Articolele din categoria ACTUAL:

Masterchefii banului public. Cât cheltuie România pe imaginea afaceriştilor
Masterchefii banului public. Cât cheltuie România pe imaginea afaceriştilor
Scandalul reprezentării României la un târg alimentar la Paris, SIAL, a fost interpretat dintr-un singur punct de vedere: toată lumea a plâns pe umerii vedetei TV Adi Hădean. Dacă ne uităm mai atent vedem că statul român cheltuie anual foarte mult pentru imaginea afaceriştilor români. De data asta n-a apucat să dea toţi banii, dar a dat o parte importantă. Iar din aceste fonduri se mai hrănesc şi alte căpuşe "de imagine".
Sărbătoare mare vineri, 21 octombrie. E cruce neagră în Calendarul Ortodox
Sărbătoare mare vineri, 21 octombrie. E cruce neagră în Calendarul Ortodox
Biserica Ortodoxă îi pomeneşte mâine, 21 octombrie, pe Sfinţii Cuviosi Mărturisitori Visarion Sarai, Sofronie de la Cioara şi Mucenicul Oprea Miclaus din Săliştea Sibiului. Apărătorii Bisericii Ortodoxe din Transilvania, împotriva unirii ei silnice cu Roma (1698-1701), aceşti trei Sfinţi luptători au trăit pe la mijlocul veacului al XVIII-lea. Cuviosul Visarion din Sarai s-a născut în Bosnia. A călătorit pe la multe locuri sfinte, şi îndeosebi, la Ierusalim şi la Muntele Athos şi a intrat de tânăr în monahism.
Percheziţii la agenţii de publicitate. Sunt vizate 13 firme şi 20 de persoane
Percheziţii la agenţii de publicitate. Sunt vizate 13 firme şi 20 de persoane
Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare, în această dimineaţă, 34 de mandate de percheziţie, în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Prahova, Braşov, Ialomiţa şi Dâmboviţa, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălarea banilor în domeniul serviciilor de publicitate.
Klaus Iohannis 
Klaus Iohannis, la Bruxelles. Are o întrevedere cu premierul britanic, Theresa May
Relaţia cu Rusia, politica comercială şi problema migraţiei- acestea vor fi principalele subiecte pe care preşedintele Klaus Iohannis le va discuta astăzi la Consiliul European. Şeful statului a precizat că România susţine, în continuare, Parteneriatul Transatlantic pentru Comerţ şi Investiţii. Mai mult, preşedintele a atras atenţia şi asupra relaţiei cu Rusia. "Trebuie respectate principiile agreate în Uniunea europeană", a subliniat Iohannis. Acesta va avea o întrevedere şi cu premierul britanic, Theresa May.