Articolele din categoria MODĂ & FRUMUSEŢE:

VICUÑA, brandul de lux dedicat celor mai sofisticați oameni de business
VICUÑA, brandul de lux dedicat celor mai sofisticați oameni de business - recunoaștere la nivel internațional
Descoperiți VICUÑA, un brand puternic, recunoscut la nivel internațional, dedicat iubitorilor de lux aflați în permanentă căutare a produselor de cea mai înaltă calitate. Recunoscut și apreciat pentru felul în care depășește așteptările celor mai exigenți clienți, VICUÑA oferă produse de top, elegante și funcționale, din materiale sofisticate, de cea mai bună calitate.
Uptown Esthetics - Dr. Ioana Drăgoicea
Uptown Esthetics, clinica medicală unde vei simți tinerețea pe pielea ta! Trăsăturile naturale, redefinite de luxul suprem
O personalitate puternică este, de multe ori, influențată de aspectul fizic. În societatea noastră, nevoia de a arăta bine a devenit o necesitate. Încetinirea efectelor îmbătrânirii asigură optimism și încredere în sine. Iar tinerețea, pielea fină, corpul bine proporționat și trăsăturile armonioase vor fi mereu apreciate. Misiunea Clinicii Uptown Esthetics este să pună în valoare frumusețea naturală fără să altereze trăsăturile native și îți oferă luxul de a te bucura de o minte sănătoasă într-un corp nu doar sănătos, ci și armonios. Studii de specialitate au demonstrat că procedurile estetice îmbunătățesc semnificativ calitatea vieții, încrederea, starea psiho-emoțională și viața socială în ansambul ei.