Articolele din categoria BIZAR:

Papagali dependenți de droguri. Fenomenul face ravagii în India. Ce pericol prezintă păsările Alt tip
Papagali dependenți de droguri. Fenomenul face ravagii în India. Ce pericol prezintă păsările
Stoluri întregi de papagali multicolori au luat cu asalt câmpurile de maci din India, pentru a experimenta senzațiile tari oferite de substanțele halucinogene conținute de plantă. Poate părea o glumă, dar fenomenul este cât se poate de real și de neplăcut pentru cultivatorii care trăiesc din această îndeletnicire. Se pare că păsările exotice au dezvoltat dependență de opiu, iar unele chiar au murit din această cauză.
Dacă iubești pisicile, ai ocazia să miroși ca ele. Se lansează un parfum cu aromă de blană de pisoi
Dacă iubești pisicile, ai ocazia să miroși ca ele. Se lansează un parfum cu aromă de blană de pisoi
Pasionații de feline vor fi în al noulea cer: o companie de parfumuri din New York plănuiește să lanseze un parfum care miroase a blăniță de pui de pisică. Acest produs va fi comercializat în mai multe variante, printre care colonie, parfum uleios, loțiune corporală, gel de duș și parfum cu atomizor. Așadar, iubitorii de pisici vor avea ocazia să miroasă ca o pisică gigantică, anunță Huffington Post.
Fascinant! Cea mai bizară creatură: devine invizibilă, apoi se transformă în safir Alt tip
Fascinant! Cea mai bizară creatură: devine invizibilă, apoi se transformă în safir
Sunt unele dintre cele mai fascinante și, în același timp, amăgitoare creaturi din lume. Safirele de mare sunt o specie de crustacee miniaturale capabile să-și schimbe culoarea, trecând prin tot spectrul cromatic, cu preponderență albastru intens, după care dispar cu totul. La fel ca și în cazul păunilor, sau altor specii, doar masculii sunt capabili să iasă în evidență în acest fel. După studii susținute timp de câțiva ani, cercetătorii și-au dat seama care este secretul demonstrațiilor iridescente ale acestui crustaceu.