Articolele din categoria ECONOMIE:

Dezastrul de la CFR. România pierde fonduri europene în valoare de 900 de milioane de lei
Dezastrul de la CFR. România pierde fonduri europene în valoare de 900 de milioane de lei
România va pierde fonduri europene de 900 de milioane de lei la CFR, din cauza faptului că nu va finaliza până la finele anului mai multe sectoare de cale ferată aflate în proces de modernizare. 31 decembrie 2015 este ultima zi când mai pot fi decontate lucrări finanţate prin Programul Operaţional Sectorial Transport 2007-2013, notează Adevărul. de aproape un miliard de lei neaccesate de CFR Citeste mai mult: adev.ro/ny2x8f
Black Friday 2015
Noaptea de joi spre vineri, în vria Black Friday. Stocuri epuizate, nervi, site-uri în avarie
Noaptea de joi spre vineri, 19-20 noiembrie, a stat sub semnul lansării ofertelor cu discount în show-ul comercial Black Friday. Căutările în online au fost la fel de mari ca în anii trecuți, unele dintre site-uri au clacat sub avalanșa de vizitatori, iar o parte dintre stocurile de produse, cele mai atractive, s-au epuizat rapid. Multe comentarii de pe site-urile de profil au taxat problemele apărute și calitatea slabă a promoțiilor.
Transporturile, buget redus și în 2016. Cum a motivat fostul ministru al Finanțelor
Transporturile, buget redus și în 2016. Cum a motivat fostul ministru al Finanțelor
Autostrăzile nu par a fi o prioritate pentru autorităţi nici anul viitor. Proiectul de buget pe 2016 prevede bugete mai mari pentru Preşedinţie, Parlament, SRI şi SIE, în vreme ce Ministerul Transporturilor şi cel al Mediului vor trebui să se descurce cu bani mai puţini. Potrivit unor surse Realitatea TV, suma prevăzută pentru Ministerul Transporturilor s-ar plasa sub 10 miliarde de lei, mai exact 7,7 miliarde de lei, pentru că, explică fostul ministru al Finanțelor, acest minister, în 2015, a primit 13 miliarde de lei, sumă din care a executat doar 20%.