eMAG – lista cu promotiile de la acest inceput de primavera poate fi consultata AICI.
OSCAR – Lista completa cu filmele castigatoare poate fi consultata AICI.
Cu toate ca intre filmele de Oscar si produsele comercializate de eMAG nu pare sa fie vreo legatura, noi am gasit una. Am ales 5 filme de Oscar ce ne inspira sa facem cumparaturi de pe magazinul online. Desigur, asocierile intre filme si produse sunt doar niste glume haioase, insa va invitam sa vizionati atat filmele de Oscar, cat si promotiile foarte bune de la eMAG de la acest inceput de primavara, promotii demne de un Oscar.
eMAG – Promotii ca de Oscar – Spotlight
Premiul cel mai important de la Oscar este cu siguranta cel care se acorda ultimul in cadrul ceremoniei, este vorba despre cel mai bun film al anului. In acest an filmul cel mai bun a fost Spotlight, povestea unei anchete jurnalistice foarte dificile care insa a scos la iveala un adevar ce a socat o lume intreaga: numarul mare de abuzuri sexuale ale preotilor catolici asupra minorilor.
Povestea este una fascinanta si plina de suspans si te face pe loc sa te indragostesti de meseria de jurnalist. Tocmai din acest motiv, dupa ce vedeti filmul va recomandam sa incercati si reportofonul Sony care are o memorie de 4GB si functie de mp3. Oferta o gasiti AICI.
eMAG – Oferte ca de Oscar – Revenant
The Revenant este filmul care era marele favorit al acestui an la gala premiilor Oscar. Cu toate ca filmul nu a luat marele premiu de cel mai bun film al anului la Oscar, ramane unul dintre cele mai importante pelicule ale anului si a adunat 6 premii Oscar pentru alte categorii.
Filmul care il are in rol principal pe Leonardo DiCaprio, care a si castigat premiul Oscar pentru rol, este povestea unui supravietuitor in urma luptei cu o ursoaica ce incerca sa isi apere puii. Cum era si de asteptat, Leonardo supravietuieste luptei cu ursoaica.
In cinstea si in memoria bietului urs care a sfarsit injunghiat de Leonardo DiCaprio in filmul de Oscar, va recomandam achizitionarea de pe eMAG a unui ursulet de plus foarte simpatic, ideal de facut cadou unei doamne sau domnisoare. Oferta pentru ursulet este AICI.
eMAG – Reduceri ce merita un Oscar – Room
Actrita Brie Larson a castigat un Oscar pentru rolul principal din filmul Room, povestea adevarata a unei tinere ce a fost rapita si tinuta mai multi ani captiva intr-o singura incapere. Ea a ramas si gravida, a nascut si si-a crescut copilul in incaperea in care a fost fortata sa locuiasca.
Desigur, povestea este una dramatica si inspirata din fapte reale, asa ca tratati doar ca pe o gluma urmatoarea recomandare: daca tot a fost sechestrat personajul principal al filmului intr-o singura camera pe parcursul a mai multi ani, macar mobilerul sa fie unul placut. Noi recomandam canapeaua extensibila Dayli care e dotata cu lada de depozitare. Oferta este AICI.
eMAG – Promotie de Oscar – Danish Girl
Danish Girl a obtinut un premiu Oscar pentru rolul secundar. Povestea este una reala a unui barbat din Danemarca ce a dorit si a reusit intr-un final sa se transforme in femeie deoarece simtea ca s-a nascut intr-un corp ‘gresit’.
Interesanta si amuzanta intr-o masura este perioada in care personajul principal descopera ca ii plac lucrurile femeilor, inclusive sa se imbrace cu rochiile elegante sau sa poarte machiaj. Recomandarea noastra este o rochie de ocazie neagra, little mistress in dungi, foarte eleganta pentru orice femeie sau chiar si barbat. Vedeti cum arata AICI.
eMAG – Promotie ce merita un Oscar – Bridge of Spies
Un alt film ce a castigat la Oscar este Bridge of Spies, regizat de celebrul Steven Spielberg. Filmul de Oscar prezinta povestea unui schimb reciproc de spioni intre americani si rusi chiar in timpul inceputului celui de-al Doilea Razboi Mondial.
