Cum să te țină BATERIA de la telefon sau tabletă MAI MULT Site-ul Gizmodo a publicat "reguli de aur" pentru ca acumulatorul smartphone-ului sau tabletei sa tina cat mai mult.
Schimbare importantă făcută de Twitter Twitter permite acum adăugarea a până la patru imagini în mesajele scrise și “tăguirea” alți utilizatori.
Ciorile au nivelul de inteligenţă al unui copil de 7 ani. Ce sunt în stare să facă Cercetătorii au realizat un studiu care arată că aceste păsări sunt la fel de inteligente ca un copil de 7 ani. Ei au testat 6 corbi din Noua Caledonie, care au fost puse să rezolve probleme ce presupuneau înţelegerea legăturii dintre cauză şi efect.
WhatsAppita, o nouă boală a timpurilor moderne Un medic spaniol spune că a diagnosticat o nouă afecţiune, care este provocată de numărul mare de ore petrecute trimiţând mesaje pe telefonul mobil. Boala a fost numită WhatsAppită”, după cunoscuta aplicaţie de mobil pentru trimiterea mesajelor.
Poziția în care stai atunci când trimiți mesaje prin telefon dăunează grav sănătăţii Cu toate că nu este prima oară când auzim de un astfel de studiu, e drăguţ că există cineva care ne aduce aminte că scrisul de mesaje la telefon nu e sănătos, scrie playtech.ro.
NASA vrea opinia publică pentru noile costume spațiale În 2012, NASA a realizat un prototip pentru un costum spațial care se numea Z1. Acum s-a ajuns la versiunea Z2, iar NASA cere opinia publicului pentru ordinea beculețelor de pe acesta, scrie playtech.ro.
Cea mai performantă și mai scumpă placă video din lume costă... E drept, producătorii au o tendință de a se lăuda cu cele mai performante produse. La fel face șiNvidia cu noul Titan Z, prima placă dual-GPU construită în jurul arhitecturii Kepler, scrie playtech.ro.
UIMITOR: A fost desoperită o nouă planetă pitică în SISTEMUL SOLAR Un corp ceresc inghetat gasit la mare distanta de Pluto ridica noi intrebari despre istoria cosmosului si ar putea extinde limita Sistemului Solar, arata un studiu publicat recent in revista Nature.
Descoperire incredibilă a astronomilor. Nimeni nu credea că există așa ceva în univers Astronomii au facut o descoperire remarcabila. Ei au identificat un asteroid mai putin obisnuit, inconjurat de inele, asemenea planetei Saturn din sistemul solar.
Totul despre CALENDARUL LUMII MODERNE. Cum se fac calculele matematice și măsurătorile astronomice? Societatea omenească, de-a lungul timpului a observat trecerea timpului prin succesiunea unor fenomene naturale: răsăritul și apusul soarelui, ziua urmată de noapte, succesiunea anotimpurilor. Ulterior, în antichitate, pe baza unor calcule matematice și a măsurătorilor astronomice s-a ajuns la două sisteme de ținere a evidenței timpului: astronomic și civil. În ambele situații s-au avut în vedere mișcările de revoluție ale Pământului, Lunii și Soarelui (Pământul se rotește în jurul axei sale, Luna în jurul Pământului și apoi amândouă astrele în jurul Soarelui).
Râsul îngrașă cu adevărat? Află adevărul și care e explicația Daca de la mancare, sucuri, prajituri, trebuie sa te abti, de la ras nu! Ideea ca rasul ar ingrasa este demult invechita.
Cercetătorii spanioli au construit pe Terra o cameră în care sunt simulate condiţiile de pe Marte Cercetătorii spanioli au creat o cameră pe Terra care simulează condiţiile de pe Marte şi care permite testarea echipamentelor necesare pentru misiunile spaţiale pe planeta roşie sau către alte destinaţii din Sistemul Solar.
Cum îţi îmbolnăvesc profesorii copilul. Rezultatele îngrijorătoare ale unui studiu O cercetare recentă a demonstrat că elevii care au prea multe teme de făcut acasă riscă să se îmbolnăvească cu adevărat.
Photo Cum vor arăta costumele spațiale ale viitorului NASA a anunţat designul costumului spaţial care va fi folosit de următoarea generaţie de astornauţi. Agenţia Spaţială Americană a prezentat trei modele, iar publicul le va alege.
Informația ascunsă într-o pictură celebră: Detaliul pe care nimeni nu-l remarcase până acum William Turner a fost unul din cei apreciaţi pictori britanici, celebru pentru peisajele lui care demonstrau o tehnică impecabilă. Recent, oamenii de ştiinţă au găsit un alt motiv pentru care analizează cu interes şi satisfacţie tablourile lui.
