Pas revoluționar în România! Izotop medical care poate distruge celulele canceroase, la Centrala Nucleară de la Cernavodă România se pregătește să facă un pas important în domeniul tratamentului cancerului, dezvoltând o tehnologie inovatoare la Centrala Nucleară de la Cernavodă.
Aurul alb, elixirul tinereții, recomandat de un nutriționist celebru: sursă inepuizabilă de colagen. Efectele asupra pielii se văd imediat Includerea unui suc extrem de popular în Spania, cunoscut drept „oro blanco” sau „aurul alb”, în rutina zilnică este recomandată de nutriționiști ca o modalitate excelentă de a hrăni pielea din interior, contribuind astfel la un aspect tânăr și sănătos.
DNA disecă Dosarul Nelu Tătaru: "Nu cere, dar ia". Banii ar fi fost primiți și de la oameni de 90 de ani. Ce RITUAL matinal ar fi avut fostul ministru al Sănătății Ancheta DNA Iaşi în cazul lui Nelu Tătaru a început acum 2 ani. Procurorii l-au filmat timp de 5 luni pe fostul ministru, cu mandat de supraveghere de la judecătorii Curţii Supreme de Justiţie. Procurorii sunt de acord cu Tătaru: „nu cere mită de la pacienţi, dar ia”, faptă încadrabilă la luarea de mită. Potrivit DNA Iași, Tătaru ar fi primit bani de la oricine, indiferent de vârstă sau de categoria socială și dimineața și-ar fi făcut un obicei în a număra banii ținuți în dulap.
Rețele sociale pot provoca copiilor anxietate și depresie! Avertisment dur: copiii, expuși unui perciol nebănuit Rețelele sociale sunt un pericol pentru sănătatea copiilor și pot duce chiar la anxietate sau depresie. Este ultimul avertisment venit din partea organizației Salvați Copiii. Potrivit acestora, în ultimii ani s-a înregistrat un număr extrem de crescut al copiilor care dezvoltă tulburări emoționale din cauza expunerii repetate la ecrane și rețele sociale.
Infecția cu Covid crește riscul de infarct și atac cerebral. Care sunt persoanele protejate Covid-19 ar putea crește riscul de infarct și atac cerebral, pe parcursul a trei ani de la infectare! Sunt rezultatele unui nou studiu bazat pe datele medicale obținute de la aproape un sfert de milion de persoane.
Asociația Spitalelor de Psihiatrie se delimitează de cele întâmplate la Spitalul Ștei Asociația Spitalelor Publice de Psihiatrie se delimitează de cele întâmplate la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Ștei şi condamnă ferm astfel practici profund inumane.
Care sunt localitățile din România unde se trăiește cel mai mult. Descoperiri incredibile ale cercetătorilor Conform cercetărilor, stilul de viață activ, alimentația sănătoasă și integrarea socială joacă un rol crucial în prelungirea vieții. Cercetătorii au subliniat că seniorii studiați, toți cu vârste peste 90 de ani, s-au remarcat printr-o stare bună de sănătate fizică și psihică, iar majoritatea dintre aceștia (69%) sunt femei.
Pacienţi bătuți, înfometați și pedepsiţi cu electroşocuri într-un spital de psihiatrie din Bihor Spitalul de Psihiatrie Ștei, județul Bihor, unde sunt internați peste 300 de pacienți, se confruntă cu acuzații foarte grave. Potrivit unui raport făcut de un organism independent, Consiliul de Monitorizare a Implementării Convenției ONU privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, bolnavii au fost torturați cu un aparat de electroșocuri, sunt ținuți în condiții mizere și au primit mâncare expirată.
Telefoanele mobile și riscul de cancer cerebral. Ce arată noua evaluare OMS Chiar dacă utilizarea tehnologiei wireless a cunoscut o creștere semnificativă în ultimii ani, un studiu recent arată că nu s-a observat o creștere a incidenței cancerelor cerebrale. Concluzia este valabilă chiar și pentru persoanele care vorbesc zilnic foarte mult la telefon, cât și pentru cei care utilizează telefoanele mobile de peste un deceniu.
