Articolele din categoria LIFESTYLE:

Ce se întâmplă dacă tai o lămâie în 4 și o ții în dormitor peste noapte
Ce se întâmplă dacă tai o lămâie în 4 și o ții în dormitor peste noapte. Trucul care îți va schimba viața
Lămâia este un fruct versatil și benefic pentru sănătatea noastră, fiind folosit în numeroase combinații și tratamente naturale datorită proprietăților sale terapeutice. Un experiment interesant și totodată intrigant este acela de a tăia o lămâie în patru bucăți și de a o ține în dormitor peste noapte. Mulți susțin că acest gest simplu poate avea efecte benefice asupra sănătății noastre, fiind considerat un remediu natural pentru numeroase afecțiuni. 
Cura de slăbire cu ouă, care te va ajuta să piezi 10 kilograme într-o săptămână
Cura de slăbire cu ouă, care te va ajuta să piezi 10 kilograme într-o săptămână. Meniul pentru fiecare zi în parte
În această perioadă a sărbătorilor pascale, unde oul este vedeta absolută, poți transforma tradiția într-o oportunitate de a urma o cură de slăbire eficientă. Cura de slăbire cu ouă îți va permite să pierzi 10 kilograme într-o săptămână, combinând inteligent ouăle cu alte alimente sănătoase. Meniul pentru fiecare zi în parte este simplu, variat și delicios, oferindu-ți nutrienții de care ai nevoie pentru a-ți menține energia și a te simți bine în corpul tău. Transformă această tradiție într-o oportunitate de a slăbi și de a-ți atinge obiectivele de sănătate!
Post negru
Ce se întâmplă în corpul tău dacă ții post negru trei zile?
Unii oameni de știință recomandă 3 mese și 3 gustări pe zi, în timp ce alții recomandă să nu mâncăm niciuna. Înainte de a intra în panică, trebui să știi că aceasta nu este o înfometare. De fapt, postul este una dintre cele mai vechi practici din istoria omenirii. De exemplu, utilizarea terapeutică a postului datează cel puțin din secolul al V-lea î.Hr., când medicul grec Hipocrate îl recomanda pacienților care prezentau anumite simptome de boli.