Prăpăd în Craiova. Mașini avariate de copacii doborâți de vânt și gospodării inundate

ravagii ploi
ravagii ploi

Ploaia torențială și vântul puternic au creat probleme și în județul Dolj, seara trecută, pompierii doljeni intervenind pentru evacuarea apei din două gospodării din localitățile Băilești și Amărăștii de Jos, dar și pentru îndepărtarea unor copaci căzuți pe carosabil, în Craiova, informează realitateadecraiova.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Ce maşini nu mai trebuie să facă ITP. Legea de care prea puţini şoferi din Europa ştiu

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Avocatul Adrian Cuculis: ”Dacă se întâmplă asta, întreg procesul se va lua de la zero”

Articol partener

PUTEREA.RO

S-a anunțat primul concurs de frumusețe IA din lume, cu femei generate de calculator

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, noii juraţi de la MasterChef România

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, noii juraţi de la MasterChef România

Actual

Documentele profesionale ridică o serie de semne de întrebare Exclusiv
Cum a devenit Cătălin Cîrstoiu medic primar cu 4 ani mai devreme. Documente-bombă prezentate de Realitatea Plus
Informații-bombă dezvăluite de Realitatea Plus. Postul de televiziune a obținut în exclusivitate adeverințele cu care medicul Cătălin Cîrstoiu și-a obținut specializările. Potrivit datelor, acesta a reușit să devină medic primar cu cel puțin 4 ani mai devreme. Mai mult, ortopedul a reușit să-și scurteze și rezidențiatul, dar și perioada de specializare. Culmea, totul s-a întâmplat în timpul mandatelor de primar și de președinte ale nașului său, Traian Băsescu.

Un avion a aterizat de urgenta la Timisoara
S-a aflat motivul pentru care un cetățean polonez a anunțat că ar fi o bombă în avionul care a aterizat de urgență la Timișoara
Un cetăţean din Polonia ar fi fost cel care a anunţat prezenţa unei bombe la bordul avionului care efectua o cursă charter de la Wroclaw spre Hurgada şi care a trebuit să aterizeze la Timişoara.

Pensii / Foto: Inquam Photos
SCHIMBĂRI MAJORE în noua Lege a pensiilor. Cine se poate pensiona cu 15 ani mai devreme și fără penalități: noi calculele
Schimbări majore în privința noii legi a pensiilor cu privire la condițiile de pensionare. Unii români se pot pensiona anticipat, chiar și cu 15 ani mai devreme. Vorbim despre persoanele defavorizate sau cu dizabilități, însă, si alte categorii beneficiază de reduceri semnificative.

Mutaţia virusului H5N1 este extrem de periculoasă, avertizează oamenii de ştiinţă
Un virus periculos, care se transmite de la animale la oameni, stârnește îngrijorare "enormă" la OMS
Organizația Mondială a Sănătății şi-a exprimat „îngrijorarea enormă” față de răspândirea tot mai masivă a virusului gripei aviare H5N1 la noi specii, inclusiv la oameni. Temerea este că acesta se va adapta și transmiterii de la om la om, în condițiile în care are o rată de mortalitate "extraordinar de ridicată".

Social

Spitaul Sf. Pantelimon București
Cum decurge ancheta de la Colegiul Medicilor București privind neregulile de la Spitaul Pantelimon. Precizări importante
Finalizarea şi prezentarea cât mai repede a rezultatelor cercetării în cazul de la Spitalul Clinic de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din Bucureşti sunt foarte importante, însă este necesară respectarea tuturor timpilor prevăzuţi de reglementările legale, au transmis, vineri, reprezentanții Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti (CMMB) într-o postare pe Facebook. Procurorii au început urmărirea penală cu privire la infracţiunea de omor în dosarul care vizează decesele a 17 pacienţi internaţi la Secţia ATI a spitalului. Mai multe asistente medicale și rude ale peresoanelor decedate au fost audiate, iar în spital a fost făcută o cercetare la faţa locului şi s-au cerut documente.

Doliu urias in sport
Doliu uriaș în lumea sportului: o gimnastă de doar 17 ani a murit subit. Ce boală a răpus-o în doar 24 de ore
 O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore", anunță familia îndurerată.

Mai mulți elevi dintr-un liceu din Capitală au făcut grătar în clasă, în timpul orelor! Profesorul de la catedră NU a reacționat: imagini revoltătoare
Mai mulți elevi dintr-un liceu din Capitală au făcut grătar în clasă, în timpul orelor! Profesorul de la catedră NU a reacționat: imagini revoltătoare VIDEO
Imagini halucinante au fost surprinse la o școală din Capitală. Elevii s-au filmat în timp ce fac grătar chiar în sala de clasă, în timpul orei. Adolescenții au venit la ei cu carne pe care au gătit-o pe loc, apoi au deschis larg geamurile. Și mai șocant este faptul că profesorul se afla în clasă și nu a intervenit. Imaginile au fost postate pe internet și au stârnit revoltă în rândul părinților. 

Ana Maria Păcuraru, realizatoarea emisiunii Raport de Zi de la Realitatea PLUS
Cum arată prețurile din România, comparativ cu cele din Statele Unite: material EXCLUSIV Realitatea PLUS. Unde a ajuns costul vieții
Cum sunt prețurile din țara noastră comparativ cu cele de peste ocean, unde sunt salarii mult mai mari? La această întrebare a vrut să găsească un răspuns jurnalista Realitatea PLUS Ana Maria Păcuraru, realizatoarea emisiunii Raport de Zi. Ce a descoperit atunci când a intrat într-un supermarket american, vedeți în materialul următor.

Local

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița. Băiatul a fost reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani. Pe numele agresorului a fost emis și un ordin de protecție.

Ultimele stiri

Preşedintele Siriei, Bashar al-Assad / Foto: Profi Media
Șeful unui serviciu secret român, întâlnire de taină cu preşedintele Siriei, Bashar al-Assad, la Damasc
Șeful unui serviciu secret din România s-a întâlnit în spatele ușilor închise cu liderul sirian Bashar al-Assad, dezvăluie presa din Siria. Întâlnirea a avut loc în capitala Damasc. 

Cererea de abţinere a judecătoarei din dosarul lui Vlad Pascu, respinsă de instanță. Ce se întâmplă cu dosarul 2 Mai
Cererea de abţinere a judecătoarei din dosarul lui Vlad Pascu, respinsă de instanță. Ce se întâmplă cu dosarul 2 Mai
Cererea de abţinere a judecătoarei Ancuța Popviciu din dosarul lui Vlad Pascu de la Judecătoria Mangalia a fost respinsă, vineri. Decizia instanţei este definitivă.

Cu ce poți înlocui oul în rețete pentru a obține preparate de post: 6 idei simple și la îndemâna tuturor
Cu ce poți înlocui oul în rețete pentru a obține preparate de post: 6 idei simple și la îndemâna tuturor
Perioada de post impune restricții alimentare care pot părea dificile, mai ales când vine vorba de gătit fără anumite ingrediente, precum ouăle. Iată cu ce poți înlocui oul pentru a obține preparate de post!

Horoscopul dragostei
Zodiile care spun prea repede „te iubesc” și cele care pot aștepta ani la rând până își mărturisesc sentimentele
Există persoane care sunt prompte în a-și mărturisi iubirea către parteneri, fără să aștepte prea mult timp de la momentul în care își dau seama că sunt îndrăgostite. În schimb, altele pot avea nevoie de o perioadă mai lungă până să-și dezvăluie sentimentele.



Vezi emisiunile Realitatea Plus