Articolele din categoria BIZAR:

Pietrele semiprețioase și semnificațiile lor. Ce piatră alegi, în funcție de ce transmite aceasta? (P)
Pietrele semiprețioase și semnificațiile lor. Ce piatră alegi, în funcție de ce transmite aceasta? (P)
Bijuteriile cu pietre semiprețioase se bucură de popularitate în întreaga lume, atât datorită designului lor spectaculos, ce inspiră eleganță și rafinament, cât și datorită semnificațiilor și puterilor inedite despre care se tot povestește. Simbolistica fiecărei pietre în parte îți poate sugera pe care să o alegi, în funcție de trăsăturile tale de personalitate. 
De fiecare dată când ieşea din casă, pielea îi lua foc şi avea dureri cumplite! Apoi a aflat SECRETUL FOTO
De fiecare dată când ieşea din casă, pielea îi lua foc şi avea dureri cumplite! Apoi a aflat SECRETUL
Se ştie, copiii adoră să stea afară cât e ziua de lungă. Să se joace, să respire aer curat şi să simtă căldura soarelui pe piele. Însă lucrurile nu stau la fel şi în cazul acestei fetiţe. Savannah Fulkerson avea doar 4 ani când părinţii ai au descoperit că, ori de câte ori ieşeau la plajă, la malul mării, începea să ţipe ca din gură de şarpe. Imediat, micuţa intra în casă şi se stropea cu apă rece...
După moartea tatălui, a găsit un MESAJ uluitor, sub masă. De atunci, nimic n-a mai fost la fel!
După moartea tatălui, a găsit un MESAJ uluitor, sub masă. De atunci, nimic n-a mai fost la fel!
Trecuseră câţiva ani de la moartea tatălui său... În acea zi, s-a gândit că poate renunţa la trecut şi s-a apucat să desfacă singurul obiect care-i răscolea existenţa... Simţea că trebuie să facă asta. A luat o şurubelniţă şi a început să desfacă scândură după scândură. La un moment dat, a văzut că pe una din ele era scris ceva. Când a citit mesajul, a îngheţat! A izbucnit în lacrimi şi şi-a dat seama că, din acel moment, viaţa sa nu va mai fi la fel!
Credea că are o simplă ameţeală, dar a fost la un pas de MOARTE. FOTO
Credea că are o simplă ameţeală, dar a fost la un pas de MOARTE. "Boala care văduveşte" o acaparase
De-a lungul carierei de procuror, violenţa a devenit un fel de rutină. Crimele erau la ordinea zilei. Unele erau accidente, altele, însă, urmau scenarii fabuloase, puse la punct în cele mai mici detalii. Dintotdeauna a fost fascinată de criminali în serie, dar ceea ce a experimentat pe propria piele avea să întreacă toate aşteptările. Într-o zi, a făcut cunoştinţă cu cel mai de temut "ucigaş în serie" - o afecţiune medicală cunoscută sub numele de "boala care văduveşte". Şi nicio şcoală nu o pregătise pentru una ca asta. Aceasta este povestea lui Sue Palmer. Când o vei citi, vei privi viaţa cu alţi ochi.