Remediul care tratează afecțiunile la plămâni și te scapă de tuse. Este un antiviral puternic, dar și un dezinfectant pentru organism Remediul care tratează afecțiunile la plămâni și te scapă de tuse. Este un antiviral puternic, dar și un dezinfectant pentru organism. Iată despre ce este vorba și cum se prepară.
Scandalos: un pacient cu arsuri grave, REFUZAT de marile spitale din cauza lipsei de PATURI. România NU poate trata nici astăzi marii arși Situație incredibilă! Un tânăr din Botoșani care a ajuns în stare critică la spital, după ce a fost victima unui accident casnic, nu poate primi tratament de specialitate din cauza lipsei de locuri în spitalele de arşi. Acest lucru se întâmplă la 9 ani de la tragedia din Colectiv (30 octombrie 2015), în care și-au pierdut viața 64 de persoane. De atunci, mai mulți miniștri s-au perindat la conducerea Ministerul Sănătății, de la partidele cele mai importante de pe scena politică. Aceștia s-au întrecut în promisiuni, dar în realitate lucrurile nu au avansat deloc.
Trucul care intensifică aroma cafelei. Ce trebuie să pui în ea ca să aibă un gust intens Trucul care intensifică aroma cafelei. Ce trebuie să pui în ea ca să aibă un gust intens.
Restanțe de 342 milioane de euro pentru pacienții români, tratați în UE. Unde s-au înregistrat cele mai mari DATORII Factură uriașă pentru România. Țara noastră a acumulat, la sfârșitul anului trecut, o datorie de 342 de milioane de euro pentru pacienții români care nu au putut fi tratați in spitalele romanesti și au fost transferați pentru asistență medicală în alte state din Uniunea Europeană.
Importanța poziției corecte a brațului în măsurarea tensiunii arteriale. Ce nu trebuie să faci cu 30 de minute înainte Un studiu recent a evidențiat impactul semnificativ pe care poziția brațului îl poate avea asupra rezultatelor măsurării tensiunii arteriale, atât acasă, cât și în cabinetul medicului.
Nicușor Dan vrea spațiu verde pentru cetățenii din sectorul 5: primarul se opune deciziei Consiliului Sector 5 de a ridica un bloc cu mult prea multe etaje Nicușor Dan luptă până la capăt pentru bucureșteni. Locuitorii sectorului 5 se plâng că vor fi afectați de construcția zgârie-norilor pentru care Primăria locală a dat undă verde. Edilul nu vrea blocarea Capitalei și se opune proiectului.
Fructe care întăresc sistemul imunitar. Trebuie consumate toamna Fructe care întăresc sistemul imunitar. Trebuie consumate toamna, pentru a-ți înîri imunitatea pe perioada sezonului rece.
Pelerini români, internaţi în spital cu toxiinfecţie după ce au mâncat ciuperci culese din pădure pe Muntele Athos Un grup de 11 pelerini români care vizitau comunitatea monahală ortodoxă formată numai din bărbaţi de pe Muntele Athos din Grecia se află acum în spital cu toxiinfecţie alimentară după ce au mâncat ciuperci sălbatice culese în timpul unei drumeţii, au declarat miercuri oficialii greci.
Ce efecte are consumul de alcool pe termen lung. Ce spune doctorul Radu Țicu: „Alcoolul afectează capacitatea intelectuală." Ce este dependența de alcool, care sunt efectele pe termen lung pe care le produce, cum afectează organismul, dar și care sunt soluțiile pentru a stopa această adicție. Iată ce spune Conf. Univ. Dr. Radu Țincu, medic primar cu dublă specializare, în ATI și toxicologie.
