Articolele din categoria ACTUAL:

Trupe NATO în România Exclusiv
Rusia, deranjată de trupele NATO din România. Ambasadorul rus: "Dacă tot invitați trupe străine..."
Rusia este deranjată că România găzduieşte trupe NATO. O spune chiar ambasadorul Moscovei la Bucureşti, care susţine că astfel de acţiuni împiedică reconcilierea celor două ţări. Într-un interviu acordat lui Alexandru Cumpănaşu la emisiunea "Ambasador România", diplomatul Valeri Kuzmin a negat că România ar fi prinsă în acest moment într-un cleşte al statelor pro-ruse, aflate sub influența Moscovei.
Noi piste în DOSARUL REVOLUȚIEI. Echipamente militare aduse pentru a simula o invazie
Noi piste în DOSARUL REVOLUȚIEI. Echipamente militare aduse pentru a simula o invazie
Noi piste în dosarul ,, Revoluției''. Declaraţiile unor martori şi multe documente  din unităţile militare arată că în zilele revoluţiei au fost aduse în Bucureşti echipamente militare care să imite sunetele unor elicoptere şi avioane de luptă. Mai mult, radarele armatei arătau că România este invadată de un inamic care ataca din toate părţile. Erau, de fapt, ţinte false puse intenţionat, informează digi24.ro.
Dieta cu cartofi face minuni. Scapi rapid de kilogramele în plus!
Dieta cu cartofi face minuni. Scapi rapid de kilogramele în plus!
Mai simplu de atât nu se poate! Tot ce trebuie să faci este să consumi pentru 3 zile doar cartofi fierţi sau copţi şi iaurt cu un conţinut mic de grăsime. Pentru că este o dietă hipocalorică, ce nu furnizează organismului toţi nutrienţii esenţiali, nu e recomandat să o ţii mai mult de 3-5 zile. Nu este nicidecum o soluţie pe termen lung, însă e o varianta bună pentru momentele când e nevoie să pierzi rapid câteva kilograme. 
Valery Kuzmin Exclusiv
Ambasadorul Rusiei la București: Nu suntem URSS, nu mai putem face un "troc" cu America
Ambasadorul Federaţiei Ruse în România, Valery Kuzmin, a declarat în exclusivitate la Realitatea TV că Rusia este deschisă să reconstruiască relațiile cu Statele Unite, după victoria lui Donald Trump în cursa pentru Casa Albă, însă nu se pune problema realizării unui "troc" între cele două puteri ca pe vremea Uniunii Sovietice. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii "Ambasador România", realizate de Alexandru Cumpănașu, emisiune care va fi difuzată sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 18,30.
Donald Trump 
Favoritul lui Trump la Securitate Națională: relații calde cu Rusia, lobby pentru regimul Erdogan
Președintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, i-a propus joi funcția de consilier național pentru securitate general-locotenentului în retragere Michael Flynn, afirmă Reuters, dintr-o sursă oficială la nivel înalt din echipa viitorului șef al Casei Albe. Presa americană scrie despre controversele din jurul omului care ar putea ocupa o funcție vitală în administrația americană.