Desigur, uneltele folosite de spioni in acele vremuri erau unele mult mai slabe si mai putin performante fata de cele de azi. Daca vreti sa spionati pe cineva, instalati o camera GoPro care are dimensiuni reduse si poate filma timp indelungat. Pretul unei astfel de camere poate fi gasit AICI.
OSCAR 2016. ”Spotlight”, cel mai bun film. DiCaprio, cel mai bun actor. Lista câștigătorilor
OSCAR 2016. Leodardo DiCaprio a câștigat primul Oscar din carieră pentru cel mai mai bun actor în rol principal, pentru jocul său din ”The Revenant”. Trofeul pentru cel mai bun film a ajuns la ”Spotlight”, o peliculă despre abuzurile din Biserica Catolică.
LISTA CÂȘTIGĂTORILOR PREMIILOR OSCAR 2016:
- Cel mai bun film: ”Spotlight”
- Cel mai bun regizor: Alejandro Gonzalez Inarritu ( "The Revenant")
- Cea mai bună actriţă într-un rol principal: Brie Larson ("Room")
- Cel mai bun actor în rol secundar: Mark Rylance ("Bridge of Spies")
- Cea mai bună actriţă în rol secundar: Alicia Vikander ("The Danish Girl").
- Cel mai bun film străin: Son of Saul
- Cea mai bună regie artistică: Mad Max: Fury Road
- Cel mai bun scenariu adaptat: "The Big Short"- Charles Randolph şi Adam McKay
- Cel mai bun scenariu original: "Spotlight" - Josh Singer şi Tom McCarthy
- Cea mai bună imagine: The Revenant
- Cel mai bun montaj: Mad Max: Fury Road
- Cea mai bună coloană sonoră: Ennio Morricone - "The Hateful Eight"
- Cel mai bun cântec: Sam Smith pentru "Writing’s On The Wall" ("Spectre")
- Cel mai bun montaj de sunet: Mad Max: Fury Road
- Cel mai bun mixaj de sunet: Mad Max: Fury Road
- Cele mai bune efecte vizuale: Ex Machina
- Cele mai bune costume: Mad Max: Fury Road
- Cel mai bun machiaj: Mad Max: Fury Road
- Cel mai bun scurtmetraj animat: Bear Story
- Cel mai bun scurtmetraj de ficţiune: Stutterer
- Cel mai bun lungmetraj documentar: Amy
- Cel mai bun scurtmetraj documentar: A Girl in the River: The Price of Forgiveness
Oscar 2016. Un film a reușit să strângă 6 premii Oscar. Victorie parțială pentru diCaprio
Dincolo de The Revenant, Spotlight și Daneza, începutul de gală la Oscar 2016 a fost dominat de un alt film.
Mad Max: Fury Road a câștigat 6 premii Oscar la gala din noapte de 28 spre 29 februarie 2016.
Filmul a câștigat marele premiu Oscar 2016 la categoriile: cel mai bun design de producție (Colin Gibson și Lisa Thompson), cel mai bun montaj (Margaret Sixel), cel mai bun mixaj de sunet (Chris Jenkins, Gregg Rudloff și Ben Osmo), cel mai bun montaj de sunet (Mark Mangini și David White), cel mai bun machiaj/cele mai bune coafuri (Road Lesley Vanderwalt, Elka Wardega și Damian Martin), cele mai bune costume (Jenny Beavan).
Filmul a mai fost nominalizat și la categoriile cea mai bună imagine, cele mai bune efecte vizuale, cel mai bun regizor și cel mai bun film.
Amânat de atentate și război, câștigător la Oscar 2016
Mad Max - Fury Road este o peliculă regizată de George Miller care ar fi trebuit să apară încă din anii 90. S-a încercat filmarea peliculei în 2001, apoi în 2003, însă de fiecare dată totul s-a amânat din cauza atacurilor teroriste și a războiului (atacurile din 11 septembrie, respectiv Războiul din Irak).
