Gravidă infectată cu COVID-19, cercetată de procurori după ce a plecat din două spitale diferite din Craiova

Gravidă infectată cu COVID-19, cercetată de procurori după ce a plecat din două spitale diferite din Craiova
Gravidă infectată cu COVID-19, cercetată de procurori după ce a plecat din două spitale diferite din Craiova

O gravidă din județul Dolj este cercetată penal după ce, diagnosticată fiind cu COVID-19, a plecat din două spitale diferite din Craiova, fără a avea acordul medicilor, informează realitateadedolj.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

O monedă din anii 2000 a ajuns să coste cât o maşină second-hand. Cum poţi face rost rapid de 8.000 de euro?

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

SURSE: Cătălin Cîrstoiu e OUT / Coaliția discută numele potențialului candidat / Care sunt scenariile Coaliției

Articol partener

PUTEREA.RO

Tensiuni crescute în cadrul AUR: Însemne și bannere îndepărtate de pe un sediu din Buzău, în urma unor demisii semnificative

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Actual

Cum vor vota romanii / Foto: Inquam Photos
Sondajul INSCOP care schimbă scena politică înainte de alegeri: PNL, în creștere, AUR înregistrează o scădere semnificativă
Un nou sondaj INSCOP răstoarnă calculele politice de până acum. Cele mai recente date arată că. PNL este în creștere ușoară în timp ce AUR înregistrează o scădere semnificativă.

CET Grozavesti
40% din blocurile din București nu au apă caldă din cauza unei avarii majore
40% din blocurile din Capitală nu au apă caldă, pentru că două centrale electrice de termoficare (din cele patru CET-uri din oraş) nu funcţionează – transmite producătorul de energie electrică şi termică, Electrocentrale Bucureşti. 

Ce se întâmplă cu pensiile de Paște? Anunțul premierului Ciolacu
Ce se întâmplă cu pensiile de Paște? Anunțul premierului Ciolacu
Ministerul Muncii lucrează la un act normativ pentru ca toate pensiile să fie livrate înainte de Paște, a declarat premierul Marcel Ciolacu.

Flagrant la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu: medic ginecolog, ridicat de ofiţerii DGA
Flagrant la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu: medic ginecolog, ridicat de ofiţerii DGA. Câți bani a cerut de la o pacientă pentru o cezariană
Ofițerii DGA au organizat, marţi, un flagrant la secția de Ginecologie a Spitalului Județean de Urgenţă Giurgiu, vizat fiind un medic ginecolog, împotriva căruia s-a făcut un denunţ. 

Social

Înscrieri creșă și grădiniță 2024. La ce trebuie să fie atenți părinții Foto/Arhivă
Înscriere creşă şi grădiniţă - 2024. Care sunt etapele, documentele necesare și criterii de departajare. CALENDAR
Ministerul Educației a realizat un material care cuprinde răspunsurile la principalele întrebări referitoare la înscrierea la creșă și grădiniță.

Cresc salariile in Romania
Cu cât cresc salariile românilor după noul ordin venit de la UE. Premierul cere urgentarea salariului minim european
Premierul a dat semnalul pentru implementarea salariului minim european în țara noastră. Marcel Ciolacu i-a cerut ministrului muncii să pună proiectul în transparență imediat după sărbătorile Pascale. La minister se fac mai multe calcule, iar potrivit unor surse varianta luată în calcul este raportarea la 50% din salariul mediu brut pe economie, dar și la inflație. Din iulie venitul minim ar urma să crească din nou.

Crimă Republica Moldova. Gravida ucisă de polițist, supusă unor chinuri groaznice! Noi detalii din anchetă/ Arhivă foto
Crimă Republica Moldova. Gravida ucisă de polițist, supusă unor chinuri groaznice! Noi detalii din anchetă
Apar detalii înfiorătoare în cazul tinerei gravide care a fost ucisă cu bestialitate de un polițist în Republica Moldova. Se pare că bărbatul a dus-o acasă la el și a torturat-o, după cum arată imaginile suprinse de camerele de supraveghere din locuința lui. Atenție urmează informații cu impact emoțional puternic! Autoritățăile au găsit urme de arsuri și înțepături de seringă pe corpul fetei, dar și lovituri în zona capului. 

Accident cu 7 victime, la ieșirea din Deva spre Mintia
Accident cu 7 victime, la ieșirea din Deva spre Mintia: un microbuz plin cu pasageri s-a izbit de un parapet
Șapte persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier produs, marți seară, pe Drumul Național (DN) 7, la ieșirea din Deva spre Mintia, în zona cunoscută sub denumirea de „Izvorul Decebal”. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare.

Ultimele stiri

Omul de afaceri Cătălin Hideg, constrans să-și vândă compania pe modelul HexiPharma
Omul de afaceri Cătălin Hideg, constrans să-și vândă compania pe modelul HexiPharma. PRESIUNI URIAȘE și ȘANTAJ: caracatița lui Coldea, devoalată pas cu pas
Interceptările bombă obținute de Realitatea PLUS scot la iveală o operațiune pe modelul HexiPharma. Omul de afaceri Cătălin Hideg ar fi fost presat să-și vândă compania unor francezi, așa cum s-a întâmplat și în cazul Hexipharma, cel mai mare scandal din medicina românească ce ar fi avut legături cu statul paralel și care a zguduit întreaga țară. 

Urme ale virusului gripei aviare, găsite în laptele de vacă pasteurizat! Autoritățile din SUA, în alertă
Urme ale virusului gripei aviare, găsite în laptele de vacă pasteurizat! Autoritățile din SUA, în alertă
Alertă în SUA! Urme ale virusului gripei aviare H5N1 au fost detectate în lapte de vacă pasteurizat, au anunţat marţi autorităţile americane, adăugând că este puţin probabil, totuşi, să existe un risc pentru sănătatea umană.

Gabriela Firea
Gabriela Firea, atac virulent la Nicușor Dan pe problema apei calde: Ce face primarul general în acest timp? Nimic!
Gabriela Firea intră în forță în campania electorală pentru Primăria Capitalei. Senatoarea social-democrată a transmis, miercuri, într-un mesaj postat pe Facebook că "jumătate dintre locuitorii Capitalei au motive să-i spună “Mulțumesc” actualului primar general! Se spală cu apă încălzită la ibric!". "3.700 de blocuri, cele mai multe în sectorul 6, nu au apă caldă! Mai e şi frig afară! Este una dintre cele mai mari avarii din ultimii ani, iar două dintre cele patru CET-uri s-au oprit", a declarat Firea, proaspăt intrată în cursa pentru Primăria Capitalei din partea PSD, după ce Coaliția a decis să-i retragă sprijinul politic medicului Cătălin Cîrstoiu și să meargă cu candidați separați la una dintre cele mai râvnite primării din țară. 

Ciorba
Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci ciorbă în fiecare zi - Efectul surprinzător
Ciorba este un fel de mâncare extrem de popular și apreciat în multe culturi din întreaga lume. Această mâncare bogată și hrănitoare poate fi preparată într-o varietate de moduri, folosind diferite ingrediente și arome. Dacă vă gândiți să includeți ciorba în dieta dumneavoastră zilnică, vă veți bucura de numeroase beneficii pentru sănătate, dar ar trebui să fiți atenți la unele aspecte pentru a vă asigura că obțineți toate nutrienții de care corpul dumneavoastră are nevoie.



Vezi emisiunile Realitatea Plus