Articolele din categoria SPORT:

Traian Băsescu, scrisoare surprinzătoare către Anamaria Prodan: „Mare noroc a avut Reghe!”. Ce i-a transmis fostul șef de stat!
Traian Băsescu, scrisoare surprinzătoare către Anamaria Prodan: „Mare noroc a avut Reghe!”. Ce i-a transmis fostul șef de stat!
Impresara Anamaria Prodan a postat recent pe contul ei de Instagram o scrisoare surprinzătoare primită tocmai de la Traian Băsescu. Scrisoarea este redactată chiar de mână și e datată în aprilie 2020. Fostul președinte al țării îi adresează numai cuvinte de laudă pentru cariera sa dar și pentru căsnicia cu Laurențiu Reghecampf de la acel moment.
David Popovici / Foto: Inquam Photos
David Popovici, dublu campion mondial la NATAȚIE. Gestul prin care a cucerit Ungaria - primul român care a ridicat maghiarii în picioare - VIDEO
Mare realizare pentru România! David Popovici, un tânăr de doar 17 ani, un puști, cum l-au numit mulți, a reușit, pe lângă performanța de neegalat de a aduce AURUL României la Campionatul Mondial de Natație de la Budapesta, să readucă în inimile românilor mândria recunoașterii ca națiune. La festivitatea de premiere, în timpul intonării imnului țării noastre, maghiarii s-au ridicat în picioare, în semn de respect - dovadă incontestabilă a recunoașterii valorii!