Îngrijorare printre muncitorii Dacia. Nu mai sunt comenzi din străinătate!

dacia ploiesti
dacia ploiesti

Uzina Dacia trece prin momente dificile, iar reprezentanții constructorului de mașini au fost nevoiți să retrimită în șomaj tehnic aproximativ 1000 de salariați, producând îngrijorare printre muncitorii care își văd în pericol locurile de muncă. Asta din cauză că nu mai sunt comenzi de piese din străinătate. Firmele care produc pentru Dacia au fost, de asemenea, nevoite să facă restructurări de personal. Viceliderul Sindicatului Automobile Dacia (SAD), Ion Iordache (foto), vorbește despre problemele cu care se confruntă constructorul de la Mioveni, relatează realitateadearges.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Avertizare de vreme rea. Zonele în care vântul va face ravagii

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Larisa Popa se apucă de muzică, după ce a plecat de la Pescobar: „Nu voi cânta manele…”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Cum evită Cătălin Cîrstoiu un răspuns clar la întrebarea ”cine v-a propus să candidați din partea PSD-PNL”?

Articol partener

PUTEREA.RO

Iohannis este candidatul-iepure la NATO. Tot el face dificile și negocierile pentru Schengen. EXLUSIV/Video.

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Poliţia Română avertizează asupra unui nou mod de înşelăciune prin apeluri telefonice. Ce este ”spoofing”

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Consiliul Concurenței analizează preluarea magazinelor Profi de către Mega Image

Actual

Raed Arafat vrea un sistem de alarmare a populației. Întâlnire de taină cu un afacerist
Raed Arafat vrea un sistem de alarmare a populației. Întâlnire de taină cu un afacerist
Întâlnire de taină la sediul Departamentului pentru Situații de Urgență pentru pregătirea unei achiziții de peste două miliarde de euro pentru un sistem de alarmare a populației. Raed Arafat s-a întâlnit cu o delegație condusă de afaceristul Ștefan Codruț Osain, în biroul său de la etajul al doilea din clădirea Ministerului Afacerilor Interne. Jurnaliștii Realitatea PLUS au încercat să obțină un punct de vedere de la Raed Arafat, dar fără succes. 

Au fost gasite resturile dronei din Braila
Ministerul Apărării anunță că a găsit drona militară căzută în Insula Mare a Brăilei - Primele imagini cu locul în care s-a prăbușit
O dronă a căzut în Insula Mare a Brăilei noaptea trecută. Ea a fost filmată de localnici chiar în momentul în care se prăbușea. Ministerul Apărării anunță că au fost găsite resturile din dronă.

O femeie a fost lovită de un cort AUR luat de vânt! Persoana a leșinat
O femeie a fost lovită de un cort AUR luat de vânt! Persoana a leșinat
Scene halucinante surprinse la Gura Humorului. O femeie a fost lovită de un cort AUR amplasat pe stradă. Incidentul s-a produs din cauza vântului puternic. 

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu, prima reacție după ce o dronă a căzut în apropiere de Brăila: "Nu avem victime"
Premierul Marcel Ciolacu a spus „haideţi să aşteptăm ancheta”, întrebat, vineri la Timişoara, dacă drona care ar fi căzut în apropiere de Brăila este de provenienţă rusească.

Economie

Mihai Daraban
Mihai Daraban: C.E. trebuie să se implice în uniformizarea modului de funcționare a camerelor de comerț europene
Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), dl Mihai Daraban, a avut, în data de 28 martie a.c., o întâlnire oficială cu președintele Camerei de Comerț, Industrie și Servicii Geneva, dl Vincent Subilia. Întâlnirea a a avut loc în marja Forumului de Afaceri al Francofoniei, eveniment organizat de Guvernul României, Organizația Internațională a Francofoniei (OIF) și CCIR.

Energia electrică din România se tranzacționează mult mai scump decât în alte țări din Europa
Energia electrică din România se tranzacționează mult mai scump decât în alte țări din Europa
În timp ce în România prețul electricității pe megawatt este de 69 euro, în țări din Europa precum Spania și Portugalia costă doar 1 euro pe megawatt. 

Pensia a crescut, numărul beneficiarilor a scăzut
Numărul pensionarilor a scăzut cu peste 20.000 într-un singur an - DATE OFICIALE
Date îngrijorătoare INS! Într-un singur an, țara noastră a pierdut 24.000 de pensionari. Între timp, creșterea veniturilor nu a ținut pasul cu valul de scumpiri, iar pensia medie, anul trecut, a fost de putin peste 2.100 de lei. Și dezechilibrul dintre salariati si pensionari rămâne unul uriaș. La nivel național, 8 seniori sunt susținuți de 10 angajati. 

Ministrul Agriculturii la ferma
Ministrul Agriculturii, vizită la fermă pe modelul Daea - Imagini inedite
Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a făcut o vizită inedită la o fermă.

Local

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița. Băiatul a fost reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani. Pe numele agresorului a fost emis și un ordin de protecție.

Bucăți ale navei Titan, scoase la suprafață
Bucăți ale navei Titan, scoase la suprafață - Resturile submarinului în care au murit 5 oameni, cheia investigației
Bucăți ale navei Titanau fost scoase la suprafață de roboți. Resturile submarinului în care au murit 5 oameni reprezintă în acest moment cheia investigației.

Ultimele stiri

Propunerea ar fi legată de scorul în sondaje
SURSE: Scenariul retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei
Scenariu bombă în coaliția PSD-PNL. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Generală a Capitalei ar fi fost invocată în discuțiile din interiorul coaliției, potrivit unor surse politice citate de Realitatea Plus. 

Clotilde Armand a cerut ajutorul Politiei Locale (sursă: anchetatorii.ro)
Primărița-pompier de la sectorul 1 fuge de cetățenii care-i cer socoteală. Imagini virale, Clotilde s-a baricadat în frizerie - VIDEO
Imagini incredibile surprinse pe stradă cu primarul sectorului 1. Clotilde Armand a fost luată la rost de cetățeni și întrebată de problemele sectorului, dar aceasta a fugit de ei si s-a baricadat într-un salon. Mai mult, primărița a cerut și ajutorul poliției locale pentru a scăpa de oameni. Și nu este un caz izolat. Aflată într-un supermarket, Armand a făcut un scandal în momentul în care a fost filmată și întrebată de un locuitor despre șobolanii din sectorul 1. 

Război în Ucraina, ziua 765 / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 765. Instalațiile energetice din Ucraina, ținta unui atac cu rachete și drone rusești - LIVE TEXT
Instalațiile energetice din Ucraina au fost ținta unui atac cu rachete și drone rusești în cursul nopții, în care au fost avariate centrale termice și hidroelectrice, a declarat, vineri, operatorul rețelei electrice ucrainene Ukrenergo, informează Reuters. Este ziua 765 de război în Ucraina.

Drojdia de orez roșu a ajuns în multe produse (Foto: Profimedia)
Alertă mondială, un supliment alimentar popular, produs în Japonia, provocă decese pe bandă. 5 oameni au murit, peste 100 sunt investigați
Un producător japonez de medicamente a confirmat vineri un al cincilea deces legat de suplimentele sale alimentare cu drojdie de orez roşu (beni-koji). Autoritățile acuză compania că nu a comunicat din vreme problemele sesizate, alte zeci de persoane fiind suspectate că ar avea probleme tot din cauza produsului respectiv. 



Vezi emisiunile Realitatea Plus