Articolele din categoria ECONOMIE:

Ce surpriză le pregătește Guvernul PSD multinaționalelor
Ce surpriză le pregătește Guvernul PSD multinaționalelor
Guvernul PSD pregătește o Ordonanță de urgență prin care vrea să stopeze fenomenul scurgerilor de profituri obținute în România de multinaționale și să le oblige să declare profiturile reale realizate pe piața locală. La începutul acestei luni, șeful PSD Liviu Dragnea le-a cerut autorităților fiscale să "intervină" în cazul grupurilor multinaționale care, prin "operațiuni fictive", își reduc profiturile din România pentru a plăți mai puține taxe statului.
Adrian Porumboiu: "Mi-am dat seama de frăţia lui Ponta cu Daniel Constantin". Legătura cu Plahotniuc
Adrian Porumboiu: "Mi-am dat seama de frăţia lui Ponta cu Daniel Constantin". Legătura cu Plahotniuc
Adrian Porumboiu o povestit pentru Cotidianul cum a ajuns în situația de a-și vinde din acțiunile de la Grupul Racova. Pe Daniel Constantin, ex-ministru al Agriculturii, Porumboiu îl socotește a fi „cel mai mare nemernic“, iar pe Victor Ponta îl cataloghează drept „acoperit“. Mai mult, fostul mare arbitru internațional intenționează să rezilieze contractul cu firma Trans-Oil pentru nerespectarea clauzelor contractuale.
Augustin Jianu / Wall-street
Reacție nervoasă a unui ministru la adresa unui cunoscut jurnalist, pe o rețea de socializare
Ministrul Comunicațiilor, Augustin Jianu, a avut o reacție iritată la adresa jurnalistului Stelian Negrea, care a preluat și comentat, într-o postare pe contul său de Facebook, informația potrivit căreia înaltul oficial pregătește un Ordin de ministru prin care intenționează să modifice reglementările de pe piața certificatelor electronice, reglementată deja de un organism european. 
Să fie limpede! În ce sector din Bucureşti e cea mai bună apă potabilă. Raport Apa Nova
Să fie limpede! În ce sector din Bucureşti e cea mai bună apă potabilă. Raport Apa Nova
Pentru a confirma si reatesta calitatea apei potabile, Apa Nova prelevează zilnic probe din 49 de puncte fixe din sistemul de distributie a apei care acoperă întreg orașul București, probe care sunt analizate în laboratorul acreditat Apa Nova. Conform Legii Apei Potabile nr. 458/2002, valorile admise ale parametrilor uzuali analizați sunt: clor rezidual liber: între 0,10 și 0,50 mg/l , pH între 6,5 și 9,5 unități pH/ °C,  turbiditate (UNT) -  maximum 5.0. În acest sens, Apa Nova pune zilnic la dispozitia cetătenilor buletine de analiza complete ale parametrilor măsurati ai apei potabile pe website: https://www.apanovabucuresti.ro/buletine-de-analiza-a-apei/.
Economistul Florin Bâlbîie
E considerat "şansa României la Nobel" şi e profesor la Oxford şi Sorbona. Nu poate preda în ţară
Conferinţa ERMAS aduce în fiecare an în România economişti care au făcut carieră în universităţi din top 100 mondial, precum Sorbona, MIT, Oxford sau Berkley. Niciunul dintre aceştia, printre care se numără şi Florin Bîlbîie, care este considerat unul dintre cei mai buni macroeconomişti ai lumii, nu s-ar califica, conform criteriilor CNATDCU, pentru un post de profesor de economie la universităţile din România.
REZULTATE BAC 2016 BOTOSANI
REZULTATE BAC 2016 BOTOŞANI. Iată ce note au luat la Bacalaureat elevii din Botoşani
Rezultate BAC 2016 BOTOŞANI. Elevii care susţinut examenul BAC 2016, în sesiunea iunie-iulie 2016, află marţi ce note au luat la examenul maturităţii. Rezultatele la Bacalaureat 2016 vor fi afişate pe data de 12 iulie, până la ora 16.00, pe site-ul ministerul Educaţiei - EDU.ro. Realitatea.net vă oferă notele la BAC 2016, în acest articol, din fiecare judeţ al ţării. VEZI ce NOTE ai luat la BAC 2016!