Articolele din categoria ACTUAL:

Protest transportatori. Tarifele RCA, plafonate la 7.500 de lei
Protest transportatori. Tarifele RCA, plafonate la 7.500 de lei
Transportatorii care au protestat, joi, ore bune în faţa Guvernului, au ajuns și la sediul ASF. Nemulţumiţi de tarifele poliţelor RCA, oamenii au cerut demisia preşedintelui Autorităţii de Supraveghere Financiară, Mişu Negriţoiu. După negocieri, oamenii au primit promisiuni că plafonul va fi coborât de la 22.000 de lei la 7.500 de lei. Au existat, însă, şi protestatari nemulţumiţi de decizie, care au cerut ca plafonul să fie coborât la 6.000 de lei.
Cristale temporale
Descoperire surprinzătoare: Cristalele spațiu-timp ar putea fi reale
Cristalele spaţiu-timp sunt structuri ipotetice care desfăşoară mişcări deşi se află într-o stare în care au cea mai scăzută energie. În cazul în care ar exista, aceste obiecte ar putea desfăşura mişcări la infinit. Teoria a fost propusă pentru prima dată în anul 2012 de câştigătorul premiului Nobel pentru Fizică, Frank Wilczek, iar acum fizicienii de la Universitatea din California susţin că este posibil să se fabrice aceste cristale spaţiu-timp.
Micul-dejun ideal: ce trebuie să conțină prima masă a zilei
Micul-dejun ideal: ce trebuie să conțină prima masă a zilei
Asigură-te că micul-dejun conține cantitatea necesară de proteine, carbohidrați și fructe și legume proaspete. Împarte farfuria în trei: o treime ar trebui să fie umplută cu un aliment pe bază de proteine, una cu carbohidrați de amidon și cealaltă treime cu o varietate de fructe și legume proaspete. Adaugă și grăsimi sănătoase pentru un mic dejun hrănitor, care va supraîncărca nivelul de energie și va opri fluctuațiile zahărului din sânge.