Hainele care te ajută să slăbești Daca vreti sa slabiti fara efort, o solutie o reprezinta hainele tratate cu cofeina si alge. Hammacher Schlemmerafirma ca produsele de imbracaminte tratate cu aceste ‘ingridiente” actioneaza precum lipoliza, accelerand arderea grasimilor, scrie gadgetreport.ro.
Windigo: Virusul care afecteaza 500.000 de calculatoare in fiecare zi Cercetătorii de securitate de la ESET, în colaborare cu CERT-Bund, Infastructura Națională Suedeză pentru Tehnică de Calcul, precum şi alte agenţii, au demascat recent o campanie de infracţiuni cibernetice la scară largă, prin care atacatorii au preluat controlul a peste 25.000 de servere Unix, în întreaga lume.
Video Cele mai haioase incidente din sălile de concerte Sa mergi la un concert de muzica clasica si sa auzi, la un moment dat, cum suna un telefon mobil este un incident cu adevarat neplacut, scrie gadgetreport.ro.
Video Imprimanta 3D capabilă să construiască o casă în 24 de ore Compania britanica Monolite a lansat proiectul D-Shape, o imprimanta 3D gigantica capabila sa realizeze constructii complete dintr-un material derivat din nisip, scrie gadgetreport.ro.
O nouă modă face furori în SUA: Divorțul prin telefon Pentru americani, smartphone-ul a devenit unul dintre cele mai bune motive de divort. Potrivit unui studiu realizat de American Academy of Matrimonial Lawyers(AAML), 92% dintre avocati au folosit in procesele de divort probe obtinute cu ajutorul telefoanelor mobile, scrie gadgetreport.ro.
HTC One M8: Toate detalii despre noul HTC HTC One M8 este cel mai nou flaghsip al producătorului și a fost prezentat astăzi în cadrul unui eveniment internațional, scrie playtech.ro.
Cum să îți crești viteza de tastare pe Facebook sau Twitter: 40 de combinaţii Dacă tot pierdem din ce în ce mai mult timp scriind documente, emailuri şi postări pe Facebook, sunt utile 40 de combinaţii de taste pentru o eficienţă sporită, scrie playtech.ro.
Cea mai simplă metodă prin care ți se mărește inteligența Pare visul oricărui student, dar „casca pentru gândire”, care te ajută să fii mai deştept şi să înveţi mai repede, a fost deja inventată. Este proiectul psihologilor de la Universitatea Vanderbilt, care au realizat acest dispozitiv în urma unui studiu foarte elaborat.
Facebook cumpără compania producătoare de căști de realitate virtuală Oculus VR Facebook va plăti două miliarde de dolari pentru a cumpăra compania din spatele căștișlor de realitate virtuală Oculus Rift.
Roşia neagră, un noi soi de tomată creat în laborator. De ce este considerat un superaliment Un nou soi de roşii, de culoare neagră, a început să fie cultivat tot mai mult în serele din Marea Britanie. Leguma arăta ciudat, dar cercetătorii ne asigură că este chiar mai sănătoasă ca „sora” ei naturală, de culoare roşie.
Creatura bizară care i-a şocat pe cercetători. Are patru ochi Cercetătorii din Germania au descoperit un peşte bizar care trăieşte în adâncurile oceanelor, la adâncimi de peste 1.000 de metri. Astfel, creatura are patru ochi şi poate vedea la un unghi de 360 de grade.
De ce plângem când râdem cu poftă? Vezi și alte explicații științifice! De ce ti se face pielea gaina cand auzi o melodie cu mare incarcatura emotionala si cum este oare posibil sa te manance ochiul?
OCHELARII GOOGLE vor fi produşi de Luxottica, deţinătorul brandului Ray-Ban Ochelarii inteligenţi ai Google vor fi fabricaţi de Luxottica Group, deţinătorul brandurilor Ray-Ban şi Oakley, în urma unui parteneriat încheiat între cele două companii, relatează Bloomberg.
ANCOM va începe să evalueze calitatea serviciilor de acces la internet Autoritatea de reglementare în comunicaţii va măsura calitatea serviciilor de acces la internet prin intermediul unei platforme specializate, care va fi lansată în vară, a declarat marţi preşedintele instituţiei, Cătălin Marinescu.
(P) LINK Academy pregăteşte programatori Android pentru cele mai căutate joburi LINK Academy, care funcţionează prin acreditarea oficială a Departamentului de Examinări Internaţionale Cambridge şi care are sedii în Timişoara şi Bucureşti, este una dintre puţinele şcoli din România care pregăteşte programatori Android. Părerea lor este că această profesie va fi căutată tot mai mult în următorii ani, dată fiind creşterea continuă a cererii privind programarea aplicaţiilor mobile.