Articolele din categoria ALTE SPORTURI:

Caiac SMile
Caiac SMile își propune să accesibilizeze lacurile din țară pentru practicarea de paracanoe de către toate persoanele cu dizabilități
Din vară, persoanele cu dizabilități vor avea ocazia să încerce, ca sport de agrement, paracanoe, cu dispozitive special adaptate pentru fiecare tip de dizabilitate în parte! Antrenorii, alături de membrii speciali ai  Asociației Caiac SMile au participat, timp de cinci zile, între 7 și 11 martie, la sesiuni de specializare și perfecționare în paracanoe, pe apele din Port Camargue, Franța, la invitația FFCK - Fédération Française de Canoë Kayak et Sports de Pagaie - secțiunea de Paracanoe.
De ce a rămas fără viză Nole. Judecătorii răspund. Foto/Profimedia
De ce nu a primit viză Novak Djokovic pentru Australian Open. Cum și-au motivat judecătorii decizia
Telenovela Novak Djokovic-autoritățile australiene a luat sfârșit! Judecătorii de la antipozi au hotărât să îl trimită acasă pe Nole, cauza principală fiind lipsa unui vaccin anti-Covid, dar și bâlbele legate de stare lui de sănătate și o posibilă infectare. Motiv pentru care judecătorii au spus că „o vedetă reprezentativă a tenisului mondial poate influenţa oameni de toate vârstele, tineri sau bătrâni, dar poate mai ales pe tinerii şi pe cei impresionabili să-l imite”.
Djokovic devine scandal politic. Foto/Profimedia
Scandalul Djokovic capătă valențe politice. Serbia a înaintat un protest oficial ambasadorului Australiei la Belgrad
Ministerul sârb de Externe a prezentat joi un protest oficial ambasadorului australian în Serbia, Daniel Emery, pentru "tratamentul indecent" de care are parte la Melbourne tenismanul Novak Djokovic. Jucătorul sârb a fost transferat la un hotel pentru solicitanţii de azil din Melbourne, pe care familia sportivului l-a descris drept "murdar", denunţând totodată faptul că acesta a fost privat de toate bunurile sale, în aşteptarea deciziei.
Incident șocant, la o gală de box: un sportiv a fost bătut de antrenor
FOTO | Incident șocant, la o gală de box: un sportiv a fost bătut de antrenor
În aceste zile, în Sala CSM Brăila au loc două competiții sportive de box, Campionatele Naționale de cadeți și Campionatele Naționale de tineret U22. Din păcate evenimentul sportiv a fost umbrit de un incident neplăcut, în care un sportiv de la Petrolul Ploiești, care participa la campionatul U22, a fost lovit de un antrenor cu pumnul, în zona feței, spărgându-i arcada sportivului, scrie realitateadebraila.net.