De ce este bine să consumi ceai verde. Beneficii despre care nu știai Consumul de ceai verde aduce numeroase beneficii sănătății și este un adevărat elixir pentru oricine îl consumă în mod frecvent. Conferă protecție organismului, atât internă, cât și externă și luptă cu kilogramele în plus. Iată ce alte beneficii are pentru sănătate.Dar, pe lângă aceste beneficii, consumul ceaiului verde chinezesc mai are și altele, fiind considerat de către popoarele asiatice un adevărat panaceu universal. La nivel mondial este considerată ca fiind cea mai sănătoasă băutură.
Alertă în magazine! Mai multe sortimente de SĂPUN conțin substanțe toxice - vezi LISTA InfoCons a lansat o alertă legată de mai multe tipuri de săpun care se găsesc și în magazinele din România și care conțin substanțe toxice ce pot fi o amenințare pentru sănătate. Este vorba despre o substanță cunoscută sub titulatura prescurtată BMHCA.
Care sunt cele mai frecvente REGRETE în clipele de dinaintea morții? O doula a morții, cadru nonmedical specializat în a oferi consolare persoanelor care-și trăiesc ultimele clipe, a dezvăluit cele mai mari regrete pe care le aude adesea de la cei care se sting din viață.
Ce boli pot să apară dacă ai lipsă de vitamina D și care sunt primele simptome ale deficitului Ce boli pot să apară dacă ai lipsa de vitamina D și care sunt primele simptome ale deficitului.
Noi medicamente pe lista celor gratuite sau compensate. Anunțul premierului Ciolacu VIDEO Începutul lunii noiembrie sosește cu noi medicamente incluse pe lista celor care de compensează sau se dau gratis. Anunțul a fost făcut de premierul Marcel Ciolacu.
10 sfaturi de măsurare corectă a tensiunii arteriale. Ce trebuie să știi dacă folosești tensiometrul acasă 10 indicatii de măsurare corectă a tensiunii arteriale. Ce trebuie să știi dacă folosești tensiometrul acasă.
Bucureștiul otrăvit: 30 de notificări pentru aer extrem de poluat, într-un singur an. A plouat cu amenzi usturătoare de la Garda de Mediu Primăria lui Nicușor Dan are probleme cu reducerea poluării în cel mai mare oraș din România, dar și cel mai toxic pentru oameni. Garda de Mediu a trimis nu mai puțin de 30 de notificări, într-un singur an, pentru depășirea cu mult a normelor de poluare.
Lista cu MEDICAMENTE care îi lasă pe șoferi fără PERMIS, în lucru la Ministerul Sănătății: dau rezultate fals-pozitive la drug test Ministerul Sănătății lucrează la o listă care să cuprindă toate substanțele active ce pot influența capacitatea șoferilor de a conduce, si implicit medicamentele care conțin substanțele respective.
Campania de vaccinare antigripală a început: Cum să obții vaccinul și cine beneficiază de el gratuit Odată cu apropierea sezonului rece, medicii reînnoiesc apelul către populație pentru a se vaccina împotriva gripei, prevenind astfel complicațiile cauzate de acest virus. Campania de vaccinare antigripală a debutat, iar vaccinul este disponibil gratuit pentru anumite categorii de persoane cu risc crescut de îmbolnăvire gravă.
Ce alimente stimulează metabolismul? Iată cheia pentru o sănătate optimă Metabolismul joacă un rol esențial în menținerea sănătății generale a organismului. Un ritm metabolic crescut poate ajuta la arderea mai rapidă a caloriilor și la reducerea procentului de grăsime corporală.
Totul despre implantul de cristalin (P) Dacă ești printre cei doresc o vedere clară, fără ochelari sau lentile de contact, implantul de cristalin este o variantă pe care ar trebui să o analizezi mai bine. Procedura corectează afecțiuni de vedere severe și oferă libertatea de a elimina ochelarii și lentilele de contact. Descoperă mai multe despre această intervenție în rândurile următoare.
Alimente recomandate dacă ai probleme cu ochii. Ce să mănânci ca să-ți întărești vederea Alimente recomandate dacă ai probleme cu vederea