Protest la Fabrica de Armament din Brașov, în ziua în care se împlinesc 36 de ani de la protestele muncitorești împotriva lui Ceaușescu - VIDEO

Oamenii susțin că guvernul le-a redus posibilitatea de a câștiga mai mult
Oamenii susțin că guvernul le-a redus posibilitatea de a câștiga mai mult

Șirul protestelor din Industria de Aparare continua! Sute de salariații ai filialei CARFIL a CN ROMARM SA protestează împotriva aplicării prevederilor "legii austerității", despre care susțin că vor avea ca efect falimentul acestei industrii.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Cod roşu de vreme rea! Furtunile şi vijeliile vor lovi din plin, zonele cele mai afectate

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Adriana Iliescu își obligă fiica să țină post în Săptămâna Mare! „Paştele nu înseamnă cadouri de la iepuraş!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ilinca Simion, prima imagine cu băiețelul ei. George Simion și soția lui radiază de fericire: „Dragostea noastră…”/ FOTO

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Zece reguli esențiale pentru o drumeție în siguranță pe munte

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Zece reguli esențiale pentru o drumeție în siguranță pe munte

Actual

Au loc noi evacuări la Slănic Prahova, în locul în care s-a surpat strada. Raed Arafat vine cu declarații: „Extinderea perimetrului de siguranță”
Au loc noi evacuări la Slănic Prahova, în locul în care s-a surpat strada. Perimetrul de siguranță a fost extins. Anunțul lui Raed Arafat
Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a dispus noi evacuări la Slănic Prahova, luând în considerare situația actuală și deciziile recente ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. 

Trucul gospodinelor: Cel mai bun ulei pentru prăjit pește de Florii
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani, din Călărași, care a murit după ce a mâncat carne la grătar: peștele, CONTAMINAT cu substanțe periculoase
Au apărut primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani, din Călărași, care a murit la scurt timp după ce a mâncat carne la grătar pregătită de familie. Conform acestora, mâncarea congelată era plină de bacterii nocive. Pentru moment, nu se știe cu ce era contamin peștele, rezultatele finale urmând să fie gata în cursul zilei de vineri. 

Marcel Ciolacu
Semnal de alarmă tras de Ciolacu, de Ziua Tinerilor: Nu conduceţi dacă aţi consumat alcool sau droguri şi nu-i lăsaţi nici pe cei ce lângă voi să o facă
Premierul Marcel Ciolacu le-a transmis, joi, un mesaj tinerilor, cu prilejul Zilei Tineretului. Șeful Guvernului le-a spus acestora să nu conducă dacă au consumat alcool sau droguri şi să nu îi lase nici pe cei ce lângă ei să facă o astfel de greşeală cu consecinţe dramatice.

Protest în Vama Veche pe 2 mai 2024. Oamenii cer să se facă dreptate în cazul „2 Mai”
Protest în Vama Veche. Oamenii cer să se facă dreptate în cazul „2 Mai”: Justiţia pare să fie oarbă şi surdă!
Astăzi, 2 Mai 2024, Vama Veche devine scenariul unui protest aprig, în urma deciziei Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) de a nu suspenda din funcție pe judecătoarea Ancuța Popoviciu, în cadrul procesului lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat tragicul accident soldat cu moartea a doi tineri. Nemulțumiți de această hotărâre, oamenii au ieșit în stradă pentru a-și exprima indignarea față de modul în care este gestionat acest caz.

Ultimele stiri

Prințul condamnat Paul de România, un nou apel la cauțiune. Cum vrea să scape de extrădare
Prințul condamnat Paul de România, un nou apel la cauțiune. Cum vrea să scape de extrădare
Prințul fugar Paul de România vrea să scape de arestul din Malta.

Klaus Iohannis
Iohannis își încheie mandatul cu noi distincții. Președintele va fi premiat de Consiliul Atlantic, în cadrul unei ceremonii organizate la Washington, pe 8 mai
Consiliul Atlantic îl va onora în acest an pe preşedintele României, Klaus Iohannis, cu premirul "Distinguished International Leadership" pentru cariera sa remarcabilă, pentru conducerea exemplară a României şi pentru rolul său de lider transatlantic şi european, se arată într-un comunicat publicat marţi pe site-ul instituţiei. Ceremonia va avea loc la Washington pe 8 mai.

Război în Ucraina, ziua 799 / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 799. SUA acuză Rusia că a folosit un agent chimic în Ucraina - LIVE TEXT
Statele Unite acuză Rusia că a folosit un agent chimic, cloropicrina, împotriva forţelor ucrainene, încălcând Convenţia privind Interzicerea Armelor Chimice (CIAC), potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat dat publicităţii miercuri. Ucraina se află în ziua 799 a războiului.

Până la ce oră se ține post negru în Vinerea Mare. Zi de rugăciune în amintirea răstignirii lui Iisus Hristos
Până la ce oră se ține post negru în Vinerea Mare. Zi de rugăciune în amintirea răstignirii lui Iisus Hristos
Vinerea Mare marchează un moment solemn în calendarul religios, reprezentând ziua în care creștinii comemorează răstignirea și moartea lui Iisus Hristos pe cruce. Este o zi de doliu și jertfă, în care mulți credincioși aleg să țină post negru, în semn de aducere aminte și respect pentru suferințele Mântuitorului.



Vezi emisiunile Realitatea Plus