Articolele din categoria ACTUAL:

Ce este un pangolin? Google a găsit un mod inedit de a sărbători Valentine's Day
Ce este un pangolin? Google a găsit un mod inedit de a sărbători Valentine's Day
Ce este un pangolin? Data de 14 februarie reprezintă pentru îndrăgostiţi ocazia perfectă de a celebra dragostea ce îi uneşte. Povestea acestei zile a iubirii datează din vremuri îndepărtate şi a oscilat între scrisori de dragoste şi cereri în căsătorie. Google a găsit un mod inedit de a deschide seria de Doodle destinată zilei de Valentine's Day, sărbătoarea adoptată de români sub numele de „Ziua Îndrăgostiţilor”.
Johhny Cash şi soţia sa
Ziua Îndrăgostiţilor. Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste, scrisă de un celebru artist
Într-un sondaj efectuat asupra a 1000 de persoane de compania de asigurari Beagle Street, scurta scrisoare de dragoste adresată de Johnny Cash soției sale June Carter a fost votată drept cea mai frumoasa scrisoare de dragoste scrisă vreodată, surclasând alte scrisori istorice scrise de personalități precum John Keats, Ernest Hemingway, Winston Churchill sau Napoleon Bonaparte, scrie garbo.ro.
Cum să mănânci bananele ca să nu te îmbolnăveşti. Nu este suficient să le decojeşti
Cum să mănânci bananele ca să nu te îmbolnăveşti. Nu este suficient să le decojeşti
Calciu, potasiu, magneziu, fier și vitaminele A, B, C și D. Acestea sunt doar câteva dintre nutrimentele pe care organismul nostru le primește atunci când consumăm banane. Dincolo de faptul că este hrana de care corpul nostru are nevoie zi de zi pentru a funcționa în parametri optimi, acest fruct cremos și sănătos este și... delicios. Multe dintre noi îl utilizăm și în curele de slăbire ca înlocuitor pentru zahăr, tocmai pentru gustul dulce.