Articolele din categoria LIFESTYLE:

Eveniment special: Uranus se pregătește de marea conjuncție cu beneficul Jupiter
Eveniment special: Uranus se pregătește de marea conjuncție cu beneficul Jupiter. 5 zodii care trec prin schimbări uluitoare
Libertatea, sfidarea, tehnologia, schimbarea și aviația sunt guvernate de Uranus, planeta mereu surprinzătoare.  Când e retrograd, Uranus aduce o simțire accentuată a urgenței pentru transformare în sectorul hărții natale influențat de planetă. Când Uranus este direct, acele energii pot fi canalizate intenționat sau, alteori, se poate simți ca și cum schimbările vin spre tine, fie că ești pregătit sau nu.
Zodiac CHINEZESC săptămâna 15-21 aprilie 2024
Zodiac Chinezesc, săptămâna 15-21 aprilie 2024. Energiile benefice ale Dragonului, dăruite cu generozitate zodiilor înțelepte
În săptămâna 15-21 aprilie 2024, energia Dragonului de Lemn devine tot mai puternică odată cu expansiunea primăverii. Această combinație astrală aduce în prim plan o perioadă de creștere și regenerare pentru toate zodiile, generând o intensitate specială în atmosfera cosmică. Dragonul de lemn este un simbol al înnoirii și al creativității, aducând cu sine forța vitală a pădurii înfloritoare și a regenerării naturii.
Motivul pentru care femeile aleg să înșele. Lucruri mai puțin știute despre sexul feminin
Motivul pentru care femeile aleg să înșele. Lucruri mai puțin știute despre sexul feminin
Într-o societate în care normele și așteptările sunt în continuă schimbare, problema infidelității feminile devine din ce în ce mai vizibilă. Despre bărbați se știe că sunt mai predispuși să își înșele partenerele, însă în ultimii ani, statisticile arată că femeile nu sunt departe în această cursă nefericită. O analiză realizată de Institutul Studiilor despre Familie reflectată în lucrarea psihologului belgian Esther Perel arată că procentul femeilor căsătorite care înșală a crescut cu 40% de la începutul anilor \"90, în timp ce rata infidelității masculine a rămas relativ constantă.