Articolele din categoria FOTBAL:

Incident meci Gimnasia-Boca Juniors / Foto: Twitter TRT World Now
Un suporter a murit în timpul unor INCIDENTE petrecute la un meci de fotbal din Argentina: caz ȘOCANT - VIDEO
Un suporter al echipei Gimnasia La Plata a murit în timpul unor incidente grave care au avut loc pe durata unui meci cu Boca Juniors, din campionatul Argentinei. Informația a apărut, vineri, în presa internațională și a fost imediat preluată și de presa din România. Ulterior, ea a fost confirmată de ministrul regional Sergio Berni, care a afirmat că suporterul a făcut stop cardiac.
Anamaria Prodan, luată la pumni de Reghecampf Exclusiv
DOVADA INCONTESTABILĂ A AGRESIUNII. Anamaria Prodan, luată la pumni de Reghecampf - VIDEO ȘOCANT. Momentul în care bărbatul lansează PRIMUL ATACUL
NOI IMAGINI EXCLUSIVE au intrat în posesia Realitatea! Avem dovada că Laurențiu Reghecampf a fost cel care a lovit primul! Deși în presă s-a speculat că Anamaria Prodan ar fi început bătaia dintre cei doi, imaginile care au ajuns în posesia noastră ÎN EXCLUSIVITATE demonstrează că Reghe este cel care a agresat-o pe impresară.
Anamaria Prodan și Reghe, pe vremea când cei doi formau un cuplu, alături de Laurențiu jr. Exclusiv
Anamaria Prodan, detalii cutremurătoare despre Bebeto, fiul minor care a fost martor la bătaie: "Este traumatizat, plânge încontinuu!"
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la poliție, vineri seara, după un incident violent petrecut la vila impresarei de la Snagov. Aflat sub influența alcoolului, Reghe a intrat cu forța în casă și a început să o agreseze pe impresară și să-i adreseze injurii și amenințări. Martor la scenele șocante a fost chiar copilul cuplului, Laurențiu jr., Bebeto, în vârstă de doar 14 ani.