Iată și o scurtă descriere a filmului atât de premiat la Oscar 2016, făcută de cei de la cinemarx.ro:
"Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max prefera să călătorescă de unul singur şi să nu işi facă prieteni. În ciuda convingerilor sale, se alătură unui grup de supravieţuitori ai deşertului, conduşi de implacabila luptătoare Imperator Furiosa. Aceştia sunt urmăriţi permanent şi atacaţi de tiranul Immortan Joe care îi suspectează că i-au furat cea mai de preţ posesie".
Oscar 2016 - primul succes al lui Leonardo din Caprio
După roluri memorabile în filme ca Titanic, Diamantul Însângerat, Aviatorul, Blazarea lui Gilbert Grape, Lupul de pe Wall Strett și multe altele, Leonardo diCaprio primește premiul Oscar 2016 pentru cel mai bun actor cu The Revenant (Renăscut). Alejandro Gonzales Innaritu este cel mai bun regizor, pentru același film, însă victoria "renăscuților" este știrbită de acordarea titlului de cel mai bun film unei pelicule excepționale, Spotlight, care spune povestea descoperirii abuzurilor sexuale asupra copiilor în sânul Bisericii Catolice.
Întreaga listă de câștigători la Oscar 2016 poate fi consultată AICI.
Oscar 2016. 5 detalii memorabile din viața lui Leonardo di Caprio
Leonardo diCaprio a avut parte de o susținere fără precedent înainte de gala Oscar 2016, de la Dolby Theatre din Los Angeles.
Fabulosul actor nu are niciun premiu Oscar în palmares, dar The Revenant / Renăscut îi va aduce, cel mai probabil, primul său trofeu, în 2016.
Au existat o mulțime de voci potrivit cărora rolul din The Revenant nu este nici pe departe cel mai bun rol din carieră pentru Leonardo diCaprio, dar că actorului îi va fi acordată statueta pentru cel mai bun actor în rol principal la Oscar 2016 pentru a repara o "nedreptate istorică" împotriva sa. Totuși, așa cum atrag atenția revistele de profil din Statele Unite, o astfel de nedreptate se îndreaptă printr-un premiu pentru întreaga carieră. Însă, Leo este încă tânăr și capabil să ia un Oscar "normal", pentru ca apoi să țintească Oscarul pentru activitatea all time.
Mai jos, vă prezentăm câteva dintre curiozitățile din viața marelui favorit la Premiile Oscar 2016:
1. Marele favorit de la Oscar 2016 a apărut pentru prima dată pe un ecran TV la vârsta de 5 ani. El a jucat într-o serie de reclame, însă a fost înlăturat din echipă deoarece caracterul său era unul "turbulent", după cum se arată în descrierea actorului de pe enciclopedia online Wikipedia. DiCaprio se trage dintr-o familie cu descendențe germano-italiene. Mama sa provenea dintr-o familie de nemți și ruși (bunicul din partea mamei era german, în timp ce bunica din partea mamei - rusoaică). Tatăl său se tragea dintr-o familia de italieni din Napoli.
2. Părinții lui DiCaprio (ea - secretară, el - autor de benzi desenate) au divorțat când Leo avea doar un an. Și-a petrecut perioade lungi, în copilărie, în Germania, la părinții din partea mamei. Astfel de explică și destul de bunele cunoștințe de germană ale lui diCaprio.
3. DiCaprio avea să iasă decisiv în evidență în 1992, când marele Robert De Niro îl alegea, dintre 400 de tineri actori, să joace rolul principal în pelicula This Boy's Life.
