Două îngrijitoare de la un after school din Giurgiu, depistate cu COVID-19

Două îngrijitoare de la un after school din Giurgiu, depistate cu COVID-19
Două îngrijitoare de la un after school din Giurgiu, depistate cu COVID-19

Două îngrijitoare de la un after school din Giurgiu au fost depistate pozitiv cu COVID-19, informează realitateadegiurgiu.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Moneda din România anilor ’90 care se vinde şi cu 18.000 de euro. De ce a ajuns să coste aşa mult, de fapt

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche! „Voi știți ce mai fac copiii voștri?!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Surse: Coaliţia s-a răzgândit şi vrea să mute iar data alegerilor prezidenţiale

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Informații digitale în timp real pentru călătorii din Gara de Nord

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

IGPR: Când fac cumpărături online, o treime dintre adulţi nu verifică dacă pagina magazinului e reală

Actual

Florin Piersic/ Arhivă foto
Veşti bune în cazul lui Florin Piersic. Starea de sănătate a maestrului s-a îmbunătățit: actorul se alimentează și bea lichide singur
Avem noi detalii despre starea maestrului Florin Piersic! Actorul a fost operat, joi, de urgență la Spitalul Foișor din Capitală, iar doctorii i-au extras proteza din genunchi. În acest moment , marele actor este conștient și cooperant. Există informații potrivit cărora medicii ar lua în calcul să îi amputeze piciorul din cauza infecției cu stafilococ. 

STENOGRAME halucinante din procesul lui Vlad Pascu/ Captură foto
STENOGRAME halucinante din procesul lui Vlad Pascu. Judecătoare Ancuța Popoviciu, val de întrebări șocante: Cât ați cheltuit la înmormântare?
Avem stenogramele halucinante din sala de judecată din timpul procesului lui Vlad Pascu. Judecătoarea Ancuța Popoviciu a continuat șirul gafelor colosale în dosarul tragediei de la 2 Mai. Magistratul a vrut sa afle cum a petrecut Pastele, tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de beizadeaua drogată, dar a intrebat si daca una dintre victime a fost de fata la accident. Părinții tinerilor uciși de Vlad Pascu sunt șocați. Un nou termen in acest caz se va judeca, la sfârșitul lunii, atunci când Vlad Pascu ar trebui să fie prezent pentru prima dată in sală. 

Pompieri, incendiu la Ploiesti
Incendiu la o hală din Ploiești, în zona Nuci, cu degajări masive de fum. A fost emis RO-Alert
Un incendiu a izbucnit, vineri, la o hală din Ploiești, în zona Nuci, cu degajări masive de fum. Va fi transmis mesaj RO-Alert pentru avertizarea locuitorilor din oraș.

Razboi în Ucraina / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 807: Trupele ruse și-au intensificat atacurile pe frontul de la Avdiivka, unde au avut loc 45 de atacuri
Războiul din Ucraina a ajuns în ziua cu numărul 807. Atacurile rușilor s-au intensificat în ultimele ore.

Social

5 sfaturi esențiale pentru sănătatea dinților. Foto/Profimedia
Cum să ne protejăm dantura. 5 sfaturi de la specialiști
Menținerea sănătății dinților necesită o abordare cuprinzătoare care implică o igienă orală regulată, o alimentație sănătoasă, vizite regulate la dentist și evitarea obiceiurilor nocive.

Amenzi usturătoare pentru cei care nu au depus încă acest DOCUMENT. Mai au la dispoziție doar câteva zile
Amenzi usturătoare pentru cei care nu au depus încă acest DOCUMENT. Mai au la dispoziție doar câteva zile
Trebuie să ai în vedere că dacă ai avut, anul trecut, venituri extrasalariale, precum cele din chirii, investiții, dobânzi sau activități independente, atunci trebuie să depui în acest an Declarația unică. 25 mai este ultimul termen până când poți să depui documentul. Legea prevede că amenda pentru nedepunerea Declaraţiei unice este între 50 şi 500 de lei.

