / Foto: ProfiMedia
Poziția lui Biden, CONTRADICTORIE: își menține observația în cazul lui Putin, dar spune că nu exprimă schimbarea regimului politic
Președintele american, Joe Biden, a spus că nu-și retractează observațiile potrivit cărora preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, "nu poate rămâne la putere". Remarca a fost făcută de Biden într-un discurs istoric susținut sâmbătă seara, la Varșovia, la finalul vizitei oficial de stat pe care a efectuat-o în Polonia. "Acest om nu poate rămâne la putere", a spus Biden, în discursul din Varșovia. El l-a catalogat pe Putin ca fiind un "dictator" şi le-a transmis cetăţenilor ruşi că ei nu sunt consideraţi "inamici" de către Statele Unite.
Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Ucraina trăiește! Opriți războiul!
Din regiunile Ucrainei unde erau separatiștii ruși lipsesc imaginile cu așa-zisa populație persecutată de ucraineni de atâta amar de vreme... Ne-am fi așteptat, poate, să-i vedem ieșind cu brațele deschise, cu urale, flori, steaguri rusești... să întâmpine cumva armata "eliberatoare". De cealaltă parte, dacă rușii tot au eliberat aceste regiuni care, țineți minte, au fost primele atacate, de ce nu s-au retras? Și dacă oamenii au fost persecutați atâția ani, existau, totuși, și alte modalități, în secolul 21, de a arăta atrocitățile, prigonirea unei populații minoritare... sau majoritare, în contextul de față...
PNL relansează economia cu miniștri de mâna a doua
PNL relansează economia cu miniștri de mâna a doua. Ministerele de forță, puse pe tavă PSD-ului lui Ciolacu
În timpul negocierilor din decembrie anul trecut pentru formarea Guvernului, Ludovic Orban a fost acuzat că ar fi cedat ministere importante pentru a-și asigura funcția de președinte al Camerei Deputaților: Fonduri Europene, Transporturi şi Dezvoltare. Ar fi trebuit ca partidul să-și fi păstrat portofoliile pentru relansarea economiei, spuneau, la acea vreme, voci politice. 
Foto arhivă
Marinela Mititelu: „De ce la noi mall-ul bate școala”
Vestea că școlile se redeschid dacă personalul școlii este vaccinat în proporție de minimum 60% a provocat  un tsunami de critici. Care mai de care specialist în dat cu părerea a început să dea cu pietre: ba că decizia nu face decât să-i asmute pe părinți împotriva profesorilor nevaccinați, ba că procentul e mic și că nu reduce riscul infectării cu SARS-COV 2, ba că iar sunt discriminați săracii români, ba că nu sunt lăsați să aleagă. 
Marcel Ciolacu, PSD
C(i)olacul de salvare. Capcana mortală pentru liderul PSD. Între "trecerea în rezervă" și mărul de AUR otrăvit. Cum va juca?
În adâncul său, liderul PSD își dorește refacerea coaliției PNL-USR, care le-ar permite social-democraților să se întoarcă liniștiți în opoziție și să urmărească măcelul dintre liberali și useriști. Ciolacu ar bifa răsturnarea lui Cîțu și ar aștepta relaxat alegerile din 2024. Însă dorința lui Iohannis de a pedepsi USR îi complică teribil viața lui Ciolacu. Președintele PSD trebuie să tranșeze o dispută din care nu are nimic de câștigat. 
Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Supra-sexualizarea și îndoctrinarea copiilor. Este VITAL să ne cunoaștem drepturile părintești!
Nimic nu are un impact mai puternic pe termen lung asupra unei societăți decât modul în care ne educăm copiii. În familie, în școală și în societate. Există o serie de valori comune pe care s-a cladit fiecare generație, acceptate și aplicate de o covârșitoare majoritate de români: nucleul societății este familia, compusă din mamă și tată, copiii sunt fetițe sau băieți și, până la vârsta maturității depline, părinții sunt cei care îi ocrotesc de pericolele din afara familiei și veghează ca principiile sale să fie duse cât mai bine mai departe.