4. Unul dintre cele mai bune roluri ale tânărului diCaprio a fost cel din filmul Gilbert Grape (tradus în română drept Blazarea lui Gilbert Grape). Regizorul Lasse Hallström a declarat că, pentru rolul lui Gilbert Grape - tânăr cu dizabilități dintr-o familie destrămată din Iowa -, își dorea inițial un actor mult mai puțin chipeș decât diCaprio. Totuși, Leonardo l-a convins datorită faptului că a fost cel mai atent observator dintre cei care veniseră la audiții. A fost rolul pentru care a primit prima sa nominalizare la Oscar.
5. Viața personală a lui Leonardo diCaprio, marele favorit la Oscar 2016, este una cel puțin la fel de tumultoasă precum cariera sa. diCaprio s-a iubit, de-a lungul timpului, cu manechine și artiste celebre, precum Kristen Zang, Emma Miller, Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Blake Lively, Toni Garrn, Kelly Rohrbach. În 2005, în timpul unei petreceri, diCaprio a fost violent lovit în zona capului cu o sticlă. "Autoarea" gestului, modelul Aretha Wilson, și-a recunoscut apoi vina, primind o pedeapsă de doi ani de închisoare.
Acestea sunt doar 5 dintre curiozitățile din viața lui Leonardo diCaprio, tânărul dintr-o familie destrămată care e pe cale să câștige, la gala Oscar 2016, prima sa mare statuetă pentru cel mai bun actor.
Premiile Oscar 2016 - Ce au inclus organizatorii în meniul vedetelor
Starurile invitate la petrecerile oficiale "Governors Ball", organizate la finalul galelor de decernare a premiilor Oscar, au pretenţii speciale, care se întind de la bomboane M&M de anumite nuanţe şi hamburgeri McDonald’s la caviar, potrivit revistei americane Vogue.
Bucătarul Wolfgang Puck, care se ocupă de meniurile vedetelor la "Governors Ball", petrecerea oficială care are loc după gala premiilor Oscar, organizată de Academia americană de film, a oferit detalii despre pretenţiile culinare ale celebrităţilor prezente la eveniment.
"În urmă cu mai mulţi ani, o anumită nuanţă a bomboanelor M&M a trebuit să fie exclusă din toate bombonierele", şi-a amintit bucătarul vedetelor Wolfgang Puck cu privire la o anumită petrecere "Governors Ball", organizată după o fostă gală a premiilor Oscar.
"Cu o altă ocazie, a trebuit să servim un oaspete al evenimentului afară pentru că acesta dorea să fumeze în timpul mesei", a adăugat bucătarul. Wolfgang Puck este conştient de faptul că a servi un număr mai mare de 1.500 de oaspeţi, cea mai mare parte a acestora fiind printre cele mai mari staruri ale cinematografiei, nu este un lucru facil.
În fiecare an, imediat după ceremonia de acordare a premiilor Academiei americane de film, actorii, actriţele, oficialii studiourilor de film, dar şi agenţii vedetelor, dar şi multe alte celebrităţi se adună în sala de bal de la etajul Dolby Theatre pentru un dineu luxos, servit de bucătarul Wolfgang Puck şi de cei 350 de membri ai echipei sale.
Deşi sunt anumite cerinţe venite din partea vedetelor care reprezintă provocări cu totul neobişnuite, Puck le face faţă cu brio: "O dată, a fost un puşti la dineul respectiv, iar cineva din echipa noastră a trebuit să fugă la McDonald’s pentru a-i lua un hamburger. Suntem profesionişti şi îi facem pe oaspeţii noştri să se simtă bine".
Uneori, cerinţele vedetelor îl bucură foarte mult pe bucătarul Wolfgang Puck, mai ales atunci când nume mari îi comandă acestuia unele dintre cele mai cunoscute feluri de mâncare create de acesta. "Adele şi Barbara Streisand comandă întotdeauna plăcintă la tavă!", a dezvăluit bucătarul.
