Peste 1,2 milioane de români și-au descărcat certificate digitale COVID la aproape o lună de la lansare. Ce PAȘI trebuie parcurși

Certificat  digital vaccinare anti-Covid / Foto: Captură foto STS
Certificat digital vaccinare anti-Covid / Foto: Captură foto STS

Peste 1,2 milioane de români și-au descărcat certificate digitale COVID la aproape o lună de la lansarea platformei certificat-covid.gov.ro, arată datele publicate, astăzi, de Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS). 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Bătaie de joc! Judecătoarea lui Vlad Pascu, gest IREAL în public. Românii au rămas mască

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ciolacu, după ce PSD și PNL au rupt alianța la București: „De astăzi, dansul în doi s-a terminat. Succes, Gabi!”

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Liceenii români, campioni la robotică. România a câștigat Campionatul Mondial de robotică din Houston, Statele Unite

Actual

Cătălin Hideg alături de Anca Alexandrescu. Exclusiv
Culisele Statului Paralel, ediție incendiară. Cătălin Hideg, omul care a denunțat caracatița generalilor SRI, dă totul în vileag
Cătălin Hideg a stat de vorbă cu Anca Alexandrescu despre tertipurile prin care generalii SRI, Coldea și Dumbravă, au depus absolut toate eforturile pentru ca afacerile unui om să fie puse la pământ. Și asta doar pentru că a spus NU oamenilor statului paralel.

Revoltă pe internet din cauza unei reclame Sephora
Revoltă pe internet din cauza unei reclame Sephora care jignește victimele Experimentului Pitești
Recent, Sephora România, filială a celebrului lanț francez de produse de înfrumusețare și parfumuri, a stârnit controverse după ce a postat pe pagina de Facebook și Instagram o reclamă jignitoare asociată cu închisoarea Pitești, cunoscută pentru atrocitățile comise asupra deținuților în perioada regimului comunist. Confruntată cu reacțiile internauților, echipa companiei a șters postarea după câteva ore.

Polițiștii urmează să stabilească cine este vinovat
Tragedie pe o sosea din Gorj. Un lucrător la drumuri a murit, altul este în stare gravă, după ce au fost loviți în plin de o dubă
Accident cu final tragic pe o șosea din Gorj. Doi drumari, bărbat și femeia, au fost loviți în plin de o autoutilitară, în timp ce lucrau la întreţinerea carosabilului. Femeia a murit, iar bărbatul a fost transportat în stare gravă la spital. 

Iulian Dumitrescu şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la șefia CJ Prahova. Foto: PNL Prahova
Deși este cercetat pentru corupţie, Iulian Dumitrescu şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la șefia CJ Prahova
Iulian Dumitrescu, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, a fost pus sub control judiciar pentru presupuse fapte de corupţie. În ciuda interdicţiei de a-şi exercita funcţia, acesta a depus candidatura pentru un nou mandat la conducerea CJ.

Social

Mașină de poliție, făcută „acordeon” în centrul Capitalei. Foto: Facebook
Mașină de poliție, făcută „acordeon” în centrul Capitalei. Accidentul care a surprins trecătorii din Piața Unirii
Trecătorii din Piața Unirii, București au fost surprinși să vadă o mașină de poliție în mijlocul intersecției, grav avariată în urma unui accident.  Cu capota atârnând pe jos și polițiștii depunând eforturi pentru a limita pagubele, scena s-a dovedit a fi una mai puțin obișnuită pentru cei care tranzitau zona. 

Loteria Română va lansa un nou loz pentru cei care vor să își încerce norocul
Loteria Română va lansa un nou loz pentru cei care se simt norocoși. Cât va costa „Lozul Team Romania”
Compania Loteria Română a anunțat lansarea lozului "Team Romania", menit să susțină sportivii români care au atins performanțe remarcabile și care vor reprezenta România la cea de-a XXXIII-a ediție a Jocurilor Olimpice Paris 2024

Alertă în București: Droguri sub formă de ursuleți, confiscate de polițiști
Alertă în București: Droguri sub formă de ursuleți, confiscate de polițiști
Polițiștii din Capitală au descoperit și confiscat droguri ascunse sub formă inofensivă de ursuleți gumați, în cadrul unei operațiuni de flagrant desfășurată recent. Această descoperire subliniază o nouă metodă alarmantă folosită de traficanți pentru a ascunde substanțele interzise.

