Articolele din categoria ACTUAL:

Tudorache: ”Reacția jandarmilor la marșul unionist - proporționată, cu excepția unei rețineri”
Tudorache: ”Reacția jandarmilor la marșul unionist - proporționată, cu excepția unei rețineri”
Jandarmeria nu a greșit la marșul unioniștilor. Asta este concluzia instituției. Jandarmii susțin că legal ei nu au avut nicio intervenție sâmbătă, pentru că nu au folosit pistolul, bastonul, sau gaze lacrimogene. Raportul jandarmilor arată că de vină pentru incidente ar fi Primăria, care a acordat autorizații pentru două manifestații, pe același traseu. Ministrul Afacerilor Interne, Dragoș Tudorache, susține că dispozitivul jandarmilor a fost unul ofensiv, cu excepția unui caz individual în care, în timp ce doi manifestanți au fost duși la secție, s-a folosit forța. Acest incident va fi investigat, precizează ministrul.
Scandalul Black Cube, noi controverse. Directorul agenţiei, declaraţii şoc în faţa procurorilor Alt tip
Scandalul Black Cube, noi controverse. Directorul agenţiei, declaraţii şoc în faţa procurorilor
Noi controverse în dosarul Black Cube. Audiat de procurorii DIICOT, Dan Zorella, directorul agenţiei, susţine cu fermitate că operaţiunile de spionaj care o vizau pe şefa DNA au fost aprobate. El invocă o discuţie cu fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, arestat în acest dosar şi anchetat de DNA pentru corupţie. Informaţia ar fi fost verificată şi prin fostul şef al Mossadului, care ar avea relaţii bune cu autorităţile din România. Ca probe, Zorella are însă doar un CD, ce conţine înregistrarea discuţiei cu Dragomir, iar fostul şef al MOSSAD-ului nu poate fi audiat pentru că, între timp, a murit.
Gușă: Vedem o concordanță între ce făcea Black Cube în primăvară și coaliția anti-Kovesi de acum Exclusiv
Gușă: Vedem o concordanță între ce făcea Black Cube în primăvară și coaliția anti-Kovesi de acum
Putem vedea o concordanță între modul în care acționa Black Cube în primăvara acestui an și ceea ce face acum coaliția anti-DNA, anti-Kovesi, formată ad-hoc în spațiul public înaintea alegerilor parlamentare din decembrie, a declarat consultantul politic Cozmin Gușă care a analizat pe larg, la Realitatea TV, scandalul în care este implicată șefa Direcției Anticorupție.