Vodafone caută cel mai bun gamer din România

Vodafone caută cel mai bun gamer din România. Peste 1200 de jucători concurează pentru 22.000 euro la Poli E-FEST

Între 26-30 aprilie 2024, POLITEHNICA București organizează cea de-a doua ediție a Poli E-FEST - powered by Vodafone, cel mai mare campionat de jocuri video din țară, cu peste 1200 de participanți și 5000 de vizitatori. Evenimentul oferă o platformă pentru sute de elevi și studenți să-și pună în valoare abilitățile în gaming, cu premii în valoare totală de peste 22 000 de euro, oferite de Vodafone România, în demersurile de a susține comunitatea de gaming la nivel local.

EDUCAŢIE












Profesorul de 62 de ani care se iubea cu o elevă de liceu încă de când era minoră a fost reținut / Foto: Inquam Photos
Profesorul de 62 de ani care se iubea cu o elevă de liceu încă de când era minoră a fost reținut. ȘOC la percheziții
Este anchetă uriașă la Liceul Lucian Blaga, din Capitală, după ce pe rețelele de socializare s-a viralizat o filmare în care apar o fată de 18 ani și profesorul ei de Geografie, de 62 de ani. Colegii de școală spun că cei doi au o relație încă de pe vremea când fata nu era majoră, motiv pentru care polițiștii au deschis dosar penal pentru act sexual cu un minor. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

ACTUAL


















Ligia Deca, ministrul Educației/ Arhivă foto
Ministrul Educației, despre desființarea BAC-ului: Discuţia nu trebuie să fie centrată pe a fi sau a nu fi examen. Avem nevoie de o certificare de competenţe
Ministrul Educaţiei Ligia Deca spune că reformele care vor fi aduse examenului de Bacalaureat îl vor face "mai relevant" şi a apreciat că este necesară o certificare a competenţelor dobândite de elevi. Declarația sa vine în contextul în care Asociaţia Elevilor din Constanţa (AEC) a criticat modul în care sunt evaluaţi elevii la finalul învățământului preuniversitar, solicitând desfiinţarea examenului de Bacalaureat. 

ACTUAL