Radu Petrică are 43 de ani și a fost dat dispărut! Cine l-a văzut este rugat să sune la 112
Radu Petrică are 43 de ani și a fost dat dispărut! Cine l-a văzut este rugat să sune la 112
Poliția Capitalei solicită ajutorul publicului pentru găsirea unui bărbat dispărut de la domiciliu din data de 21 aprilie 2024. Radu Petrică, în vârstă de 43 de ani, a plecat de acasă, din Sectorul 5 al Capitalei, și nu a mai revenit până în prezent.

Sănătate

Din cauza distanțelor prea mari, românii de la sat evită să mai meargă la medic  Sistemul medical, pus pe butuci de guvernanții ignoranți!
Din cauza distanțelor prea mari, românii de la sat evită să mai meargă la medic Sistemul medical, pus pe butuci de guvernanții ignoranți!
Toți cei care au condus România în ultimii 34 de ani pur și simplu i-au ignorat pe oamenii de la sat. Toți mai mulți români evită să mai meargă la medic din cauza distanțelor mari și a costurilor ridicate. Lipsa dispensarelor, dar și a medicilor de la sat îi fac pe locuitorii mediului rural să își pună sănătatea pe planul secund. 

Beatrice Mahler
Beatrice Mahler, despre pericolul din praful saharian: Risc de acutizare la persoanele care suferă de boli respiratorii cronice
Praful saharian are risc de acutizare la persoanele care suferă de boli respiratorii cronice precum astmul, BPOC, bronşiectazii", a declarat miercuri managerul Institutului "Marius Nasta", Beatrice Mahler.

Spitalul din Targu Jiu
A plouat în două săli de operație din Spitalul Județean Târgu-Jiu. Ce anunță autoritățile
Spitalul Judeţean Târgu-Jiu anunţă, miercuri, că numărul de paturi în secţiile de Chirurgie a fost redus pentru reabilitarea energetică a Secţiei Chirurgie Generală 1 şi a sălilor de operaţie, motiv pentru care numărul de internări va fi limitat. De asemenea, cadrul blocului operator al Secţiei Chirurgie Generală 1 s-au produs infiltraţii în plafon, dar nu au afectat aparatura medicală.

Procurorii, somați prin instanță să soluționeze dosarul catastrofei cu 7 morți de la Spitalul de Infecțioase din Constanța / Foto: Inquam Photos
Procurorii, somați prin instanță să soluționeze dosarul catastrofei cu 7 morți de la Spitalul de Infecțioase din Constanța
Au trecut mai bine de doi ani și jumătate de la tragedia de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța din 1 octombrie 2021, iar procurorii nu au început încă urmărirea penală împotriva vreunui suspect, cercetările efectuându-se încă in rem.

Ultimele stiri

Suma de bani pe care o primește Nadia Comăneci, la vârsta de 62 de ani, de la statul român
Suma de bani pe care o primește Nadia Comăneci, la vârsta de 62 de ani, de la statul român
Nadia Comăneci, legenda gimnasticii mondiale, continuă să primească recunoașterea pentru realizările sale excepționale în sport prin renta viageră maximă oferită de statul român. Fosta gimnastă, acum în vârstă de 62 de ani și stabilită în Statele Unite, beneficiază de o sumă lunară semnificativă pentru performanțele sale olimpice.

Iluzia optică de miercuri. Dacă descoperi leopardul în 5 secunde ai o minte sclipitoare
Iluzia optică de miercuri. Dacă descoperi leopardul în 5 secunde ai o minte sclipitoare
Îți expunem o nouă provocare vizuală: o iluzie optică care îți testează atenția și concentrarea. În centrul acestei provocări se află o fotografie aparent banală din natură, dar cu un detaliu ascuns: un leopard care stă nemișcat printre tufișuri.

Baciu a atras atenția că astfel de fenomene se vor intensifica în viitor
Andrei Baciu, mesaj pe tema prafului saharian care a lovit Capitala. Ce i-a transmis colegul său de partid, ministrul Mircea Fechet
Andrei Baciu, președintele PNL Sector 3, trage un semnal de alarmă după valul de praf saharian care a acoperit Bucureștiul în ultimele 24 de ore. "Trăim într-un oraș sufocat și poluat, așa că avem datoria să ne luptăm pentru parcurile noastre, pentru spațiile verzi, pentru orice ne ajută să ne protejăm sănătate", a scris fostul secretar de stat în Ministerul Sănătății. 

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată
Actor orădean, condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol. Victima este actriță
Actorul Andrian Locovei a fost condamnat la 6 ani de detenţie în procesul în care este acuzat de viol, victima fiind şi ea actriţă. Hotărârea a fost pronunţată de Judecătoria Oradea, dar nu este definitivă. Actorul susține că  



Vezi emisiunile Realitatea Plus