Articolele din categoria ACTUAL:

Cum să scapi de febră rapid
Cum să scapi de febră rapid
Febra este un episod destul de urat si nimanui nu-i place sa fie bolnav. Insa, inainte de a lua orice decizie pentru a scadea febra, nu uita ca aceasta este o reactie normala si naturala a organismului de a lupta cu boala. Febra poate fi simptomul unei afectiuni serioase si nu o vei putea combate daca nu rezolvi intai boala. Tocmai de aceea pe eticheta multora dintre medicamentele antitermice scrie ca daca febra nu dispare dupa 3 zile, trebuie sa ceri sfatul doctorului.
ARHIVELE DUNĂREA, desecretizate. Cum îşi derula Securitatea afacerile Exclusiv
ARHIVELE DUNĂREA, desecretizate. Cum îşi derula Securitatea afacerile
Desecretizarea arhivelor Dunărea arată că Securitatea derula afaceri prin zeci de firme, inclusiv societatea Vitrocim, cea la care a lucrat timp de 12 ani şi fostul colaborator Dan Voiculescu. Banii obţinuţi de firmele Securităţii ajungeau în conturi din străinătate, gestionate doar prin decrete prezindenţiale sau prin ordine directe ale şefilor de la Securitatea externă. Experţii CNSAS încearcă acum să deconspire foştii ofiţeri şi să stabilească drumul banilor.
Cu ce se ocupă aleşii atunci când nu votează Alt tip
Cu ce se ocupă aleşii atunci când nu votează legi: "Au dreptul doar la durere şi noi la PLĂCERE"
Bat apropouri, glumesc sau adresează întrebări doar pentru a-şi satisface curiozităţile. Cu asta se ocupă aleşii atunci când nu votează legi, în plenul Camerei Deputaţilor şi Senatului. Grav e că de multe ori, timpul alocat activităţilor extra-parlamentare îl depăşeşte pe cel al legiferării. Rezultatul: în primele 3 luni ale anului, 19 legi au fost adoptate fără dezbatere în prima cameră sesizată.