În acest an, aperitivele includ tartar de ton picant într-un con de susan miso, pâine prăjită cu avocado, taco cu umplutură din rădăcini de taro şi ciuperci sălbatice, cartofi cu caviar la cuptor, friptură de bovine Kobe (cunoscută şi ca Wagyu). Pentru cei care preferă altceva, există un raw bar, iar, la capitolul deserturi, un bufet care serveşte specialităţi din ciocolată. Totul este în cantităţi generoase, de la pizza în forma premiilor Oscar la mini-antreurile din brânză gratinată. Bucătarul celebrităţilor, Wolfgang Puck, este conştient de faptul că trebuie să împace gusturile tuturor nominalizaţilor premiilor Oscar.
LISTA NOMINALIZĂRILOR LA OSCAR 2016:
OSCAR 2016: Cel mai bun film
„The Big Short”, de Adam McKay,
„Bridge of Spies”, de Steven Spielberg
„Brooklyn”, de John Crowley
„Mad Max: Fury Road”, de George Miller
„The Martian”, de Ridley Scott
„The Revenant”, de Alejandro González Iñárritu
„Room”, de Lenny Abrahamson
„Spotlight”, de Tom McCarthy.
OSCAR 2016: Cel mai bun actor într-un rol principal
Bryan Cranston a fost nominalizat pentru rolul interpretat în filmul „Trumbo”
Matt Damon, pentru interpretarea din „The Martian”
Leonardo DiCaprio, pentru „The Revenant”
Michael Fassbender, pentru „Steve Jobs”
Eddie Redmayne, pentru „The Danish Girl” ( Câștigătorul de anul trecut pentru rolul din The Theory of Everything)
Cel mai bun regizor
Alejandro Gonzalez Inarritu -„The Revenant”
Adam McKay-„The Big Short”
George Miller- „Mad Max: Fury Road”
Lenny Abrahanmson-„Room”
Tom McCarthy -„Spotlight
OSCAR 2016: Cea mai bună actriţă într-un rol principal:
Cate Blanchett a fost nominalizată pentru rolul din „Carol”
Brie Larson, pentru „Room”
Jennifer Lawrence, pentru „Joy”
Charlotte Rampling, pentru „45 Years”
Saoirse Ronan, pentru „Brooklyn”.
OSCAR 2016: Cel mai bun actor în rol secundar:
Christian Bale pentru „The Big Short”
Tom Hardy pentru rolul din „The Revenant”
Mark Ruffalo pentru „Spotlight”
Mark Rylance pentru „The Bridge of Spies”
Sylvester Stallone pentru „Creed”
OSCAR 2016: Cea mai bună actriţă în rol secundar:
Jennifer Jason Leigh („The Hateful Eight”)
Rooney Mara („Carol”)
Rachel McAdams („Spotlight”)
Alicia Vikander („The Danish Girl”)
Kate Winslet („Steve Jobs”)
Cel mai bun film străin: „Embrace of the Serpent” (Columbia), „Mustang” (Franţa), „Son of Saul” (Ungaria), „Theeb” (Iordania), „A War” (Danemarca)
Cel mai bun lungmetraj de animaţie: „Anomalisa”, „Boy and the World”, „Inside Out”, „Shaun the Sheep Movie”, „When Marnie Was There”
Cea mai bună regie artistică: „Bridge of Spies”, „The Danish Girl”, „Mad Max: Fury Road”, „The Martian”, „The Revenant”
Cel mai bun scenariu adaptat: „The Big Short” (Charles Randolph şi Adam McKay), „Brooklyn” (Nick Hornby), „Carol” (Phyllis Nagy), „The Martian” (Drew Goddard) şi „Room” (Emma Donoghue)
Cel mai bun scenariu original: „Bridge of Spies” (Matt Charman, Ethan Coen şi Joel Coen), „Ex Machina” (Alex Garland), „Inside Out” (Pete Docter, Meg LeFauve, Josh Cooley), „Spotlight” (Josh Singer şi Tom McCarthy), „Straight Outta Compton” (Jonathan Herman şi Andrea Berloff)
Cea mai bună imagine: „Carol”, „The Hateful Eight”, „Mad Max: Fury Road”, „The Revenant”, „Sicario”