Numele cel mai vehiculat pentru Parchetul General

Numele cel mai vehiculat pentru Parchetul General
Numele cel mai vehiculat pentru Parchetul General

Tudorel Toader a anunțat că declanșează procedura pentru selectarea unui nou procuror general în locul lui Augustin Lazăr pentru că pe 27 aprilie expiră mandatul acestuia.
 
 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Cel mai GRAV accident rutier petrecut vreodată în România! Tragedia i-a îngrozit pe români

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre plata pensiilor înainte de Paști

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Actual

Premierul Ciolacu vrea să știe care este exact situația bugetului
Miniștrii banilor, chemați de urgență la Ciolacu. Sunt sau nu bani pentru plata pensiilor și salariilor?
Premierul Marcel Ciolacu l-a convocat de urgență la Palatul Victoria pe ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, după ce săptămâna trecută a avertizat că nu mai sunt bani de pensii și salarii. Totul în condițiile în care și deficitul a explodat în primele trei luni ale anului. La întâlnire au fost convocați și miniștrii PSD ai Muncii și Investițiilor europene.

Guvernul a luat măsuri ca pensiile să fie plătite înainte de Paște
Cand se plătesc, de fapt, pensiile care nu sunt pe card? Anunț oficial de la Poșta Română
Pensionarii care nu pensiile pe card vor primii banii abia în a doua jumătate a săptămânii, adică după ziua de 1 Mai, potrivit anunțului oficial făcut de compania Poșta Română.

Dependența față de jocurile de noroc a devenit un fenomen îngrijorător
Legea „păcănelelor” a intrat în vigoare. Ce se întâmplă, de fapt, cu sălile de joc deja funcționale?
Așa-numita lege a „păcănelelor”, prin care este interzisă funcționarea sălilor de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare.  Legea urmăreşte să limiteze dependenţa de jocurile de noroc şi prevede amenzi de până la 200 de mii de lei.

S-a câştigat marele premiu la Loto 6/49
S-a câştigat marele premiu la Loto 6/49. Cine a luat premiul de peste 725.000 de euro cu un bilet de 10.50 lei
Rezultate loto 28 aprilie 2024. Premiul la categoria I, la Loto 6/49, a fost câștigat în duminica Floriilor cu un bilet în valoare de 10.50 de lei.

Ultimele stiri

Prognoza meteo pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prognoza meteo pentru minivacanța de 1 Mai și Paște: zonele afectate de ploi și vânt puternic. Unde vor fi maxime de 27 de grade Celsius
Vremea se schimbă radical în Săptămâna Mare. Meteorologii anunță că vom avea parte de temperaturi ridicate în aceste zile, chiar și cu maxime de 27 de grade, însă spre sfârșitul săptămânii vin ploile. 

Volodimir Zelenski / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 796. Zelenski, un nou apel la comunitatea internațională pentru discuții oficiale privind intrarea Ucrainei în UE - LIVE TEXT
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a adresat comunității internaționale un nou apel să se grăbească și să ofere mai multe sisteme de apărare antiaeriană, să înceapă discuții oficiale pentru ca țara sa să intre în Uniunea Europeană și să invite Ucraina să adere la NATO. Ucraina a intrat în ziua 796 a războiului.

Accident grav. Un autobuz plin cu pasageri s-a răsturnat
Accident grav. Un autobuz plin cu pasageri s-a răsturnat: cel puțin 14 morți, zeci de răniți. Șoferul a fugit
Cel puţin 14 persoane au murit, iar alte 31 au fost rănite, într-un grav accident rutier care a avut loc în Mexic. 

Candidat PSD, delir în campanie: Pensionarii care nu ne votează să fie blestemați
Candidat PSD, delir în campanie: Pensionarii care nu ne votează să fie blestemați - VIDEO
Disperarea candidaților atinge cote maxime, în plină campanie. Un fost edil care vrea să revină la conducerea localității lansează blesteme și amenințări la adresa pensionarilor care nu îl susțin. 

Justiţie

Lecția de drept. Consumatorii pot fi puși sub executare dacă nu plătesc facturile
Lecția de drept. Consumatorii pot fi puși sub executare dacă nu plătesc facturile
Facturile de utilitate publică au caracter de titlu executoriu. Astfel, cei care nu plătesc la timp aceste datorii pot fi puși sub executare silită pentru recuperarea sumelor. 

Noi înregistrări-bombă despre cum erau aranjate dosarele in interesul caracatiței lui Coldea
Noi înregistrări-bombă despre cum erau aranjate dosarele in interesul caracatiței lui Coldea - Culisele Statului Paralel, ora 21:00
Continuă dezvăluirile secolului în România! Statul Subteran care a sufocat țara în ultimele decenii este dezgropat, numai la Realitatea PLUS. 

Primarul din Botoșani care a umplut orașul de flori pentru amantă vrea un nou mandat
Primarul din Botoșani care a umplut orașul de flori pentru amantă vrea un nou mandat. Andrei Cosmin, acuzat că a fraudat concursuri de angajare
Primarul devenit celebru după ce a umplut orașul cu florile preferate ale amantei vrea un nou mandat la conducerea municipiului Botoșani! Social-democratul Andrei Cosmin și-a depus candidatura, deși încă se află sub control judiciar. Totul după ce, în urmă cu doar două luni, DNA Suceava a descoperit că și-ar fi angajat amanta pe un post de consilier cu grad profesional superior, deși aceasta nu avea expertiza necesară. 

Scandal-monstru într-o localitate din Dâmbovița: 6 persoane au ajuns la spital. Poliţiştii au tras focuri de avertisment
Scandal-monstru într-o localitate din Dâmbovița: 6 persoane au ajuns la spital. Poliţiştii au tras focuri de avertisment
Un scandal-monstru în care au fost implicate mai multe persoane a izbucnit, duminică, în localitatea dâmboviţeană Bălteni, şase persoane fiind rănite. Pentru a aplana conflictul, poliţiştii au fost nevoiţi să tragă focuri de avertisment. La faţa locului au intervenit şi mascaţii, dar şi jandarmii.



Vezi emisiunile Realitatea Plus