Articolele din categoria VREMEA:

ANM avertizează: vânt puternic și frig în mai multe zone ale țării
ANM avertizează: vânt puternic și frig în mai multe zone ale țării. Când va veni, în sfârșit, primăvara
Frigul a pus stăpânire peste țarăși românii s-au vazut nevoiți să scoată din nou hainele de iarna din garderobă. Ca și cum aceasta nu era de ajuns, ANM a emis trei  avertizări nowcasting de vânt puternic în mai multe zone ale țării. Dar cât va mai dura acest episod de vreme rea și când ne putem astepta sa ne bucurăm, în sfârșit, de primavara? Directorul ANM, Elena Mateescu, a explicat la Realitatea Plus la ce să ne așteptăm de la vreme în această perioadă. 
Temperaturile trec de la o extremă la alta. Ce schimbări ne-a pregătit vremea/ unsplash.com
Temperaturile trec de la o extremă la alta. Ce schimbări ne-a pregătit vremea: prognoza ANM pentru următoarele două săptămâni
Vreme schimbătoare în următoarele două săptămâni, cu maxime ce vor ajunge chiar și până la 20 de grade celsius în Banat, Muntenia, Oltenia și minime între -3 și 0 grade în Transilvania, Maramureș și la munte. Dacă la începutul intervalului se anunță precipitații frecvente, spre finalul săptămânii este așteptat să se încălzească din nou, conform prognozei ANM pe două săptămâni, emise luni de meteorologi. 
Prognoza meteo, duminică 17 martie
Prognoza meteo, duminică 17 martie. O zi cu ploi slabe și cer înnorat. Frigul își va face simțită prezența
Duminică, 17 martie, conform prognozei meteorologice emise de ANM, valorile termice vor fi cele caracteristice acestei perioade din an. În unele zone din țară se vor înregistra ploi slabe, iar cerul va fi acoperit de nori. Astfel, cei care vor ieși din casă în această zi ar trebui să fie pregătiți pentru o zi cu vreme schimbătoare și să aibă la îndemână o umbrelă.