Invazie de căpușe în parcurile din Alba Iulia! Autoritățile sunt copleșite de numărul ridicat de insecte: care este cauza
Invazie de căpușe în parcurile din Alba Iulia! Autoritățile sunt copleșite de numărul ridicat de insecte: care este cauza
În urma temperaturilor extrem de ridicate din ultima perioadă, căpușele au încpeut să își facă apariția peste tot, în special în parcuri. Autoritățile sunt copleșite de numărul ridicat de insecte, insa chiar si asa în unele cazuri deratizarea întârzie să fie făcută. 

Sarbatoare
Sărbătoare cruce cu roșu în calendarul ortodox, în data de 10 mai
În data de 10 mai este sărbătoare uriașă în calendarul ortodox din țara noastră.

Ultimele stiri

George Simion
George Simion și-a testat colegii candidați la locale cu detectorul de minciuni: Tăiem rapid când vedem cel mai mic semn de cangrenă
Liderul AUR George Simion a declarat în exclusivitate în cadrul emisiunii Lupta pentru România că și-a testat cu detectorul de minciuni mai mulți membri din partid care candidează la alegerile locale. Aceasta spune că metoda este eficientă pentru că așa își dă seama ce colegi pot fi, citez: "o cangrenă ce afectează tot partidul". Totodată, a confirmat că i-a cerut lui Gigi Becali 500.000 de euro pentru campania electorală și că latifundiarul a acceptat. 

Nicușor Dan / Foto: Inquam Photos
Nicușor Dan, explicații halucinante despre datoriile PMB: Sunt un fenomen normal. Doar Ceaușescu nu a avut datorii
Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, susține că nu a afirmat niciodată că Primăria Municipiului București nu are datorii, ci că nu are datorii curente, care să permită creditorilor să blocheze conturile. Mai mult de atât, edilul spune că datoriile sunt un fenomen normal și că doar fostul dictator Nicolae Ceaușescu nu le avea. 

Cea mai puternică RUGĂCIUNE pe care să o spui de Izvorul Tămăduirii.Te scapă de sărăcie și boală/ Captură foto
Cea mai puternică RUGĂCIUNE pe care să o spui de Izvorul Tămăduirii.Te scapă de sărăcie și boală
Credincioșii din țara noastră cu siguranță știu că astăzi, pe 10 mai, se sărbătorește Izvorul Tămăduirii. Iar cu această ocazie, o mulțime de români au grijă să respecte tradițiile și obiceiurile asociate cu acest moment. Mai mult, există și o rugăciune specială pe care trebuie să o spui în această zi, despre care se zice că este făcătoare de minuni și că alungă boala și sărăcia din viața ta. 

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis, cu prilejul Zilei Independenţei Naţionale a României: În timp ce rememorăm istoria, este esenţial să reflectăm la România pe care dorim să o construim pentru generaţiile tinere şi la ceea ce putem face în prezent
Preşedintele Klaus Iohannis a transmis vineri, un mesaj cu prilejul Zilei Independenţei Naţionale a României, în care arară că în timp ce rememorăm istoria, este esenţial să reflectăm la România pe care dorim să o construim pentru generaţiile tinere şi la ceea ce putem face în prezent pentru a asigura un viitor plin de prosperitate şi bunăstare. De la obţinerea independenţei şi până acum, statul român a făcut progrese semnificative. România este membru respectat al NATO şi al Uniunii Europene, statut care ne oferă garanţii de securitate la cel mai înalt nivel, dar şi o platformă solidă de colaborare cu parteneri internaţionali care împărtăşesc aceleaşi valori, în vederea dezvoltării, precum şi a consolidării stabilităţii şi a rezilienţei împotriva provocărilor contemporane, arată preşedintele.


Notice: Undefined index: active-polls in /var/www/dev-realitatea.net/components/poll/Poll.php on line 22


Vezi emisiunile Realitatea Plus